2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ama sen önceden yaptrmams mydn benim aklımda kalmis ayrıntılı doktr bakmsti diye sana başka bişey miydi o?
Bende duymamıştım açıkçası geç kaldım diye düşündüm ama hiçbiryerde randevu bulamadım 1ay öncesinden aramama rağmen. 23+1 haftalıkken yaptırmış olacağım

Ama sen önceden yaptrmams mydn benim aklımda kalmis ayrıntılı doktr bakmsti diye sana başka bişey miydi o?
Bende duymamıştım açıkçası geç kaldım diye düşündüm ama hiçbiryerde randevu bulamadım 1ay öncesinden aramama rağmen. 23+1 haftalıkken yaptırmış olacağım

Jammybaby de nakisli hastane cikisi görmüştüm oraya da bak istersen

Kız geçir üstüne bi sabahlık aaa

bu sayfayi begeniyorum ama hic siparis vermedim

Eklentiler

• Screenshot_20190422-215004_Instagram.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 42
H
Yavrum ikimiz haziranda yaparız yuvarlanarak.hopppp avm de kilosu sorunlu.olsa derdi tatlim kafana takma sukur bak suyu muyu yerindeymis haftasi uyumlu daha ne kiz masallah u
Valla yuvarlanarak yapcaz o kesin o hastaneye gidip gelene kadar bile ne yoruldum biraz da sebze meyve aldım pazardan eve yürüdüm ben taşımadığım halde Pert.. Allah enerjimizi arttırsın evet iyi iyi iyi dedi geciştirdi beni karı merak işte rakamlar dönüyo kafamda

Ben de katılıyorum sabahlık mühim koyu renkler çok pahalı bende var bitane çok açık mavisi pijamanın üzerine sabahlık ayarlarım bende oldu da bitti ye getiririm üçüncü diye de az önemsiyorum sanki Bi pijama takımı daha lazım ama yedekde

Biri seni gözetliyor

Bugün kü dr randevuma 4 saatlik beklemeden sonra girebildim şükür...bütün acil doğumlar beni buldu bugün.. ama neyseki gördük bebisi dr gayet iyi bi sorun yok dedi..25cm 550 gr olmuş.. doğum zamanı ni da konuştuk kafam karışıktı bayrama denk geldiğinden tedirgindim neyseki dr um burdayım problem yok dedi..eğer ki bi sorun çıkmaz da herşey yolunda giderse 15.16 ağustos doğum dedik..2.sezeryan olacağı için bir hafta öne aliyorlar

hayirli olsun canim...

ikisi de canim.
sling ev icinde kullanim icin bana uygun. digeri az daha buyuyuncr disari icin.
sling ama yan olanlar degil, yine kanguru gibi kullanilanlardan. caboo... birseydi oglumda kullandigim cok memnundum.
Aa onu hic duymadim ona da bakimm

Oğlan ne yaptı kardesini görünce? Anladı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…