2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Efelihayat ben 12 haftalıkken çamaşırımda 1 nokta bile beyaz yer kalmamıştı hastaneye gidene kadar kanamadan. 2 gece kaldım hastanede proluton vurulup yattım. Ona rağmen bugünlere geldim. Çok şükür Allaha hiiiiçbişey olmaz. Burada bi çok kişi kanama yaşadık ve atlattık sen de atlatırsın canım beniiimmm

Herkese cok tesekkur ederim iyi.dilekleriniz icin 3.5 ay kanama yasamistim progestanla götürmüştük simdi.yine donus basladi sanirim nobetci doktor sorun.yok dedi sukur ama.yarin.kendi.doktorumda baksin.enfeksiyon falan mi vallahi tırstım ilk zamanlar gibi olcak.diye Allah tum.hastalara sifa versin yavrularimizla.sınamasın

Amin cnm Inşallah ciddi bi sorun yoktur bununla atlatırsın bidaha yasamazsin çok zor gercekten Rabbim sağ salim kucagmza almayı nasip etsin

Her doktor farkli.olcum söylüyor ha kizlar bebegi iyice kuculttu cm.gram vallahi tuhaf detaylı.sonucuyla.cok.farkli.bakalim.yarin.benimki.ne.dicek.Yani.sonuclarinizi.ciddiye.almayin kendi.de.dedi.bunlar hayali.olcumler

Ben ogluma aldim incecik yazin cok guzel kullaniliyor ama benim pek muslin battaniyem olmadigi icin kiyaslama yapamam 2 tane vardi ikiside lcw
Teşekkür ederim canım bende 2 tane sipariş verdim bugün bakalım :)

Kanama.bolgesi.yok.es bebek.normal gorunuyor serum verdiler simdi onu.beklicem.yarin.kendi.doktoruma goruncem.Allah kimseye.yaşatmasin herkese tesekkur ediyorum.Allah razi.olsun
Çok çok geçmiş olsun canım...şükür ki herşey yolundaymis..dikkat et ve yorma kekendin.allahin izniyle herşey yolunda gidecek..bu mübarek kandil gecesi dualarımız seninle

Her doktor farkli.olcum söylüyor ha kizlar bebegi iyice kuculttu cm.gram vallahi tuhaf detaylı.sonucuyla.cok.farkli.bakalim.yarin.benimki.ne.dicek.Yani.sonuclarinizi.ciddiye.almayin kendi.de.dedi.bunlar hayali.olcumler
Bu dönemde bu ölçümler doğru yanıt vermiyormuş zaten cnm..detaylı yaptirdigim perinatologa sormuştum boyu posu nedir diye oda daha şimdiden belli olmaz demisti

Canim kacinci haftada yaptirdin ayrintiliyi?

Çok sevindim cnm azcık yüreğini hoplatmak istemiş minik tosbaaa onun dışında bişey yok inşallah hepsi allaha emanetler bizde dahil 1 saniye sonramızın garantisi yok ne varsa kaderimizde onu yaşayacağız elinizden gelen bol dua. Dualarımız seninle

Evet gerçekten inanılmaz zor ama daha az yormaya çalış kendini ve sonrasını düşün bende çok taşınan biriydim 4 sene öncesine kadar ver her yeni ev yeni hayat gibi oluyor bence herşey çok güzel olacak böyle düşün ve tasalanma bende kendimi fazla yoruyorum hamilelik döneminde insan dikkat etmeye çalıştıkça daha kötü oluyor resmen canım temizlik çekiyor cam perde vs. Kuzucuklar iyi inşallah çok tasa etmeama daha dikkat et

Bu arada bir haftadır kilom sabit kaldı ben şok ayy keşke hep böyle devam etse yesem yesem şişmesem sadece bebiş büyüse tartıya çıkmicam demiştim ama dayanamadımmm
Aynısı bende de oldu cnm 2 haftadır 70 te kaldım kilo almıyorum gibi ama karnım büyüyor anlamadım bisi

Günaydın kızlar mutlu haftasonları olsun hepimize. Pzt yi birleştirdim 4 gün evdeyim ohhh misss

Günaydın tatlis anneler nasılsınızzz
Bugünlerimize çok şükür canm soluma yattım hareketlerini hissetmeye çalışıyorum
Kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum, sanırım anneme gideceğim

Bugün anne günü desene bende şimdi hazırlanıp anneme gideyim diyorum.kahvaltiya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…