2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar kanamam.var ve korkuyorum esimi Bekliyorum

Canım çok geçmiş olsun. Yoğun değilse hiç panik yapma. Benim kaçıncıya başıma geliyor. Doktorlar kanamayı kesiyorlar hemen iğne ile. Yat ve uzan eşin gelene kadar. İnşallah sağ sağlim dönün evinize Dualarımız seninle.

Kanama.bolgesi.yok.es bebek.normal gorunuyor serum verdiler simdi onu.beklicem.yarin.kendi.doktoruma goruncem.Allah kimseye.yaşatmasin herkese tesekkur ediyorum.Allah razi.olsun

iyi olmaniza sevindim.cnm.

R Rzg14 amin canim sagol...
M melos34 tesekkur ederim cnm, dunyadaki en zor seylerden biri , hele de hareketlerin kisitliyken kabus sanki... Allahtan guc kuvvet istiyorum...
Z zhrazynep sag ol canim, oda oda bitireyim diyorum. 4 gündür çok yoruldum, bebegimi de yordum , agir kaldirdim egildim, temizlik yuzunden bir suru kimyasala maruz kaldim ( Allahim sen yardim et

Çok iyiymiş fiyatı bana foliiyot verdiler fiyatı 54 tl idi bende o zaman bitince jodid alayım magnezyum hangisinden alıyorsunuz
Pahalıymış biraz sizdeki Ama folik asit içeriyor sanırım. Magnorm diye suda eritilip içilen bir magnezyum yazmış. Devletin ödediği bir ilaç. Doktor sadece ödenmeyen olarak vitamin imom almamı önerdi. Sağlık ocağının verdiği decavit içiyorum demiştim onu bırak bu vitamini al dedi. Artık ne bildiği vardır bilmiyorum ama tavsiyesine uyacağım.

Kanama.bolgesi.yok.es bebek.normal gorunuyor serum verdiler simdi onu.beklicem.yarin.kendi.doktoruma goruncem.Allah kimseye.yaşatmasin herkese tesekkur ediyorum.Allah razi.olsun

Çok şükür canım çok geçmiş olsun.Sürekli dinlen yat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…