Bebeği benden daha heyecanlı bekliyor, ilk günden sahiplendi. Fotografsiz döndüğüm zaman fırça yiyorum@Alkytwo biZim.buralarda gorumceler pek.sevilmezama sen yardimci bir.gorumcesin seni severiz aramiza.hosgeldin
Sagolsun.doktorumun verdigi ilaclarin kutusu en.dusuk 40 tl mahvetti beni de zuhahaha
Gözün aydın güzel haberlerle her daim inşallah.. Bebişlerle hasret giderme haftası ben de pazartesi gidicem bakayım ne alemde hanımefendiKızlar muayeneden geldim şimdi bizimki poz vermedi yine fotoğrafsız çıktık1 hafta önde cıktı ölçümlerde . Yarın sabah şeker yüklemesi yapılacak o da sorunsuz geçer inşallah ya
Yandan bağlamalı oluyor bunlar rahat oluyor giydirmesi ilk zamanlar kafasından geçirmekle uğraşmıyon o yönden rahat resim bulursam atarımKizlar ic zibin.diye bir sey varmis nedir.ne degildir.tecrubeli.anneler kac tane lazimdir deneyimli anneler arkadasim mayista dogum.yapiyor.dort tane almista ilk kez duydum
Benimde aynı belirtiler var adetime 15 gün var hamilelik belirtisi midir acabakızlar mrb, 2 .çocuk için korunmayı bıraktık reglime 8 gün var ama 1 haftadır göğüsümde hassasiyet sık idrara çıkma ve 1 hafta önce sıvı şeffaf akıntı geldi 3 gün sonrasından sarıya döndü çok açık sarı bel de ağrı var dua edin kızlar çok istiyorum tutmuş olsun Nasipse bu şikayeti yaşayan hamile çıkan oldu mu
benim icin can kurtaran olan malzemeKizlar ic zibin.diye bir sey varmis nedir.ne degildir.tecrubeli.anneler kac tane lazimdir deneyimli anneler arkadasim mayista dogum.yapiyor.dort tane almista ilk kez duydum
R Rzg14 arkadaslar Venatura nin takviyelerini isteyin eczaneden. Onlar digerlerine gore daha ucuz. Eger yok derlerse selcuk ecza deposundan getirtiyorlarmis. Benim doktorum da uyuz yaa , ben soruyorum şunu kullanayim mi bunu kullanayim mi , herseye gerek yok diyor, d vitaminine bile aynisini diyor. Sinir oluyiorumBana da womag diye bişey yazdı 69 lira kutusu. Yazdırsan yazdırılmıyo da. Ben de gün aşırı kullanıyorum mecbur pahalı çünkü
Kizlar ic zibin.diye bir sey varmis nedir.ne degildir.tecrubeli.anneler kac tane lazimdir deneyimli anneler arkadasim mayista dogum.yapiyor.dort tane almista ilk kez duydum
Fiyatı çok iyiymiş 10 lu lar çok pahalı abbooEki Görüntüle 2259704
Efelihayat bu canim. geriye kalanlar hastane cikisinin parcalari ankaradaki arkadaslar. samanpazarindan 85 tl ye aldim.mirada marka.
Kiz sen.ankarada misin anammmmmm inanmıyorumEki Görüntüle 2259704
Efelihayat bu canim. geriye kalanlar hastane cikisinin parcalari ankaradaki arkadaslar. samanpazarindan 85 tl ye aldim.mirada marka.
