- 21 Kasım 2018
- 260
- 381
- 18
- 33
Canım kedi konusu bugün haberlerde bile gösterildi zararı yok yararı var diye tek önemli olan şey iç dış parazit aşılarının eksiksiz yapılması benimde var kedim onsuz bi hayat düşünemiyorumİyi geceler kızlar, iki gündür perişan haldeyim kedilerim kanlı ishal oldu. Dünden beri pirinç lapası tavuk göğsü ve patates haşlayıp duruyorum. Bugün veterinere gittik antibiyotik şaşe vs verildi bakalım inşallah kısa sürede atlatırız. Birde çevremdeki insanların hamilesin kediler başına iş açacak bebeğe hastalık geçecek vs laflarıyla uğraşıyorum. Normalde panik yapmayacağım şeyleri takmayacağım şeyleri kafama taktırıyorlar.
Delirmeme ramak kaldı. Ayy şiştim :)
Buarada bikaç gündür bebeğimin hareketlerini çok hissedemiyorum. Arada pıt pıt oluyor o kadar. Bu durumu yaşayan var mı kafamda kurup boşuna kendimi mi yiyorum? Bana güven veriin piliiizz güvene ihtiyacım vaarrr!
Dış parazit çok sık yaptırmıyorum evden çıkmayan kediler oldukları için boşuna kimyasal alsınlar istemiyorum. İç parazit düzenli yaptırıyorum buara biraz geciktik bugün iç parazitleri de yapıldı. Bende çocuklarımdan vazgeçemem asla. Tek kafamı kurcalayan toksoplazma konusu. Daha doğrusu sağolsun çevremdeki insanlar söyleye söyleye kafama sokuyorlar. 4 yıldır kedili evde yaşıyorum bekarkende kedimiz vardı annemin. Yani bağışıklık kazanmışımdır diye düşünüyodum hiç bunu kendime sıkıntı etmedim ama hamilelik hormonları bi yandan insanlar bi yandan kafamda deli sorular :)Canım kedi konusu bugün haberlerde bile gösterildi zararı yok yararı var diye tek önemli olan şey iç dış parazit aşılarının eksiksiz yapılması benimde var kedim onsuz bi hayat düşünemiyorum
Bende iki buçuk yıldır oğluşumla yaşıyorum bende dedim kesin bağışıklığım vardır diye ama yoktu malesef doktorum tedbir amaçlı ilk üç ay yaklaşmamı istemedi malesef anneme gönderdim şimdi yanımda ama hala dışkısına dokunmuyorum hatta yaklaşmıyorum bile çok fazla da öpmemeye çalışıyorum tabi çok çok zor oluyo kaçamak öpüyorum oğlumu güzel yanağındanDış parazit çok sık yaptırmıyorum evden çıkmayan kediler oldukları için boşuna kimyasal alsınlar istemiyorum. İç parazit düzenli yaptırıyorum buara biraz geciktik bugün iç parazitleri de yapıldı. Bende çocuklarımdan vazgeçemem asla. Tek kafamı kurcalayan toksoplazma konusu. Daha doğrusu sağolsun çevremdeki insanlar söyleye söyleye kafama sokuyorlar. 4 yıldır kedili evde yaşıyorum bekarkende kedimiz vardı annemin. Yani bağışıklık kazanmışımdır diye düşünüyodum hiç bunu kendime sıkıntı etmedim ama hamilelik hormonları bi yandan insanlar bi yandan kafamda deli sorular :)
Aslında benim hatam hiç test yaptırmadım. Perşembe günü kadın doğumda randevum var toksoplazma testi isticem bakalım. Nasıl uzak durayım ikiside gelir burnumuzun dibinde yatar anneme götüremiyorum onun kedisi başka kedi asla kabul etmiyor eşimin ailesi evde hayvan beslemeye aşırı karşı geçici de olsa bakabilecek kimse yok. Kumlarını eşim temizliyor ama arada bende temizliyodum artık hiç elimi sürmüyorum kuma. Birlikte uyuma öpme koklama tüm bunlara bir süre ara versem iyi olacak sanırım. Bugüne kadar olanlarda Allaha emanetiz ne diyelimm :) Rabbim korktuklarımızla sınamasın inşallah, sağlıkla gelsin evlatlarımız.Bende iki buçuk yıldır oğluşumla yaşıyorum bende dedim kesin bağışıklığım vardır diye ama yoktu malesef doktorum tedbir amaçlı ilk üç ay yaklaşmamı istemedi malesef anneme gönderdim şimdi yanımda ama hala dışkısına dokunmuyorum hatta yaklaşmıyorum bile çok fazla da öpmemeye çalışıyorum tabi çok çok zor oluyo kaçamak öpüyorum oğlumu güzel yanağından
Aminnnn inşallahAslında benim hatam hiç test yaptırmadım. Perşembe günü kadın doğumda randevum var toksoplazma testi isticem bakalım. Nasıl uzak durayım ikiside gelir burnumuzun dibinde yatar anneme götüremiyorum onun kedisi başka kedi asla kabul etmiyor eşimin ailesi evde hayvan beslemeye aşırı karşı geçici de olsa bakabilecek kimse yok. Kumlarını eşim temizliyor ama arada bende temizliyodum artık hiç elimi sürmüyorum kuma. Birlikte uyuma öpme koklama tüm bunlara bir süre ara versem iyi olacak sanırım. Bugüne kadar olanlarda Allaha emanetiz ne diyelimm :) Rabbim korktuklarımızla sınamasın inşallah, sağlıkla gelsin etlatlarımız.
