2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anladim cNim gecmis olsun kan hapi sana aciklamistirda 2 saat once 2 saat sonra kalsiyum alinmiyo vs gerci anlatmistir

Yok yavrum sormadım. Yüksek ihtimal icme/az iç diyecektir. Diyetisyen arkadaşım gunde 40mg kafein mi ne demisti, eski mesajlarimda var. 14gr kahveyle demliyorum, 3 kupada bol sütlü içiyorum.
Anladim canim sagolasin internette de yaziyoda 300 mg falan yaziyo artik bilemicem ilk 3 ay hic icmedimde

Anladim cNim gecmis olsun kan hapi sana aciklamistirda 2 saat once 2 saat sonra kalsiyum alinmiyo vs gerci anlatmistir
saol cnm. ben de minik bir farklilik var. sabah ac karna tiroid ilaci aliyorum. demir hapi, tiroid hapinin emilimini azaltiyor. o yuzden sabah ac tiroid; aksam yatmadan demir ilaci...

saol cnm. ben de minik bir farklilik var. sabah ac karna tiroid ilaci aliyorum. demir hapi, tiroid hapinin emilimini azaltiyor. o yuzden sabah ac tiroid; aksam yatmadan demir ilaci...
Ayy ciddi misin canım yaa? Ben aylardır ikisini bir içiyorum sabah aç karna :/ tiroid ilacım boşa mı gidiyor aylardır pfff :/ bi dünya ilaç var nasıl içeceğimi şaşırdım artık. Acaba başka yaptığım hata var mı aklıma takıldı şimdi

vallahi cnm hangi dr.a gitsem sabah tiroid aksam demir ilaci dediler. emilimleri bozuluyor. hatta benim doktor mesaj atti. tiroid ilacla birlikte icme. ben de sordum. gece yatmadan ic dedi. ilaci icmeden once 2 saat bisi yiyip icmeyecegim. sonra icip yatacagim. sen de yarin duzenlersin. telas etme.

Son düzenleme:
ben de Magnezyum icem arkadaslara sorayim. doktorun bana verdigi magnezyum baya yuksek fiyatli. devletin odedigi ya da uygun fiyatli olani var mi? ozelden yazin isterseniz. ilac ismi yazmak yasak miydi tam emin degilim cunku.

ben de Magnezyum icem arkadaslara sorayim. doktorun bana verdigi magnezyum baya yuksek fiyatli. devletin odedigi ya da uygun fiyatli olani var mi? ozelden yazin isterseniz. ilac ismi yazmak yasak miydi tam emin degilim cunku.
Bana da womag diye bişey yazdı 69 lira kutusu. Yazdırsan yazdırılmıyo da. Ben de gün aşırı kullanıyorum mecbur pahalı çünkü

Bana da womag diye bişey yazdı 69 lira kutusu. Yazdırsan yazdırılmıyo da. Ben de gün aşırı kullanıyorum mecbur pahalı çünkü
saol cnm. bana baska bisi yazmis. bundan da pahali...
zaten vitamin de yuksek fiyatli. onu al bunu al derken bazen daraliyor insan.

Kizlar ic zibin.diye bir sey varmis nedir.ne degildir.tecrubeli.anneler kac tane lazimdir deneyimli anneler arkadasim mayista dogum.yapiyor.dort tane almista ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…