Bence park beşik ben ilk oğlumda park beşik kullandım çok rahat ettim ve yatağına alışık olduğu için yatılı gittiğim heryere götürdüm küçük valiz şeklinde toplandığı için birde zaten ilerleyen dönemde sıkılıyorsun ve değişiklik arıyorsun ayrıca evin her yerinde de kullanma şansın oluyor benim fikrimce ben yine park.besik alicam şahsen
Herkese cok tesekkur ederim iyi.dilekleriniz icin 3.5 ay kanama yasamistim progestanla götürmüştük simdi.yine donus basladi sanirim nobetci doktor sorun.yok dedi sukur ama.yarin.kendi.doktorumda baksin.enfeksiyon falan mi vallahi tırstım ilk zamanlar gibi olcak.diye Allah tum.hastalara sifa versin yavrularimizla.sınamasın
Günaydın kızlar annelerine gidenlere çok özendim vallahi ne güzel aynı şehirdesiniz bizim aramızda 800km var. Allah sağlık sıhhat versin de tabii mesafeler kapanır
günaydın kızlar, çok fazla vakit bulup yazamıyorum ama sizleri takip etmeye çalışıyorum. Bebek alışverişine artık başlayayım diyorum nereden başlayacağımı bilemedim. Sizler nasıl başladınız? Liste yaparak mı başladınız? İlk önce Bebek arabasını alıp aradan çıkartayım istedim. Eki Görüntüle 2257311
Haftasonu bu modeli inceledik baya hoşumuza gitti. Çok ağır değil, katlaması falan da baya kolaydı. Eki Görüntüle 2257313
Puset olarak da bu hoşumuza gitti. Hafifliği kumaşı gayet güzeldi. İlk bebeğimiz olacak tecrübeli annelerden fikirlerini bekliyorum.
Günaydın kızlar annelerine gidenlere çok özendim vallahi ne güzel aynı şehirdesiniz bizim aramızda 800km var. Allah sağlık sıhhat versin de tabii mesafeler kapanır
Mesafe konusunda şanslıyım sanırım araba ile 5.6 dakika sürüyor.. kafaya estiği an hopp bi bakmışım annemdeyim..allah sağlık uzun omur versinde uzakta olsunlar ona da şükür cnm
Mesafe konusunda şanslıyım sanırım araba ile 5.6 dakika sürüyor.. kafaya estiği an hopp bi bakmışım annemdeyim..allah sağlık uzun omur versinde uzakta olsunlar ona da şükür cnm
Kayinvalidemgile kahvaltiya gittik biz de Annemler hala uzakta, bugun donecekler evlerine, mesafe 70kmye düşecek. Yine de onlara cok yemege kahvaltiya gitmem ben, iş çıkmasın kadına diye.
Saglik ocagina gittim b12 ignesi ol her hafta dedi. Degerim 159. Kadin dogumcu da gerek yok diyor. Her doktor baska bir sey diyor. Degerleri boyle olan var mi?
Saglik ocagina gittim b12 ignesi ol her hafta dedi. Degerim 159. Kadin dogumcu da gerek yok diyor. Her doktor baska bir sey diyor. Degerleri boyle olan var mi?
Benimde 157 . sağlık ocağında yaptırdım tahlil sonra kendi doktoruma gösterdim. b12 biraz düşük vitamin ilacını düzenli kullanalım dedi sadece. ımom omega kullanıyorum onu verdi.
Kayinvalidemgile kahvaltiya gittik biz de ☺ Annemler hala uzakta, bugun donecekler evlerine, mesafe 70kmye düşecek. Yine de onlara cok yemege kahvaltiya gitmem ben, iş çıkmasın kadına diye.
Ay dün gece 1.30 garajda oturuyoruz yine parende atıyordu velet. O ajan eltim de yanimdaydi ilk defa hissetti çok mutlu oldu
Canım ben Minoris Baby almayı düşünüyorum şampuan olarak. Bir de deterjanı ve biberon temizleyicisi var onları da alırım. Bebek yağı olarak Frei Öl aldım 2 kutu geçenlerde indirim vardı o zaman almıştım. Onun dışında ne lazım oluyor çok da bilmiyorum