2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Sanırım bende yanlış anladım çünkü doktor uyluk kemiği ölçümünü 7 ile çarpınca boyunu buluyruz demişti ki bu durumda 24,5 cm oluyo neyse içim rahatladı biraz

Her kontrol sonrası ne dedi doktor ne dedi diye kocama soruyorum detayliya tek gitmistim onda dinledim ama bak
Sadece ben değilmişim dinlemeyen, iyi bari Adam orada anlatıyor kafası bilmem kaç cm, omurgası bilmem kaç cm, ben diyorum ki “aaaa size tekme attı doktorunu çok seviyo”

Bende 20+2de detaylıya gittiğim de bana da 23cm 420 gr demişti canım.Çıkınca bende boyu kısa mı acaba diye düşündüm.İki gün sonra devlete gittim ilaç yazdırmak içn boyu için 26cm kilosu 420 dedi.Anlamadım ben hangisi doğru. Yanılmalar oluyor belli ki.Benim kız da bugün daha az hareket ediyor gibi geliyor.Normal galiba bu durum.Hareketlerinde çok aşırı azalma yoksa takmamak lazım galiba.

Amiinnn inşAllah canım❤

Hepinize merhaba tatlı anneler, bu gün doktor kontrolüm vardı ve belki işinize yarayabilecek şeyleri paylaşmak istedim. 23+3 olarak gittim ama şeker yüklemesi yapmadı. 15 gün sonrA yapalım daha erken dedi. Kramplar için bana da suda eriyen magnezyum verdi. Kan tahlilimde tiroid sonucumda serbest t4 düşük çıkmıştı diğer değerler normal gözüküyordu ama dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliye doktoru gebelikte serbest t4 düşebilir ve bu çoğunlukla iyot eksikliğinden olur dedi ve günde 1 tane iyot başladı. Söylediğine göre tüm gebelerin rutin iyot içmesi lazımmış. Bebiş de kıpır kıpır dönüp durdu. Tansiyonum 8/5 civarında çok düşük çıkıyor kilo için de bir şey demedi ama ona gerek yok ben zaten kendime fırçayı her tartılmamda atıyorum. ( kendine kızıp durarak şişmanlayan kişi) işte böyle kızlar.

Gencligimde ergenligimde tansiyonum hep düşüktü, annanem bobrek ve tansiyondan yatalak kaldigindan annem hep korkar tansiyondan ve bana düşük tansiyon iyi derdi.
Simdi kocamin deyimiyle reklam yildizi gibiyim; 12/8 fiks çıkıyor

Muz yiyelim konusu vardi bir kaç gün once, o da magnezyum için miydi? Bana sadece karisik 2 hapli vitamin de d damlasi verdiler.

Gerci benim doktora desem uyusuyor "normal" der.

Evet canım masraflar fazla cidden ama bir hatıra kalsın istiyorum ben de kendim doğru düzgün fotograf çekemiyorum malum profesyonel biri birkaç poz bile çekse güzel olur dedim
Canım ben hamileyken kendimi çok çirkin buluyorum. Normalde bir yerde fotoğraf çekiliyorsa bile ben saklanıyorum arkalara. Oğlumda da hiç hamile fotoğrafım yok. Hele şu an bir de saçlarım boyasız beyaz kendim tombiş asla foto istemem. Doğumda bile beni çekmesinler bebeği çeksinler ben mümkünse 40 dan sonra o da tipim düzelirse bir karede olurum ancak.

Haklısın canım düşük tansiyonun zararı yok şimdilik ama biraz böyle baş dönmesi gibi el ayak boşalması gibi garip bir hisse neden oluyor. Böyle başın bir tuhaf geziyorsun. Kendinden kafa oluyor yani seninki maşallah tam kıvamında 12/8 çok iyi.
Muzda hem potasyum falan da var bildiğim kadarıyla o yüzden faydalı deniliyor
Benim doktorlardan biri de öyle. Normaalll her şeye. Ama iyi oluyor insan relax bir durum.

Ohh her şeyi saymışsın ağzına sağlık hepsine AMİİİİN

Kızlar bugün bebek bezlerini tekrar araştırdım. Ben 3 paket prima premium care almıştım ama primanın içerikleri sağlıksızmış. Sleepy bezi çok öneriyorlar. Siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…