2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gozun aydin cnm. hesaplamayi bilmiyorum.

Bende de oluyo bak ben de diyodum niye regl olur gni karnim agriyo demekki oyle oluyo

Kkzlar kangrumu alcaksiniz sling mi ?
O slingler bana korkutucu geliyor bebe arasından kayıp düşecekmiş gibi. Birde ben düğüm atmayı çözmeyi hiç beceremem kesin onuda bağlayamam kendime. Kanguruda iki büklüm duruyor bacaklar kurbağa gibi açılıyor. Tabi sağlıklısı öyle

Ben yaptırmadım. Çünkü kücük bir il tek benım doktor bakıyor cok pahalıydı bende onunla bebıse bırsey alırım dedım. Doktorum cok ılgılı zaten bebıs ıyı dedı.18-23 galıba benım bıldıgım kadarıyla

H Yavrum ikimiz haziranda yaparız yuvarlanarak.hopppp avm de kilosu sorunlu.olsa derdi tatlim kafana takma sukur bak suyu muyu yerindeymis haftasi uyumlu daha ne kiz masallah u

Bu gün benim de öyle ağrım oldu ama akşam da üzeri geçti canım.

Evet ayni benim dusunduklerimi yazmissin ben de kararsiz kaldim

Nakışlı hastane çıkışı bakıyorum ben de. Florijebaby diye bir hesap var instagramda, ürünleri çok hoşuma gitti ama teslim süresi çok uzun ki biz daha isme karar veremedik, bir de biraz pahalı geldi. Alışverişlerini bitiren sevgili anneler, teslim süresi daha kısa olup biraz daha uygun bir hesap var mı gözünüze çarpan?

Kızlar hastane gecelikleriniz fotoğraflarını atabilir misiniz hiç içime sinen bi model bulamadım
Ben lcwden 2 tane pijama takimi aldim, daha cok lohusalikta giyerim diye. Hastane icinde su 2 gecelik modelinden birini alirim heralde diye dusunuyorum. Hos bu lohusa gecelikleri de bu kadar para etcek seyler degil. Onun yerine oyshoda falan bulursam hic kacirmam

Kızçeme aldım gelsinler bakalım

Eklentiler

• Screenshot_20190422-204849.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20190422-204830.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20190422-204812.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20190422-204755.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 26
Benim de gecelik en büyük sorunum kızlar. Pahalı olmasının yanında zevkime göre de bir şey bulamıyorum. Birincisi hep renkler çok açık. Pembeler maviler kremler... hastanede kanama olur bir şey olur perişan olur tek giyişte hem de öyle giyilmez. Ben öyle süslenip püslenip ha bire süs için üst baş da değiştirebileceğimi zAnnetmiyorum. Koyu renkli beğendiklerimin fiyatı 300 civarına çıkıyor ki sanki abiye parası altı üstü gecelik sabahlık. Bulamadım bir şey. Hiç olmadı lcw den bir sabahlık ve geceliği uydurup giyerim. Sabahlık lazım oluyor bana kesin bir tane edinirim. Tchibo da hoş sabahlıklar gördüm fiyat fena değil belki oradan da alabilirim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…