2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar ic zibin.diye bir sey varmis nedir.ne degildir.tecrubeli.anneler kac tane lazimdir deneyimli anneler arkadasim mayista dogum.yapiyor.dort tane almista ilk kez duydum
Gereksiz bisey en azından bana gore öyle...Bu 10 lu hastane çıkışların içinde oluyor yandan citcitli..şahsen ben oğlumda kullanmadım onları

Ee desene senin kamp zamanlarin cok yakin diye o zaman

Çocuğu ona çakıp kaçarım diyorsun Aksam ruyamda motor kullaniyordum, ne mont ne eldiven ne kask. Ulan diyorum ben buraya kadar nasıl sürdüm bunu?! Ve hamileyim bir de rüyada da.

Beyin mavi ekran
Senden sonra dogum yaparsam eğer sana doğum hediyesi olarak motoruna benzin getireyim diyorum..gezdikce beni hatirla

Çok isterim ama ben uzak ilçedeyim. Ancak muayeneden muayeneye gidiyoruz Ankara'ya. Günlerimiz denk gelecek de bulusacaz yani.

bende troid ilacimi kahvaltidan hemen sonra iciyordum artik icmiyorum da kan hapini da gece yatmadan once

Kizlar ic zibin.diye bir sey varmis nedir.ne degildir.tecrubeli.anneler kac tane lazimdir deneyimli anneler arkadasim mayista dogum.yapiyor.dort tane almista ilk kez duydum
bunlar kullanışlı oluyor cnm ama 10 li hasta e çıkışların içinde saçma sapan bi tane iç zıbın var o gereksiz iste..o yüzden hastane çıkışı set olarak almak yerine böyle alabilirsin hem daha uygun oluyor..set olarak daha pahali

ben 1 kutu magnezyum ilaci magvital, 2 kutu demir ilaci ferro, 1 kutu decavit vitamin hapima 28 tl vermistim. magnezyumu suyu icinde eritip iciyorum limonatamsi bir tadi var

ben de Magnezyum icem arkadaslara sorayim. doktorun bana verdigi magnezyum baya yuksek fiyatli. devletin odedigi ya da uygun fiyatli olani var mi? ozelden yazin isterseniz. ilac ismi yazmak yasak miydi tam emin degilim cunku.
Banada osteozinc verdi kalsiyum magnezyum destegi olarak. Sanirim 42 lira odedim. 30lu tablet yani 1 aylik. Benimde vitamin destegi pahali, sidefer kullaniyorum en son 80 lira mi neydi. Resmen doktora odedigimden daha fazla vitaminlere para oduyorum.

Ben pek kullanamamistim. Bagciksiz olanlardan almistim kayip duruyor. Cocugun karni acikta kaliyordu. Cit citli atlet giydirdim hep beli acikta kalmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…