Saol cnm hepimiz ins sağlıkla kucağımiza aliriz beşiği 200 tl ye almıştım şuan sadece tekstili 300 tlÇok çok büyük geçmiş olsun kaybın için çok üzüldüm cnm..allah bu sefer sag saglim almayi nasip etsin insallah kucağımiza sanada bizede..bu tarz besiklerde hazır kılıf satiliyormu bilmiyorum ama kendin dikebilirsin elinden geliyorsa yada kumaş alıp terziye falan diktirebilirsin
Bende çok beğenerek aldim cnm çokta güzel mevlutte bile üstünü çıkartın babynest gbi kullanılır. Ben mobilya beşikte alicam bu portatif olduğu için heryere gider yatak odası oturma odasına filanÖncelikle kaybin icin.cok.üZgünüm insallah kızının omru bahti sansi acik.olur insallah funnababy nin.besigi.bende ilgileniyorum.sitesinde bunun nevresim.takimlari satiliyor tatlim.pembeli yada ay dede seklinde ben de bu besikleri cok.beğeniyorum ama.4 aymis maksimum.kullanma.suresi
İyi geceler kızlar, iki gündür perişan haldeyim kedilerim kanlı ishal oldu. Dünden beri pirinç lapası tavuk göğsü ve patates haşlayıp duruyorum. Bugün veterinere gittik antibiyotik saşe vs verildi bakalım inşallah kısa sürede atlatırız. Birde çevremdeki insanların hamilesin kediler başına iş açacak bebeğe hastalık geçecek vs laflarıyla uğraşıyorum. Normalde panik yapmayacağım şeyleri takmayacağım şeyleri kafama taktırıyorlar.
Buarada bikaç gündür bebeğimin hareketlerini çok hissedemiyorum. Arada pıt pıt oluyor o kadar. Bu durumu yaşayan var mı kafamda kurup boşuna kendimi mi yiyorum? Bana güven veriin piliiizz güvene ihtiyacım vaarrr!
Kızlar kanamam oldu cok korkuyorum allahım sen koruu
Canım sağlık ağına göstermedim bile sonuçları :) çok şeyler illa dedikleri olsun istiyorlar :) doktoruma güveniyorum sonuçta o konunun uzmanı. Kafan karışmasın sakın. Ama kullandığın vitamin var demiIcimi rahatlattin ya. Ben de biri oyle biri oyle deyince kadin dogumcuyu dinliyim dedim ama ikilemde de kalmistim. Tip dunyasinin ayni fikirde olmamasi beni cok yoruyor. Sadece bu konu degil cogu konuda farkli doktorlar bambaska seyler diyor.
Geçmiş olsun minnaklara da sana da canım. Ben hala bebişin hareketlerini çok düzenli hissetmiyorum. Bazen gümbür gümbür hareket ederken bazen sadece pıt pıt yapıyor ve uzun süre hissetmediğim ya da belki farketmediğim oluyor. Endişe etme bence.İyi geceler kızlar, iki gündür perişan haldeyim kedilerim kanlı ishal oldu. Dünden beri pirinç lapası tavuk göğsü ve patates haşlayıp duruyorum. Bugün veterinere gittik antibiyotik saşe vs verildi bakalım inşallah kısa sürede atlatırız. Birde çevremdeki insanların hamilesin kediler başına iş açacak bebeğe hastalık geçecek vs laflarıyla uğraşıyorum. Normalde panik yapmayacağım şeyleri takmayacağım şeyleri kafama taktırıyorlar.
