2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar hamile çekimi yaptırmayı düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız fotografçı araştırdınız mı? Özellikle Bursa’dakilerin fotografçı önerilerini bekliyorum
ben oğlumda yaptırdım ama kış ayıydı stüdyo çekimi oldu bunda dış çekim yaptıracağım. yaz olmasından faydalanalım. fotoğrafçıya gelirsek yıllardır gittiğim bir fotoğrafçı var onda yaptıracağım. beğeniyorum çekimlerini

ben oğluma hamileyken dış çekim yaptırmıştım. hiç unutmam yaşlı kadının biri biz eskiden utanırdık karnımızı saklardık şimdiki gençler karnını gösteriyor diye laf atmıştı bana. hiçbirşey söylemedim o gün çok mutluydum çünkü.
kendide oturmuş selfi yapıyor müsakbel eltimde benim banannem de senin yaşında ama evde tesbih çekiyor demişti

aaa kadına bak. bu insanlar beni her geçen gün şoka sokuyorlar.

Günaydın güzel anneler.Günaydın uslu minik.bebekleri hersey.gonlunuzce.olsun.Hayırlı cumalar Hayirli.Kandiller.Rabbim.tum ihtiyaci.olan canlilara yardim etsin sağlık şifa huzur bereket versin tüm yavrulari annelere.saglikla kolaylikla bagislasin

Eklentiler

• IMG_20190419_101723.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar hayırlı cumalar hayırlı kandiller. Rabbim hastalarımıza acil şifalar borçlulara borcunu ödemek nasip etsin inşallah. Rabbim kimseyi darda koymasın herkesin gönlüne göre versin. kızlar englısh home dan sepette %23 indirim var bilginiz olsun.

Evet canım masraflar fazla cidden ama bir hatıra kalsın istiyorum ben de kendim doğru düzgün fotograf çekemiyorum malum profesyonel biri birkaç poz bile çekse güzel olur dedim
Cok güzel hatıra kalıyor evet, güzel bi albüm yaptırırsın süper olur
820 mi masallah galiba benim beybisim minnak olcak dun gittik 630 gr dedi doktor
Masallah canımmm!! bizimkine uzun boylu ve iri dedi doktor amcamız. Gelişimi haftasına göre 2 hafta ileriymiş belki onunla da alakalı olabilir. Haftada 2 kez balık tüketelim yavrularımızın gelişimi için

Bu arada hepimize hayırlı kandiller olsun arkadaşlar

Eveeeettt, hastanede yatacağım yatak için 1 adet mavili tek kişilik pike takımı sipariş edildi bile

Maşallah cnm, baştan popoya mı, baştan topuğa mı 22 cm. Belki normaldir haftasına göre ? Bana dün 29 cm demişti doktor, evde verdiği kagıda baktım baştan popoya 29 cmmiş . Ben de niye bu ay çok uzamadı diyorum ,yanlış anlamışım meğer

Bu arada hepimize hayırlı kandiller olsun arkadaşlar

Eveeeettt, hastanede yatacağım yatak için 1 adet mavili tek kişilik pike takımı sipariş edildi bile
hah senin yüzünden haftanın son günü durup dururken 138 liram gitti. ya çok tatlı iki tane pikem oldu. birini hastane için tek kişilik birinide eve aldım çift. iyi ki söyledin yaz gelsin artık

Benimki erkek, 22cm 329gr çıkmıştı detaylida. 21+0 da gitmisim kontrol ettim şimdi

hah senin yüzünden haftanın son günü durup dururken 138 liram gitti. ya çok tatlı iki tane pikem oldu. birini hastane için tek kişilik birinide eve aldım çift. iyi ki söyledin yaz gelsin artık
E nasıl olsa alacakmışsın , indirimden almış oldun
Takım olarak mı aldın yoksa sadece pike mi?

Bunu aldım hastane için kızlar. Dogum sonrasında da evde kalanlar olacak, onlar da kullanmış olur. 2 tane de tek pike aldım gelen giden icin. Daha bebeğime almadım yastık yorgan pike, misafiri düşünüyorum

Eklentiler

• CAEE9ED3-730C-40BA-92B7-9BFCFDD73F39.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…