- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
cok gecmis olsun okurken icim cız etti ins kanamalarin son bulur.Merhaba kızlar. Öncelikle hayırlı kandiller. Dualarımız kabul olsun inşallah.
3 hafta önce doktorumun üniversiteye gitmesi gerekince , yeni doktor arayışına başladım. Bursa Medicana’da Neriman Çelik’e karar verdik. Riskli gebelik takibi yapıyor diye. (Kanamalarım var.)
Bugün detaylı randevumuz vardı. Ona gittik. Herşey normal, güzel. Ultrasonda ellerini hava açmış şekilde duruyordusanırım kandil olduğunun farkında.
Sonra doktora sonucu göstermek için muayeneye girdik ve tabi ilk karşılaşmamız olduğu için öykümü anlattım. O da gel bi bebeğe ve rahim uzunluğuna (alttan ultrason) bakalım dedi. Herseye normal. Sonra jinekolojik muayene masasına geçmemi ve kendisi de içeriye bakmak istediğini söyledi ( en sevmediğim durum)resmen psikolojim alt üst oldu. O pense gibi beyaz şey ile açtırdı ve rahim ağzında polip olduğunu söyledi ve hemen almak istediğini söyledi. Kanama bundan dolayı oluyormuş. Bundan sonra olmayacak. Bu yapar dedi. Makas geldi ve et parçasını ordan aldı Etimden et kopardılar tabiri var ya heh işte o oldu. Zaten o masa korkulu rüyam. Kadın çok ciddi gözümün yaşına bakmadan aldı. İnşallah dediği gibi çözüm odur. Eşim doktor 1 de 1 anladı bence çok iyi bir doktor diyor. Ben ise canımın yanması ile birlikte pek hoşlaşmadım yalan değil. Ama kadın hastalıkları konusunda çok başarılı bir doktormuş. Daha önceki doktorum böyle bir muayene yapmamıştı. Kanamalar kesilir inşallah. Bak yanlış ilaç kullandırdık sana 15 gün daha kullan sonra progestanı da keseriz dedi. Parçayı patolojiye gönderdi. Bişey çıkmaz ama yine de yollayalım deri.
Hamilelik çok zor bir süreçmiş ya. Valla bitmedi çilesihayırlısı gelsinler inşallah bebişler.
Annem, kız kardeşim ve kayınvalidem bi süre benimle kalacaklar. Belki birer gece de anneannem görümcem falan da kalmak isteyebilirler onlar biraz uzaktan gelecekler cünkü, ben işimi sağlama alayım daBaşkalarından önce bebeğini ve kendini düşün canım. Eve yatıya mı gelecekler gerçekten
Ya bir an önce Doğusuda gözümün önümde olsun yok kilo yok boy yok tekme takamamaya çalışıyorum da yine soldan dürtü geliyo acaba herşey yolunda mı diye
Jaime nin Bran i kuleden atarken söylediği gibiMerhaba kızlar. Öncelikle hayırlı kandiller. Dualarımız kabul olsun inşallah.
3 hafta önce doktorumun üniversiteye gitmesi gerekince , yeni doktor arayışına başladım. Bursa Medicana’da Neriman Çelik’e karar verdik. Riskli gebelik takibi yapıyor diye. (Kanamalarım var.)
Bugün detaylı randevumuz vardı. Ona gittik. Herşey normal, güzel. Ultrasonda ellerini hava açmış şekilde duruyordusanırım kandil olduğunun farkında.
Sonra doktora sonucu göstermek için muayeneye girdik ve tabi ilk karşılaşmamız olduğu için öykümü anlattım. O da gel bi bebeğe ve rahim uzunluğuna (alttan ultrason) bakalım dedi. Herseye normal. Sonra jinekolojik muayene masasına geçmemi ve kendisi de içeriye bakmak istediğini söyledi ( en sevmediğim durum)resmen psikolojim alt üst oldu. O pense gibi beyaz şey ile açtırdı ve rahim ağzında polip olduğunu söyledi ve hemen almak istediğini söyledi. Kanama bundan dolayı oluyormuş. Bundan sonra olmayacak. Bu yapar dedi. Makas geldi ve et parçasını ordan aldı Etimden et kopardılar tabiri var ya heh işte o oldu. Zaten o masa korkulu rüyam. Kadın çok ciddi gözümün yaşına bakmadan aldı. İnşallah dediği gibi çözüm odur. Eşim doktor 1 de 1 anladı bence çok iyi bir doktor diyor. Ben ise canımın yanması ile birlikte pek hoşlaşmadım yalan değil. Ama kadın hastalıkları konusunda çok başarılı bir doktormuş. Daha önceki doktorum böyle bir muayene yapmamıştı. Kanamalar kesilir inşallah. Bak yanlış ilaç kullandırdık sana 15 gün daha kullan sonra progestanı da keseriz dedi. Parçayı patolojiye gönderdi. Bişey çıkmaz ama yine de yollayalım deri.
Hamilelik çok zor bir süreçmiş ya. Valla bitmedi çilesihayırlısı gelsinler inşallah bebişler.