Eki Görüntüle 2259709
Aynen. Öyle burun kesinlikle genetikle alakalı diye düşünüyorum mesela benim bebisiminde burnu babaya çekmiş büyük olcak galiba referans sınırında çıktı 7 mm :) gerçi benimde öyle çok küçük bi burnum yok haliyle bebekte bizden almış ki büyük ihtimal seninde bebisin sana çekmiş .Ben de tekrardan ayrıntılı oldum fetal eko yapıldı çok şükür herşey sağlıklı doktorumda iki damar olmasının tek başına hiç bir önemi yok dedi. Çoğu doktor buna bakmıyor bile dedi Çünkü normalde ven damar geniş oluyormuş iki arterde onun yarısı kadar oluyormuş ama tek arter olduğunu için venin yarısından geniş oluyormuş. Bu sebeple bi şekilde esitleniyor, aradaki eksik kapanıyor dedi .Rahim uzunluğuna baktı sıvıya baktı erken doğum riskim de yokmuş bebeğin gelisimide haftasiyla uyumlu o yüzden iki damarlı olmasını yok say dedi ve normal bir şekilde hamileliğinin tadını çıkar boşu boşuna stres yapma dedi. Bende şuan öyle yapmaya çalışıyorum tabi duayı da bırakmıyorumCanim merhaba suan yaptigim birsey yok tek yaptigim bebegimin saglikli dogmasi icin dua etmek.down sendromu riskini takmiyorum artik sadece burunla belli olmuyormus sonucta benim burnumda minicik herkes sana cekmistir diyor.Kordonundaki damar eksikligine gelincede ona yapilacak birsey yokmus sanirim varsin 300-500 gr eksik dogsun dogumdan sonra iyi beslenirse hemen alirmis kilo.Kendimi böyle teselli ediyorum işte sen naptın canım?
Çok sevindim için rahatlamıştır şimdi.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah her daim dua ileAynen. Öyle burun kesinlikle genetikle alakalı diye düşünüyorum mesela benim bebisiminde burnu babaya çekmiş büyük olcak galiba referans sınırında çıktı 7 mm :) gerçi benimde öyle çok küçük bi burnum yok haliyle bebekte bizden almış ki büyük ihtimal seninde bebisin sana çekmiş .Ben de tekrardan ayrıntılı oldum fetal eko yapıldı çok şükür herşey sağlıklı doktorumda iki damar olmasının tek başına hiç bir önemi yok dedi. Çoğu doktor buna bakmıyor bile dedi Çünkü normalde ven damar geniş oluyormuş iki arterde onun yarısı kadar oluyormuş ama tek arter olduğunu için venin yarısından geniş oluyormuş. Bu sebeple bi şekilde esitleniyor, aradaki eksik kapanıyor dedi .Rahim uzunluğuna baktı sıvıya baktı erken doğum riskim de yokmuş bebeğin gelisimide haftasiyla uyumlu o yüzden iki damarlı olmasını yok say dedi ve normal bir şekilde hamileliğinin tadını çıkar boşu boşuna stres yapma dedi. Bende şuan öyle yapmaya çalışıyorum tabi duayı da bırakmıyorum
saol canim.R Rzg14 arkadaslar Venatura nin takviyelerini isteyin eczaneden. Onlar digerlerine gore daha ucuz. Eger yok derlerse selcuk ecza deposundan getirtiyorlarmis. Benim doktorum da uyuz yaa , ben soruyorum şunu kullanayim mi bunu kullanayim mi , herseye gerek yok diyor, d vitaminine bile aynisini diyor. Sinir oluyiorum
ben oglanda 4 takimla rahat ettim cnm. ilk 40 gun icin.I ikuayko sus ve gitt rencide.oldaha ne istiyorsun masallah
Zeytinliii tesekkur ederim
R Rzg14 hastahane cikisi aldim yani.gostermelik.zuhahah alisveris daha yapmadik kacak.aldim bazilarini
ince bez sellinde googlede aradim gordum 4 tane mi aliyim
evet cnm..F
Fiyatı çok iyiymiş 10 lu lar çok pahalı abboo
tabiiiii. bastan beri diyrm. medical parka gidiyrm. ankaradayimKiz sen.ankarada misin anammmmmm inanmıyorum
Aynen öyle canım benim çok şükür içim rahatladı tabiki ama hamilelik başlı başınca stres gerçekten insan herseyden korkuyor Rabbim hepimizin bebislerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllahÇ
Çok sevindim için rahatlamıştır şimdi.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah her daim dua ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?