Canım ben Minoris Baby almayı düşünüyorum şampuan olarak. Bir de deterjanı ve biberon temizleyicisi var onları da alırım. Bebek yağı olarak Frei Öl aldım 2 kutu geçenlerde indirim vardı o zaman almıştım. Onun dışında ne lazım oluyor çok da bilmiyorum
çok zor bunları araştırmak ya en iyisi olsun istiyoruz kafam karışıyor. benim bildiğim tek dalin vardı mesela şimdi bir sürü seçenek içeriğine bakmak gerekiyor fln gerçekten zor :)
çok zor bunları araştırmak ya en iyisi olsun istiyoruz kafam karışıyor. benim bildiğim tek dalin vardı mesela şimdi bir sürü seçenek içeriğine bakmak gerekiyor fln gerçekten zor :)
Gece kayinvalidem geldi, ilk kahvaltimizi yaptik birlikte. Ozlesmisiz:) evin tamamini supurdum az once sadece oturma grubunun altindaki haliyi esime biraktim (o biraz supermen gucu istiyo maalesef cunku); kiyamamazliklar basladi hahah:)
bakalim nekadar kalacak, ramazandan once doner diye umit ediyorum:)) yazik kadina ne zarari varsa haha..
bende mustela ve sebamed arasında kalmıştım ama çok pahalı gerçekten etrafımda 5 kişiden 4 ü sebamed kullanıyor, memnunlar ama nette göz yakıyor diye yorumlar okudum kafam karıştı.
İkinci nciden aldım canım sepet beşik de aldım odasını ayirinca bunda rahat yatar diye bunuda aldım çocuk odası yapicam şimdiden herşeyi hazır olsun dedim
Efelihayat
geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yasatmasin bu korkuyu benimde dünden beri oğlumun hareketlerinde azalma var çok stres oldum Allah korusun evlatlarımızı