Günümüz aynıymış seninle canım, ben de öyle birkaç gündür az hissediyorum sanki derinlerde hareket ediyor gibi arada pıt pıt yapıyor ama birkaç gün önceki kadar çok hissetmiyorum. Pıt pıt yapınca iyi demek ki diyorum. Hiç hissetmesek neyse ama hissediyoruz sonuçta, içimizi ferah tutalımİyi geceler kızlar, iki gündür perişan haldeyim kedilerim kanlı ishal oldu. Dünden beri pirinç lapası tavuk göğsü ve patates haşlayıp duruyorum. Bugün veterinere gittik antibiyotik saşe vs verildi bakalım inşallah kısa sürede atlatırız. Birde çevremdeki insanların hamilesin kediler başına iş açacak bebeğe hastalık geçecek vs laflarıyla uğraşıyorum. Normalde panik yapmayacağım şeyleri takmayacağım şeyleri kafama taktırıyorlar.
İnşallah bir şey yoktur canım, nasılsın? Doktora gitmişsindir ne dedi?Kızlar kanamam oldu cok korkuyorum allahım sen koruu
Kızlar kanamam oldu cok korkuyorum allahım sen koruu
Inşallah önemli bisey yoktur Allah korusun cnm ben zaten her tuvalete gittiğimde bazen akıntı geldiğinde bile kan geldimi diye bakiyorm sağ salim dogursakta rahatlasak insllahKızlar kanamam oldu cok korkuyorum allahım sen koruu
Decavit kullaniyorum. Bir haftadir da kan ilacina basladim.Canım sağlık ağına göstermedim bile sonuçları :) çok şeyler illa dedikleri olsun istiyorlar :) doktoruma güveniyorum sonuçta o konunun uzmanı. Kafan karışmasın sakın. Ama kullandığın vitamin var demi
geçmiş olsun canım inslalh bisey olmazKızlar doktor yokmus nasıl oluyorsa aşağıda yukarda doktor var yatış verdi yukarda doktor yok diyorlar uyuyomuydu artık uyandırmadılar mı bilmiyorum ölsek kalsak doktor yok özele gittim ordada ebe baktı kalp atışı normal dedi bebek baskı yapmıs gibi dedi progestn hap verdi ordada doktor yok pazartesi gidcm hala leke gibi kahve gibi bişeyler oluyor pazar bugnde dua edin lütfenn ağırda kaldırmadm hiç bişey yapmadım bir anda oldu parça pıhtı gibiydi kötü bişeymi bilmiyorumm
Birden fazla kedin mi kanlı ishal oldu? Test yapıldı mi onlara? Yavrulukta kanlı ishal büyük sorundur ama buyumus kedide cok az duydum. İyi bir klinikte test yapilmasi lazim. Once sorunu hastaligi bulacaklar ona gore bir yol haritasi cizilecek.İyi geceler kızlar, iki gündür perişan haldeyim kedilerim kanlı ishal oldu. Dünden beri pirinç lapası tavuk göğsü ve patates haşlayıp duruyorum. Bugün veterinere gittik antibiyotik saşe vs verildi bakalım inşallah kısa sürede atlatırız. Birde çevremdeki insanların hamilesin kediler başına iş açacak bebeğe hastalık geçecek vs laflarıyla uğraşıyorum. Normalde panik yapmayacağım şeyleri takmayacağım şeyleri kafama taktırıyorlar.
Gecmis olsun annem, burda her gun igne yaoanlar var, surekli kanamasi olanlar var, artik mudehale edilebiliyor. Doktora gidince ferahlayacaksin, korkma.Kızlar kanamam oldu cok korkuyorum allahım sen koruu
Bende de vardi ve elbette doktoruma sormadım çünkü ona da "normal" diycek. Magnezyum hapi falan verilenler oldu, bir sonraki kontrolünde danış doktoruna derim.Kızlar bir süredir sol bacagimda uyuşma hissediyorum, sanki bacak bacak üstüne atınca olur ya aynen öyle. Size de oluyor mu? Endişe edecek bir şey var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?