2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
teşekkürler kızlar bakayım ben bunlara:)

Evet bende bakıyorum o sayfaya ama çok seçenek var takım olarak alayım aynı markadan diyorum ama markaya karar veremedim bi türlü bende

ajan elti demek :)
Buradan cok bahsediyorum, o da üye oldu
Evet bende bakıyorum o sayfaya ama çok seçenek var takım olarak alayım aynı markadan diyorum ama markaya karar veremedim bi türlü bende
Nurse harvey' s aldim ben; sampuan, losyon ve yağ. Kendimde kullanmaya başladım. Şampuan hariç yıldızlar listesinde. Onu incelemedi henüz.

çok zor bunları araştırmak ya en iyisi olsun istiyoruz kafam karışıyor. benim bildiğim tek dalin vardı mesela şimdi bir sürü seçenek içeriğine bakmak gerekiyor fln gerçekten zor :)
ewet şimdi dalin diye birşey kalmadı:)

Buradan cok bahsediyorum, o da üye oldu ☺

Nurse harvey' s aldim ben; sampuan, losyon ve yağ. Kendimde kullanmaya başladım. Şampuan hariç yıldızlar listesinde. Onu incelemedi henüz.
Hangi mağaza da satılıyo bakayım ben de not alayım

Bu arada hanimlaaar gunaydin! naaptiniz bakalim:)

Gece kayinvalidem geldi, ilk kahvaltimizi yaptik birlikte. Ozlesmisiz:) evin tamamini supurdum az once sadece oturma grubunun altindaki haliyi esime biraktim (o biraz supermen gucu istiyo maalesef cunku); kiyamamazliklar basladi hahah:)
bakalim nekadar kalacak, ramazandan once doner diye umit ediyorum:)) yazik kadina ne zarari varsa haha..

Fiyatta gayet iyi.. aklımda mustela vardı ama aşırı pahalı fiyatı ve hepsi aynı işlevi görüyorsa ne gerek var diyor insan
bende mustela ve sebamed arasında kalmıştım ama çok pahalı gerçekten etrafımda 5 kişiden 4 ü sebamed kullanıyor, memnunlar ama nette göz yakıyor diye yorumlar okudum kafam karıştı.

Birinci bahce cercevelenmis gibi, ikinci daha cok ‘yatak’ havasi vermis. Bebege bundanmi almak istiyosunuz, cok buyuk degil mi?
İkinci nciden aldım canım sepet beşik de aldım odasını ayirinca bunda rahat yatar diye bunuda aldım çocuk odası yapicam şimdiden herşeyi hazır olsun dedim

Şükür cnm sevindim.. allah çaresiz dert vermesin.enfeksiyonun çözümü bulunur hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…