bende mustela ve sebamed arasında kalmıştım ama çok pahalı gerçekten etrafımda 5 kişiden 4 ü sebamed kullanıyor, memnunlar ama nette göz yakıyor diye yorumlar okudum kafam karıştı.
Canım arastırdım vucudun ıhtıyacı arttıgı ıcın kalbın daha fazla calısması lazımmıs bundan dolayı nabız hızlanırmıs arada olması normalmıs. Tabı daha once kalp sorunu yoksa
Benim vardı sormuştum nabzın normal bir insana göre daha fazla attığı için normal dedi ama artarsa kardiyolojiye yönlendiririz dedi. Demir ve magnezyumdan sonra geçti. Benim hamilelikten önce de olurdu ara sıra anlardım ki demirim düşmüş yoksa kalbimde bir sorun yok normalde
Benim de ayni sekilde kalbime agri giriyo ben acikcasi devamli soluma sagima ytmiyorum bazen sirtustude yatiyorum belimden duramam ben hamile yastigi var solucan gbi onla yatinca rahat oluyo bitek yan yatma isi
Benim de ayni sekilde kalbime agri giriyo ben acikcasi devamli soluma sagima ytmiyorum bazen sirtustude yatiyorum belimden duramam ben hamile yastigi var solucan gbi onla yatinca rahat oluyo bitek yan yatma isi
Hatta dun gece baktim karnimin ustunde uyandim hani kaan kocatepe varya sen naparsan yap vucut zaten uyurken kendini rahat edecegi yone ihtiyaci olan yone donduruyo o hamile yastiigina ragmen donebiliyosam demekki yapilacak bisey yok
Bende gece uc kere kalkıyordum sımdı ıkı lt suyumu 8 den once ıcıyorum bu gece bır kere kalktm bır de sabah uyanınca. Iyı oldu artk su ıcmemıde duzene koycam. Susarsam sekızden sonra yudum yudum ıcıyorum.
Hatta dun gece baktim karnimin ustunde uyandim hani kaan kocatepe varya sen naparsan yap vucut zaten uyurken kendini rahat edecegi yone ihtiyaci olan yone donduruyo o hamile yastiigina ragmen donebiliyosam demekki yapilacak bisey yok
kaan kocatepeyi bende takip ediyorum cok faydali bilgiler veriyor, hamileligin ilk zamanlarinda hep soluma yatardım artik dikkat etmiyorum nasil rahat ediyosam oyle yatıyorum.