2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canm çok geçmiş olsun. İnşAllah geçer kanamaların. Ben ilk kaybımda Neriman çelik e gitmiştim. Şevket Yılmaz’dan gelme bir doktor tecrübesi konusunda bir şey diyemem ama ben aradığım o elektriği ondan alamamıştım. Kürtajımı o yaptı medicana da oldum. 2 bin tl...5 gün rapor istedim iyisin sen raporluk bir durum yok cts Pazar dinlenirsin dedi. Fiziken değil ruhen ihtiyacım var dedim, 3 gün yeter dedi. Gaddar ve acımasız geldi bana. Tabi ki bazı durumlarda doktor gözü kara olmalı ama İnsan bazen merhamet ilgi bekliyor. 6+4 Haftada falandı kalp atışı daha duyulmamıştı haftaya gelirsin kalp atışı yoksa alırız bebeği demişti. Çok üzülmüş felaket 1 hafta geçirmiştik eşimle.
Memnun kalmadım umarım sen memnun kalırsın. Herkesin aynı olacak diye birşey yok belki sizin frekansınız tutar. Şimdi medikabil de Nihat gök e başladık. Dün gittik iyi geçti umarım artık sorunsuz bir şekilde devam ederiz. Sen içini rahat tut Allah şifa versin inşAllah hemencecik toparlarsın..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun cnm polip öyle bayiltmadan uyuşturmadan pat diye alınan birşeymiymis ya çok şaşırdım inşallah bidha kanaman olmaz rahat bi hamilelik geçirirsin

Merhabalar hanımlar
Herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller
Rabbim saglik sıhhate yavrularımıza kavusmamizi nasip etsin inşallah
Acaba magnezyumu çiğneme tableti şeklinde kullanan var mı doktorum çiğneme tableti önerdi ama markayı bana bıraktı siz neler kullaniyorsunuz

Ya ben de yıkanabilir bez kullanmayı çok istiyorum ama çevrem motivasyonumu kırıyor. Günde kaç kez değişeceksin, uğraşmak istemezsin, bilmem ne. Yapabilir miyiz sizce?

Ya ben de yıkanabilir bez kullanmayı çok istiyorum ama çevrem motivasyonumu kırıyor. Günde kaç kez değişeceksin, uğraşmak istemezsin, bilmem ne. Yapabilir miyiz sizce?
bende böyle düşünüp ilk bebisde yapmadım şimdi pişmanım yapamiyacan bisey yok canim annelerimiz bizi nasıl büyüttü sen çevreye bakma

bende böyle düşünüp ilk bebisde yapmadım şimdi pişmanım yapamiyacan bisey yok canim annelerimiz bizi nasıl büyüttü sen çevreye bakma
Canım ben de ilk ay kullanmayı dusunyrm çok inceledm bambudan yıkanablr ici olandan almak istedm sonra da kullanblrm diye ama annem her zaman kullnmzsn kolay mi temizlemsi ( ki midem aşırı bulanir) beni vazgeçirdi ama ilk 1 ay denicem ve sonra katkısız olandan alıp sonra ağız mendili oluyor ya ince kullan at şeklinde hazır bezin de icine hiç olmazsa 1 kat koymayi dusunyrm

Bende ybb istiyorum baya da okudum arastirdim kafama yatti ancaakk pis bezleri nasil muhafaza edicem kokutur her yanisirkeli suya koyun kakayi akitip diyolar ama bana cok tiksinc geliyo.. E sonucta makineye atilacak illaki 5 6 tane birikmesi lazm en az bilemedim

Çok iyiymiş fiyatı bana foliiyot verdiler fiyatı 54 tl idi bende o zaman bitince jodid alayım magnezyum hangisinden alıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…