2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bencece sen cok şirin bi gelinsin gıybetin bile cok hoş canım

Canim aldiklarinin resmini atabilirmisin ben hala arastitiyorum

Bencece sen cok şirin bi gelinsin gıybetin bile cok hoş canım
hahah bilemem arada koseden bi sert cikis yapiyorum sanki kadinin ödü patliyo gibime geliyo. sonrada pisman olup yumusatiyorum soyledigimi

ama oyle yapmasamda sanki fazla yer kaplayip fazla rahat olup simdikinden de fazla mudahil olur herseye. ay aksam aksam Allahim affet yarabbim!

Arkadaşlar ben her gün progestan kullanıyorum dr enfeksiyon için fitil verdi akşam atılacak progestonda akşam 2si peşpeşe mi atman lazım yoksa arasında kaç saat olmalı kullananlar nasıl kullandi

Ayrıntılıyı 17. Hafta yaptıranda varmış canım tam hafta verilmiyor. Bende en geç 23diye düşünmüştüm ama yeni randevu alabildim. 23+1 de gitmiş olacağım
Dr un biride 17 ci hafta gel demisti detaylı bakarız diye gittim meğer üçlü test mis..asıl tam detaylı ayrıntılı 20.23.ama bazı dr lar 24 de yapıyor.zaten sen tam 23 sayılırsın

Ben senin kırıcı olacağını düşünmüyorum canım neyse biraz daha sabret bakalım

Sabah 1 gece 2 arıyorum cnm progestonu enfeksiyon için fitil var bide onu nasıl nezaman atacağım peşpeşe atmak sıkıntı yaratırmı ki
Canim progestonu sabah kullan dedi doktor ovul.fitili gece.demisti pespese atmak kısmı bilmiyorum ama aksam da varsa progeston aksam üZeri onu yap.gece fitili.fitil zaten iki.gun.arayla.olandan.degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…