2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende mustela ve sebamed arasında kalmıştım ama çok pahalı gerçekten etrafımda 5 kişiden 4 ü sebamed kullanıyor, memnunlar ama nette göz yakıyor diye yorumlar okudum kafam karıştı.
Sebamed yine bi nebze daha uygun mustelaya göre.. işte çok kafa karışıyor herkes bi yorum yapıyor

Kızlar sola yatıyorum dıkkat edıyorum ama sola yatınca carpıntım olmaya basladı. Normal mı yoksa doktora danısayım mı?
Canım kan pompalama daha rahat olduğu için sola yatışta olabilir öyle şeyler bende de oluyo ara ara

Canım kan pompalama daha rahat olduğu için sola yatışta olabilir öyle şeyler bende de oluyo ara ara
Canım arastırdım vucudun ıhtıyacı arttıgı ıcın kalbın daha fazla calısması lazımmıs bundan dolayı nabız hızlanırmıs arada olması normalmıs. Tabı daha once kalp sorunu yoksa

Canım carpıntı ıyı degıl normal de zaten rahatsız edıcı bırsey .Carpıntısı olup soran var mı kızlar. Ikımızde bekleyım bızı bırı aydınlatır
Benim vardı sormuştum nabzın normal bir insana göre daha fazla attığı için normal dedi ama artarsa kardiyolojiye yönlendiririz dedi. Demir ve magnezyumdan sonra geçti. Benim hamilelikten önce de olurdu ara sıra anlardım ki demirim düşmüş yoksa kalbimde bir sorun yok normalde

Canım carpıntı ıyı degıl normal de zaten rahatsız edıcı bırsey .Carpıntısı olup soran var mı kızlar. Ikımızde bekleyım bızı bırı aydınlatır
Benim de ayni sekilde kalbime agri giriyo ben acikcasi devamli soluma sagima ytmiyorum bazen sirtustude yatiyorum belimden duramam ben hamile yastigi var solucan gbi onla yatinca rahat oluyo bitek yan yatma isi

Benim de ayni sekilde kalbime agri giriyo ben acikcasi devamli soluma sagima ytmiyorum bazen sirtustude yatiyorum belimden duramam ben hamile yastigi var solucan gbi onla yatinca rahat oluyo bitek yan yatma isi
aynen bende sağ sol diye dikkat etmeye çalışıyorum ama uyanıyorum bakıyorum ki sırtüstü yatmışım.

aynen bende sağ sol diye dikkat etmeye çalışıyorum ama uyanıyorum bakıyorum ki sırtüstü yatmışım.
Hatta dun gece baktim karnimin ustunde uyandim hani kaan kocatepe varya sen naparsan yap vucut zaten uyurken kendini rahat edecegi yone ihtiyaci olan yone donduruyo o hamile yastiigina ragmen donebiliyosam demekki yapilacak bisey yok

Hatta dun gece baktim karnimin ustunde uyandim hani kaan kocatepe varya sen naparsan yap vucut zaten uyurken kendini rahat edecegi yone ihtiyaci olan yone donduruyo o hamile yastiigina ragmen donebiliyosam demekki yapilacak bisey yok
kaan kocatepeyi bende takip ediyorum cok faydali bilgiler veriyor, hamileligin ilk zamanlarinda hep soluma yatardım artik dikkat etmiyorum nasil rahat ediyosam oyle yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…