Ben 1 paket prima premium care, 1 paket sleepy aldım. Bebise hangisi dokunmaz, hangisine uyum sağlar bakacağız.belki ikisini de istemez :)))Kızlar bugün bebek bezlerini tekrar araştırdım. Ben 3 paket prima premium care almıştım ama primanın içerikleri sağlıksızmış. Sleepy bezi çok öneriyorlar. Siz ne dersiniz?
Pişik kremini herhangi bir marka alsak oluyor mu yoksa doktor mu yazıyor acaba? Biliyor musunuzSlm kızlarr
Hayırlı cumalarr
Hayırlı kandiller
Migros ve sokda bebek urunleri ve oyuncaklarda indirim var.
Trendyolda da mustelalar da biraz dusme olmus.
Ben sabah pisik kremi falan aldım,atayım köseye.
Bilginiz olsunn:)
Doğru olabilir cnm. Ben de hergün 1 maden suyu içiyorum. Günaşırı muz da yerim. Kasılma kramp vs. olmadı henüzKızlar kasılmalar ıcın haftada 4 muz ve hergun maden suyu ıcmemız gerek ben hamıle kaldıgımdan berı hergun bır muz tuketıyorum ve maden suyuda aynı sekılde dıkkat edıyorum suana kadar hıc kasılmam olmadı. Muz kabız eder dersenız sabah ac karna yıyorum hıc kabız olmadım. 6. Ay ıtıbarı ıle ıyot ıhtıyacı artıgı ıcın yemekler ozellıkle pıstıkten sonra ıyotlu tuzu eklıyoruz cunku yemek pıserken koyulan tuzun ıyotu ölüyormuş. Bende dıkkat etmeye başladım harıcı ılac kullanmak ıstemıyorum yedıgım besınlere dıkkat edıyorum. Kılo alımıda yavaslıyor cunku vucutda vıtamın mınaral eksıklıgı kılo alımını tetıklıyor.
Tuz tuketımı az olmalı dogru zamanda koymalıyız ıste pıstıkten sonra. Iyot eksıklıgı halsızlık hızlı kılo alımı cıltte kuruluk. Aserıyoruz ya tuzlu gıdaları tüketme ıstegı gıbı ama doktora gıdınce doktor ıdrardan ya da kandan bakıyor galıba teste ortaya cıkıyor ben bı makalede okudum 6. Ay ıtıbarı ıle artıyormus ıyot eksıklıgı. Fazlasıda guatr yapıyormus
Ben danisiyim gidince doktorumaTuz tuketımı az olmalı dogru zamanda koymalıyız ıste pıstıkten sonra. Iyot eksıklıgı halsızlık hızlı kılo alımı cıltte kuruluk. Aserıyoruz ya tuzlu gıdaları tüketme ıstegı gıbı ama doktora gıdınce doktor ıdrardan ya da kandan bakıyor galıba teste ortaya cıkıyor ben bı makalede okudum 6. Ay ıtıbarı ıle artıyormus ıyot eksıklıgı. Fazlasıda guatr yapıyormus
Jodid diye bir hap. İçinde 50 tane var. Raporsuz devlet ödemiyormuş zaten fiyatı da 6 tl. Sizinki hangisinden?Bana da iyot verdiler 2 aydır içiyorum siz hangi iyot hapıdan aldınız
Ben mustela 123 kremini aldım bikactane 50 ml olandan.O cok iyimis,Ben 1 paket prima premium care, 1 paket sleepy aldım. Bebise hangisi dokunmaz, hangisine uyum sağlar bakacağız.belki ikisini de istemez :)))
Pişik kremini herhangi bir marka alsak oluyor mu yoksa doktor mu yazıyor acaba? Biliyor musunuz
Doğru olabilir cnm. Ben de hergün 1 maden suyu içiyorum. Günaşırı muz da yerim. Kasılma kramp vs. olmadı henüz
Çok geçmiş olsun. Gebelik devam ederken öyle müdahale etmesine şaşırdım. Sağlıkla gelsin bebiş inşallah.Merhaba kızlar. Öncelikle hayırlı kandiller. Dualarımız kabul olsun inşallah.
Benim gittiğim dahiliye doktoru (Zübeyde hanım doğumevinde) kanda bakılan tiroid tahlillerine göre iyot eksikliği olduğunu anladı. Tsh normal değerlerdeyken serbest t4 yazan değerler düşük çıkmıştı. Gebelerde iyot düşünce o değer düşüyormuş.
canım bilmediğimden soruyorum. yıkanabilir bez nasıl oluyor markası nedir ve hijyen midir?molfix bezden menünündüm ben
zaten bu bebisimde yikanabilir bez kullanicam
Cnm gecmis olsunMerhaba kızlar. Öncelikle hayırlı kandiller. Dualarımız kabul olsun inşallah.
ben babyneo marka aldim kargom gelince resim atarim canimcanım bilmediğimden soruyorum. yıkanabilir bez nasıl oluyor markası nedir ve hijyen midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?