Efelihayat
ben 12 haftalıkken çamaşırımda 1 nokta bile beyaz yer kalmamıştı hastaneye gidene kadar kanamadan. 2 gece kaldım hastanede proluton vurulup yattım. Ona rağmen bugünlere geldim. Çok şükür Allaha hiiiiçbişey olmaz. Burada bi çok kişi kanama yaşadık ve atlattık sen de atlatırsın canım beniiimmm
Kızlar migrosta 23nisan indirimi var. Sadece oyuncaklarda değil mamalarda, biberon, emzik, ıslak mendil, bez vs bebekler ile ilgili tüm ürünlerde indirim var. Ben hepsini hallettiğim için sadece oyuncak aldım. Haberiniz olsun
Herkese cok tesekkur ederim iyi.dilekleriniz icin 3.5 ay kanama yasamistim progestanla götürmüştük simdi.yine donus basladi sanirim nobetci doktor sorun.yok dedi sukur ama.yarin.kendi.doktorumda baksin.enfeksiyon falan mi vallahi tırstım ilk zamanlar gibi olcak.diye Allah tum.hastalara sifa versin yavrularimizla.sınamasın
Herkese cok tesekkur ederim iyi.dilekleriniz icin 3.5 ay kanama yasamistim progestanla götürmüştük simdi.yine donus basladi sanirim nobetci doktor sorun.yok dedi sukur ama.yarin.kendi.doktorumda baksin.enfeksiyon falan mi vallahi tırstım ilk zamanlar gibi olcak.diye Allah tum.hastalara sifa versin yavrularimizla.sınamasın
Her doktor farkli.olcum söylüyor ha kizlar bebegi iyice kuculttu cm.gram vallahi tuhaf detaylı.sonucuyla.cok.farkli.bakalim.yarin.benimki.ne.dicek.Yani.sonuclarinizi.ciddiye.almayin kendi.de.dedi.bunlar hayali.olcumler
Çok çok geçmiş olsun canım...şükür ki herşey yolundaymis..dikkat et ve yorma kekendin.allahin izniyle herşey yolunda gidecek..bu mübarek kandil gecesi dualarımız seninle
Her doktor farkli.olcum söylüyor ha kizlar bebegi iyice kuculttu cm.gram vallahi tuhaf detaylı.sonucuyla.cok.farkli.bakalim.yarin.benimki.ne.dicek.Yani.sonuclarinizi.ciddiye.almayin kendi.de.dedi.bunlar hayali.olcumler
Bu dönemde bu ölçümler doğru yanıt vermiyormuş zaten cnm..detaylı yaptirdigim perinatologa sormuştum boyu posu nedir diye oda daha şimdiden belli olmaz demisti
Kızlar gece gece aklıma geldi detaylıyı yaptırdık çok şükür herşey yolunda fakat aklıma yine bir hamile vesvesesi takıldı benim kızın boyu mu kısa acaba 22 cm 408 gr biraz tıknaz mı diyorum kendi kendime bi de bu ara az hareket ediyor yavrucağızım
Çok sevindim cnm azcık yüreğini hoplatmak istemiş minik tosbaaa onun dışında bişey yok inşallah hepsi allaha emanetler bizde dahil 1 saniye sonramızın garantisi yok ne varsa kaderimizde onu yaşayacağız elinizden gelen bol dua. Dualarımız seninle
@Rzg14 amin canim sagol... Mmelos34
tesekkur ederim cnm, dunyadaki en zor seylerden biri , hele de hareketlerin kisitliyken kabus sanki... Allahtan guc kuvvet istiyorum... Zzhrazynep
sag ol canim, oda oda bitireyim diyorum. 4 gündür çok yoruldum, bebegimi de yordum , agir kaldirdim egildim, temizlik yuzunden bir suru kimyasala maruz kaldim ( Allahim sen yardim et
Evet gerçekten inanılmaz zor ama daha az yormaya çalış kendini ve sonrasını düşün bende çok taşınan biriydim 4 sene öncesine kadar ver her yeni ev yeni hayat gibi oluyor bence herşey çok güzel olacak böyle düşün ve tasalanma bende kendimi fazla yoruyorum hamilelik döneminde insan dikkat etmeye çalıştıkça daha kötü oluyor resmen canım temizlik çekiyor cam perde vs. Kuzucuklar iyi inşallah çok tasa etmeama daha dikkat et
Bu arada bir haftadır kilom sabit kaldı ben şok ayy keşke hep böyle devam etse yesem yesem şişmesem sadece bebiş büyüse tartıya çıkmicam demiştim ama dayanamadımmm