2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cok gecmis olsun okurken icim cız etti ins kanamalarin son bulur.

Başkalarından önce bebeğini ve kendini düşün canım. Eve yatıya mı gelecekler gerçekten
Annem, kız kardeşim ve kayınvalidem bi süre benimle kalacaklar. Belki birer gece de anneannem görümcem falan da kalmak isteyebilirler onlar biraz uzaktan gelecekler cünkü, ben işimi sağlama alayım da

Ya bir an önce Doğusuda gözümün önümde olsun yok kilo yok boy yok tekme takamamaya çalışıyorum da yine soldan dürtü geliyo acaba herşey yolunda mı diye

Benim ki de buraya yazdıktan sonra tekmelemeye başladı,hissetti herlde kuzum❤Allah ın izniyle herşey yolundadır canım,biz stres yaptıkça bebekleri daha olumsuz etkiliyoruz. Çok düşünmemek lazım ama dayanamıyoruz malesef,kafaya takıyoruz ufacık şeyi.

Jaime nin Bran i kuleden atarken söylediği gibi
Çocuk sahibi olmak icin katlandigimiz şeyler
Çok geçmiş olsun

Kızlar bugün bebek bezlerini tekrar araştırdım. Ben 3 paket prima premium care almıştım ama primanın içerikleri sağlıksızmış. Sleepy bezi çok öneriyorlar. Siz ne dersiniz?
Ben 1 paket prima premium care, 1 paket sleepy aldım. Bebise hangisi dokunmaz, hangisine uyum sağlar bakacağız.belki ikisini de istemez :)))
Slm kızlarr
Hayırlı cumalarr
Hayırlı kandiller
Migros ve sokda bebek urunleri ve oyuncaklarda indirim var.
Trendyolda da mustelalar da biraz dusme olmus.
Ben sabah pisik kremi falan aldım,atayım köseye.
Bilginiz olsunn:)
Pişik kremini herhangi bir marka alsak oluyor mu yoksa doktor mu yazıyor acaba? Biliyor musunuz
Doğru olabilir cnm. Ben de hergün 1 maden suyu içiyorum. Günaşırı muz da yerim. Kasılma kramp vs. olmadı henüz

S Serpico19 ben.tuzu 10 yildir tuketimini.azalttim.asla.ek.tuz atmam.yemekleri.az.tuzlu yaparim muzdan.nefret ediyorum soda 1 adet izin.verdi.doktorum iyot eksikligi nasıl.anlaşılıyor simdi.kafama.takildi
Tuz tuketımı az olmalı dogru zamanda koymalıyız ıste pıstıkten sonra. Iyot eksıklıgı halsızlık hızlı kılo alımı cıltte kuruluk. Aserıyoruz ya tuzlu gıdaları tüketme ıstegı gıbı ama doktora gıdınce doktor ıdrardan ya da kandan bakıyor galıba teste ortaya cıkıyor ben bı makalede okudum 6. Ay ıtıbarı ıle artıyormus ıyot eksıklıgı. Fazlasıda guatr yapıyormus

Ben danisiyim gidince doktoruma

Bana da iyot verdiler 2 aydır içiyorum siz hangi iyot hapıdan aldınız
Jodid diye bir hap. İçinde 50 tane var. Raporsuz devlet ödemiyormuş zaten fiyatı da 6 tl. Sizinki hangisinden?
Bir de önemli bilgi potasyum iyot magnezyumun vücuttan atılmasına neden olduğu için iyot alanların mutlaka magnezyum takviyesi alması gerekiyormuş. Birini sabah birini akşam iç dedi ablam da (doktor).

Eklentiler

• E48188DB-2787-4C20-AD2D-4D295BB744D5.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 18
  • 9C5D7872-4C91-403A-91B2-3F0F1E11303F.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 35
Ben mustela 123 kremini aldım bikactane 50 ml olandan.O cok iyimis,
Sebmed aldık,bulgaristandan macır kremi getirttik o da cok iyimis:)Hepsini denicz artk kısmetse:)
Dr yazmıyor onu bildiğim kadaryla cnm.

kızlar eğer bezi düzenli değiştirip temizliğine dikkat ederseniz bebeğe iyi gelen bezi de bulursanız çok sık pisik olmuyo öyle bi kac kutu almaya gerek yok bence
benim kızıma doğumda hastanede küçücük bi sudocrem vermişlerdi çok faydalıydı bi kere sürünce geciyo
önemli olan ek gida ya geçince çok pisik oluyo benim kizim mandalinayo çok seviyordu yavrumu çok pisik yapıyordu
o minik kutu bezi bırakasıya yetti bi kac kutu almaya gerek yok bence

Çok geçmiş olsun. Gebelik devam ederken öyle müdahale etmesine şaşırdım. Sağlıkla gelsin bebiş inşallah.

S Serpico19 ben.tuzu 10 yildir tuketimini.azalttim.asla.ek.tuz atmam.yemekleri.az.tuzlu yaparim muzdan.nefret ediyorum soda 1 adet izin.verdi.doktorum iyot eksikligi nasıl.anlaşılıyor simdi.kafama.takildi
Benim gittiğim dahiliye doktoru (Zübeyde hanım doğumevinde) kanda bakılan tiroid tahlillerine göre iyot eksikliği olduğunu anladı. Tsh normal değerlerdeyken serbest t4 yazan değerler düşük çıkmıştı. Gebelerde iyot düşünce o değer düşüyormuş.

Cnm gecmis olsun
Bende Özlem hnma gidiyordm.Neriman hnma geccem kısmetse.
Sanslıymıssın aama bebek tutunmus bende 2 sene önce polip aldırdm.Drum polip bebeğin tutunmasını engeller dedği icin.
Bundan sonrası iyi olsun insallah

be
canım bilmediğimden soruyorum. yıkanabilir bez nasıl oluyor markası nedir ve hijyen midir?
ben babyneo marka aldim kargom gelince resim atarim canim
bende bu bebisde ilk kullanıcam ama daha hijyen olduğunu düşünüyorum diğer bezlerin nasıl olduğu daha bi kafa kurcalayici. okumak istersen beyza mutlu ydu galiba ybb diye yaz çok guzel yazmış bi anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…