2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah kolaylık versin inşallah canim
gule güle otur inşallah evinde

Allah kolaylık versin inşallah canim
gule güle otur inşallah evinde
Canım Allah razi olsun cok teşekkür ederim, mubarek bir günde tasinmak nasip oldu, inşallah hayirli bir ev olmuştur. cunku cok cektim ben ama en once bebegim icin istedim ev degistirmeyi. Allah hepimizin bu gecede duaalrini kabul etsin. Senin paylastigin dualar icin ve hatim okumakta önayak oldugun icin de Allah bin kere razi olsun

Güle güle otur canım. Allah kolaylık versin çoğu gitti azı kaldı. Çok acele etme yerleşmek için.

Canım neden ağır kaldryrsn Allah aşkına neye yetscksn ki ne olur yapmyn böyle yazık değil mi sana ve bebeğine. Esin gelince yapsın biz kadınlar çabuk yaşlanyrz ve hastalnyrz bu yüzden. Kimyasallr için de bisey diyemcygm ama rica ederim yorma kendini.

sağol canim cümlemizden Allah razı olsun inşallah
Allahim kabul etsin inşallah yaptıklarımızı

Canim helal olsun valla ben az bisey hareket etsem belime agri giriyo sen tasinmani halletmissin ama yine de cok dikkat et cok riske atilacak bi donemde de degiliz yorma daha kendini

Esiminde mavi. Hep oglumunda mavi olsun istedim gozleri haric ayni babasi. Allahtan boyuda uzun gibi onu benden almamis
Çok isteyince olmuyo mu acaba kızlar babaya benzer diye bi inanış vardı ben öyle avutuyorum kendimi ama bakalım kısmet artık

Ben de bitirdim canm duasını da yaptım Allah kabul etsin inşAllah.
Efelihayat canm çok geçmiş olsun. İyi olmanıza sevindim. Allah korusun

Allah gönlüne göre versin canm. İnşAllah şifanı bulursun kesilir kanamalar

Kızlar lcw den müslin battaniye alan oldu mu? Alan olduysa kalitesi dokusu vs nasıl memnun kaldınız mı?
Ben ogluma aldim incecik yazin cok guzel kullaniliyor ama benim pek muslin battaniyem olmadigi icin kiyaslama yapamam 2 tane vardi ikiside lcw

Ahh sorma ahh .(( hic ister miydim boyle olmasini, ki ben ekmek bile sekerli seyler bile asla yemiyorum bebegim icin. En saglikli halde beslenmeye ugrasiyorum. Ama hersey çok dar zamana geldi, bi baktim tum is bana kaldi. gunler su gibi gecti bir turlu bitmedi eşya toplama. Eşim hep disardaki islere kosturdu , diger evin tadilat, usta islerine. Evde tek kaldim saatlerce. Ve de gerektigi kadar azimli iş yapmadi, beni delirtti hantalliğiyla. Ztn asiri kilolu. Annem olmasaydi halim daha da kötüydü. Kabus gibi 4 gun yasadim. Asıl zorluk da yeni basliyor.

Ya ben de yıkanabilir bez kullanmayı çok istiyorum ama çevrem motivasyonumu kırıyor. Günde kaç kez değişeceksin, uğraşmak istemezsin, bilmem ne. Yapabilir miyiz sizce?
Ilk gunler zor ilk zamanlar her emzirmeden sonra bez acardim hepsi kakali olurdu yaklasik 10 kakali bez demek bu sonralarida yapabileni tebrik etmek lazim ben asla yapamazdim geceden hazirladigim sandvicimi yemeye vaktim kalmiyordu kaldi ki bez yikayayim ama elbette yapanlar var

Canim helal olsun valla ben az bisey hareket etsem belime agri giriyo sen tasinmani halletmissin ama yine de cok dikkat et cok riske atilacak bi donemde de degiliz yorma daha kendini
Coknhaklisin canim, zaten aksamlari belim kirildi agridan. Bir hamilenin sınırlarını zorlayacak sekilde yoruldum. Mecbur kaldim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…