2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kaan kocatepeyi bende takip ediyorum cok faydali bilgiler veriyor, hamileligin ilk zamanlarinda hep soluma yatardım artik dikkat etmiyorum nasil rahat ediyosam oyle yatıyorum.
Evet canim ger ekten cok iyi doktor insan rahatliyo verdigi bilgilerle kasmiyo yani

Benim de ayni sekilde kalbime agri giriyo ben acikcasi devamli soluma sagima ytmiyorum bazen sirtustude yatiyorum belimden duramam ben hamile yastigi var solucan gbi onla yatinca rahat oluyo bitek yan yatma isi
Evet canim hamilr yastığı ile rahat ettim ben de dönme olaynda

Canım carpıntı ıyı degıl normal de zaten rahatsız edıcı bırsey .Carpıntısı olup soran var mı kızlar. Ikımızde bekleyım bızı bırı aydınlatır
Çok önemli bişey değil benim için arada oluyo o da bebeğe de kan pompaladığı için kalp o yüzdendir

kızlar günaydın, bebek banyo ürünlerinde hangi marka düşünüyorsunuz? tecrübeli anneler sebamed kullandınız mı?
markaları belirlemek istiyorum.
cnm ben oglumda mustela dan memnun kaldim. yuksek alerjen grubundanim ben. bana da dr mustela urunlerini vermisti.
sampuani vs uzun sure kullaniliyor.

çok zor bunları araştırmak ya en iyisi olsun istiyoruz kafam karışıyor. benim bildiğim tek dalin vardı mesela şimdi bir sürü seçenek içeriğine bakmak gerekiyor fln gerçekten zor :)
5sene once arkadasimin oglunun dr.u dalini onermemisti cnm. icindeki bir maddeden dolayi 1 yasa kadar onermiyoruz demisti. o yuzden hic kullanmadim ben.

sifa olsun cnm. insallah enfeksiyonda cikmaz.

Benimde 157 . sağlık ocağında yaptırdım tahlil sonra kendi doktoruma gösterdim. b12 biraz düşük vitamin ilacını düzenli kullanalım dedi sadece. ımom omega kullanıyorum onu verdi.
Icimi rahatlattin ya. Ben de biri oyle biri oyle deyince kadin dogumcuyu dinliyim dedim ama ikilemde de kalmistim. Tip dunyasinin ayni fikirde olmamasi beni cok yoruyor. Sadece bu konu degil cogu konuda farkli doktorlar bambaska seyler diyor.

Çok tesekkur ederim pozitif sözlerin icin canim, mutlu etti ,moral verdi , çok sağ ol... Bu sürecte çok yoruldum, yenilige alismak zor, hep karamsarim, aglamakliyim, yorgunum, ama bebegim icin bu cefaya katlandim, soğuk ankarada kizim güneş gören bir evde dogup büyüsün istedim. Icimden hep dua ediyorum, hep esmaul husna okuyorum. Iyi seyler olmasini istiyorum.. çok dileğim var.. ama en once kizimin sagligini istiyorum... cok az kaldi kuzucuklarimizin dogmasina Allah hepsine saglik versin, guzel kaderler versin.

Kızlar ben uzun kırlentlerle idare ettim ama internette araştırıyorum. En rahat etiğiniz hamile yastığı hangisi? Büyükler rahat duruyor da çok yer kaplar gibi. Yarım olanlar var bi de. Dolguları nasıl? Yorumlara bakıyorum da pek emin olamadım.

H hepgenc ben ilk bebegimde sampuan mustela ve baby&më kullandım içerik olarak temiz olduğunu düşünüyorum bebek yağı çok tavsiye etmemişti doktorum gözenekleri tikiyormus yerine krem kullanmistim yine mustelaninkini. Pisik kremi olarak Hindistan cevizi yağı kullanmayı denedim ama inatçı pisik durumunda sudokrem kullandım. Zaten çok minnoslar kucucuk çoğu zaman lavaboda bir tas suyla yikadim ıslak mendil olarak baby&me kullandım içeriği temiz diye unibaby de güzel ama pahali bence. Bez olarak prima kullandım sleepy molfiks benim bebegimde olmadı çok pisik yaptı bacaklarını kizartti. İlk başta çamaşır yıkamada zaten bebeğin camasirlarini hep ayrı yikadim sabun tozu kullandim ama erimiyor gibi geliyordu hep çift durulama yaptım büyüyünce sıvı deterjan kullandım baby&me. Aklıma gelenler bu kadar yine bunlardan devam ederim sanırım.

CNim su kocaman C harfi gbi olanlar varya onlardan internette 50 60 lira falan

kızlar günaydın, bebek banyo ürünlerinde hangi marka düşünüyorsunuz? tecrübeli anneler sebamed kullandınız mı?
markaları belirlemek istiyorum.
Ben mustela kullandim sac vucut ayni bir ara unibaby almistim bulamayinca ama nedense mustelayi daha cok sevdim alirken pompali sise olmasina dikkat edin bence tek elle kullanilabiliyo yoksa bebeyi birak siseyi devir zor olur simdi chicco kullaniyorum bu da fena degil

Çok çok büyük geçmiş olsun kaybın için çok üzüldüm cnm..allah bu sefer sag saglim almayi nasip etsin insallah kucağımiza sanada bizede..bu tarz besiklerde hazır kılıf satiliyormu bilmiyorum ama kendin dikebilirsin elinden geliyorsa yada kumaş alıp terziye falan diktirebilirsin

Öncelikle kaybin icin.cok.üZgünüm insallah kızının omru bahti sansi acik.olur insallah funnababy nin.besigi.bende ilgileniyorum.sitesinde bunun nevresim.takimlari satiliyor tatlim.pembeli yada ay dede seklinde ben de bu besikleri cok.beğeniyorum ama.4 aymis maksimum.kullanma.suresi

İyi geceler kızlar, iki gündür perişan haldeyim kedilerim kanlı ishal oldu. Dünden beri pirinç lapası tavuk göğsü ve patates haşlayıp duruyorum. Bugün veterinere gittik antibiyotik saşe vs verildi bakalım inşallah kısa sürede atlatırız. Birde çevremdeki insanların hamilesin kediler başına iş açacak bebeğe hastalık geçecek vs laflarıyla uğraşıyorum. Normalde panik yapmayacağım şeyleri takmayacağım şeyleri kafama taktırıyorlar.
Delirmeme ramak kaldı. Ayy şiştim :)

Buarada bikaç gündür bebeğimin hareketlerini çok hissedemiyorum. Arada pıt pıt oluyor o kadar. Bu durumu yaşayan var mı kafamda kurup boşuna kendimi mi yiyorum? Bana güven veriin piliiizz güvene ihtiyacım vaarrr!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…