2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Simran_ 3 tane aldim.yumusak.guzel.dokusu desenleri.cok.hos tavsiye ederim
I ikuayko naptin.haci.sen.hahahhaa resmen.arsiv
E bebekte ki.guzelmi.kiz bende aliyim.1 tane daha @tutkuu85

Deliyim kızın ben Efelihayat daha anlamadın mı?
Bunlar gorumcemden ve arkadasimdan gelenler cogunlukta, azinlik sıfır (daha ben alisveris yapmadim) 0-3 ay olanlar. Listesi de var elbette
Patikli uzun kollu tulum 7ad
Patiksiz uzun kollu tulum 5ad
Yarım kol çıtçıtlı üst 15ad
Uzun kollu çıtçıtlı üst 15ad
Uzun kollu üst 12ad
Patiksiz uzun alt 11ad
Patikli uzun alt 10ad
1 hastane çıkışı

Özenip kıyafet bakamadim ya la çocuğa

Dediğine katılıyorum. Bana da sert geldi biraz. Operasyonu yaptı işe gidip çalışabilirsin dedi rapor istersen vereyim ama bişey olmaz dedi. Kuzenimin eşine 8,5 aylıkken ama uyuşturarak yapmış bu operasyonu onunki daha büyükmüş. Kadın polip sevmiyor anlaşılan devam eder miyim bilmiyorum ama, dediğim gibi elektrik alamadım. Bir an kendim kurbanlık koyun doktor ise kasap gibi gözüktü gözüme

Çok teşekkür ederim kızlar. İnşallah çözüm olmuştur.

Bunlar sadece 0 3 ay mii ben sooook kiz ben de bunlarin yarisi bile yok

Benim kv ler almışlar ikili eve gidince resmini atarım sana. Boyutu bana küçük geldi. E bebekte gördüklerim daha büyüktü. Dokusu güzel pamuklu yumuşak.

Müslin bez aldım ben, rossman dan aldigimdan daha sert ama olur bence yine de.

Canım ben aldım kalitesi güzel tavsiye ederim

Simran_ 3 tane aldim.yumusak.guzel.dokusu desenleri.cok.hos tavsiye ederim

Sağolun hanımlar size güveniyorum ve hemen sipariş veriyorum bendee :)

Cok gecmis olsun ilk defa boyle tedavi edildigini duydum

Bunlar sadece 0 3 ay mii ben sooook kiz ben de bunlarin yarisi bile yok
Hazirladigim listedeki adetler bunlar degildi, 6ad civarindaydi. Çoğu kullanılmış zaten yeni almadim daha. Bir de diyorlar ki bazi bebek kusar, beline kadar boku çıkar, icine citcitli kisa kol veya kolsuz adetli alın.
Ve yaz bebegi desek de aslından sadece agustos yaz, anladigim kadariyla ustleri 2 kat giydirecegiz.

Atacam.kendimii daaaa atakuleden kiz o.rakamlar nedir.anammm.maşallah.gule.gule.giysin sağlıkla
.benim.bebem.hazirani.bekliyor Babamiz bekletiyor ama abartmicam.cok.hizli.buyuyorlarmis tamam bazilari.cok.alinmasi.gerekliymis ama

Atacam.kendimii daaaa atakuleden kiz o.rakamlar nedir.anammm.maşallah.gule.gule.giysin sağlıkla
.benim.bebem.hazirani.bekliyor Babamiz bekletiyor ama abartmicam.cok.hizli.buyuyorlarmis tamam bazilari.cok.alinmasi.gerekliymis ama
Hep diyorum gerekirse gider alırız, olmadi netten söyler 2 gün bekleriz. Çıplak kalmaz bebekler

mesela bende hic kiyafet olmasa h&m vb yerlerde 5li 6li ust ve alt takimlar var. Onlardan alirdim. Misal 109a 6li kolsuz, 119a 5li uzun kollu yandan citli ustler vs vs

Ben de 3aydan sonrası için böyle yapacagim. Hatta herseyi beyaz da alabilirim.

Gule gule giysin Allah saglik versin canim saka maka sen listeyi bitirmissin bosver daha cokta alma baska eksikleri alirsin yine tabii isine karismak gbi olmasin paran sana kalsin diye dedim... Evet benim de liste 4 5 adet seklinde bakalim genelde 0 3 ayi ilk 20 gun giyebiliyolar deyyola

benimde herşeyden midem bulanır canim ama insan çocuğundan bulanmiyo hiç merak etme
yaparsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…