2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evettt sabahki kan sonuclarim cikmis. nur topu gibi kansizligim olusmus ... kan hapi furyasina katilmis bulunmaktayim ...
Bana kan hapini 12. Haftadan sonra direkt vermistindoktor herhangi bi sonuctan dolayi degil simdi sasirdim sizler boyl yazinca

Evdeyim ben Bi kızım Bi oğlum var okula götürüp getirmek bile çok yorucu hep arkalarını toplamakla geçiyor zamanım..
Evet canim biliyorum cocuklarin vardi dedim bide calisiyo mu acaba yok anam zaten calissan muhtemelen yardimci tutuyo olurdun zaten hem 2 cocuk hem hamilelik vucut kaldirmaz

Inşallah sağlıkla sorunsz kucagmza alırız bebeklermiz

I ikuayko canin sen demisin ya filtre kahve koydum diye doktorun herhanbi bisey dedimi icme falan gibisinden ben de her gun hemen hemen iciyoeum sadece bir bardak.. ya turk kahvesi ya 3u bir arada o gun kahve ictiysem cay icmiyorum
Yok yavrum sormadım. Yüksek ihtimal icme/az iç diyecektir. Diyetisyen arkadaşım gunde 40mg kafein mi ne demisti, eski mesajlarimda var. 14gr kahveyle demliyorum, 3 kupada bol sütlü içiyorum.

Bana kan hapini 12. Haftadan sonra direkt vermistindoktor herhangi bi sonuctan dolayi degil simdi sasirdim sizler boyl yazinca
oglumdayken bana da 12.ci haftada direk vermislerdi. bu doktorum tahlillere bakmadan vermek istemedi canim. 6 hafta once degerim normaldi. yeni baslamis kansizlik. o yuzden basladi. zaten migdem hasta. iyi oldu demir hapinin gec baslatilmasi.

Inşallah sağlıkla sorunsz kucagmza alırız bebeklermiz
amin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…