2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bana da iyot verdiler 2 aydır içiyorum siz hangi iyot hapıdan aldınız

Ya bir an önce Doğusuda gözümün önümde olsun yok kilo yok boy yok tekme takamamaya çalışıyorum da yine soldan dürtü geliyo acaba herşey yolunda mı diye

Kızlar bugün bebek bezlerini tekrar araştırdım. Ben 3 paket prima premium care almıştım ama primanın içerikleri sağlıksızmış. Sleepy bezi çok öneriyorlar. Siz ne dersiniz?
Benim oğluma prima alerji yapmıştı ben molfixciyim o yüzden sleepy i hiç kullanmadım bisey diyemicem

Kızlar anakucağım geldi, yalnız oğlumu içine yatırdığım zaman iki büklüm olur. Ekstra yenidoğan destek süngerleri var fakat yeterli geleceğini düşünmüyorum. Bel destek minderi kullanıp memnun kalan varmı aranızda hangi markadan memnun kaldınız?

Bunu aldım hastane için kızlar. Dogum sonrasında da evde kalanlar olacak, onlar da kullanmış olur. 2 tane de tek pike aldım gelen giden icin. Daha bebeğime almadım yastık yorgan pike, misafiri düşünüyorum
Başkalarından önce bebeğini ve kendini düşün canım. Eve yatıya mı gelecekler gerçekten

bu mübarek cuma ve kandil gününde allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah...tüm.musluman aleminin kalıbından yüreğinden ne geçiyorsa allah kabul etsin inşallah...vakti zamanı geldiğinde hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıkla kucağımiza almak nasip olsun..AMİN

Merhaba kızlar. Öncelikle hayırlı kandiller. Dualarımız kabul olsun inşallah.

3 hafta önce doktorumun üniversiteye gitmesi gerekince , yeni doktor arayışına başladım. Bursa Medicana’da Neriman Çelik’e karar verdik. Riskli gebelik takibi yapıyor diye. (Kanamalarım var.)
Bugün detaylı randevumuz vardı. Ona gittik. Herşey normal, güzel. Ultrasonda ellerini hava açmış şekilde duruyordu sanırım kandil olduğunun farkında.
Sonra doktora sonucu göstermek için muayeneye girdik ve tabi ilk karşılaşmamız olduğu için öykümü anlattım. O da gel bi bebeğe ve rahim uzunluğuna (alttan ultrason) bakalım dedi. Herseye normal. Sonra jinekolojik muayene masasına geçmemi ve kendisi de içeriye bakmak istediğini söyledi ( en sevmediğim durum) resmen psikolojim alt üst oldu. O pense gibi beyaz şey ile açtırdı ve rahim ağzında polip olduğunu söyledi ve hemen almak istediğini söyledi. Kanama bundan dolayı oluyormuş. Bundan sonra olmayacak. Bu yapar dedi. Makas geldi ve et parçasını ordan aldı Etimden et kopardılar tabiri var ya heh işte o oldu. Zaten o masa korkulu rüyam. Kadın çok ciddi gözümün yaşına bakmadan aldı. İnşallah dediği gibi çözüm odur. Eşim doktor 1 de 1 anladı bence çok iyi bir doktor diyor. Ben ise canımın yanması ile birlikte pek hoşlaşmadım yalan değil. Ama kadın hastalıkları konusunda çok başarılı bir doktormuş. Daha önceki doktorum böyle bir muayene yapmamıştı. Kanamalar kesilir inşallah. Bak yanlış ilaç kullandırdık sana 15 gün daha kullan sonra progestanı da keseriz dedi. Parçayı patolojiye gönderdi. Bişey çıkmaz ama yine de yollayalım deri.
Hamilelik çok zor bir süreçmiş ya. Valla bitmedi çilesi hayırlısı gelsinler inşallah bebişler.

Kızlar kasılmalar ıcın haftada 4 muz ve hergun maden suyu ıcmemız gerek ben hamıle kaldıgımdan berı hergun bır muz tuketıyorum ve maden suyuda aynı sekılde dıkkat edıyorum suana kadar hıc kasılmam olmadı. Muz kabız eder dersenız sabah ac karna yıyorum hıc kabız olmadım. 6. Ay ıtıbarı ıle ıyot ıhtıyacı artıgı ıcın yemekler ozellıkle pıstıkten sonra ıyotlu tuzu eklıyoruz cunku yemek pıserken koyulan tuzun ıyotu ölüyormuş. Bende dıkkat etmeye başladım harıcı ılac kullanmak ıstemıyorum yedıgım besınlere dıkkat edıyorum. Kılo alımıda yavaslıyor cunku vucutda vıtamın mınaral eksıklıgı kılo alımını tetıklıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…