2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun canimm

Benim ilk canım 3. Ve 4. Aylarda serum için hastaneye yatınca yapıldı 2 seferde negatif cıktı.evet 2. De sadece doğumda sana yapılıyor.

Ben de kocama hastane icin pijama takımı bakıyorum, cantada onun da yeri olacak, yalnız değilsin
Güler güle kullanın hepsini.

Hastaneye gittigimde neler vereceklerini ve neler getirmemi istediklerini danisacagim ben de son zamanlarsa.

Erkekler sinirlendiklerin de ne dediklerini lafın nereye gideceklerini bilmiyorlar..onları da bi cocuk gibi görüp kabul etmek gerek artik..boşverin takmayın kafaniza kendinizi bebeğinizi düşünün allah aşkına bide onların okuzluklerini ne dert ediyorsunuz kendinize..su uyur düşman uyumaz demişler.. not alın bi yerinize zamanı geldiğinde çıkarırsınız

Benim ilk canım 3. Ve 4. Aylarda serum için hastaneye yatınca yapıldı 2 seferde negatif cıktı.evet 2. De sadece doğumda sana yapılıyor.
Bana bir kez yapıldı da tekrardan yapılması gerekiyor mu acaba testin. Doktor bir şey demedi. İlk hamileliğim malesef kürtajla sonuçlandı. Şimdi de o zaman yapılan iğne koruyor diye doğumda yapılacak sanırım.

Wuuuu d ur ben de o zaman soylim ben genelde gidiklandigim icin masaj sevmiyorum ama belki bu sefer ise yarar
Ayy ben de çok gıdıklanırım masaj nedir ellemeyin beni. benim oğlanla babası çok severler masaj. Bir biri yatar masaj yaptırır bir biri. Birbirlerini masajlarken bazen bana da sararlar gel sana da yapacağız diye. Evde kaçacak delik ararım çok gıdıklayıcı ve gıdıklı olmayınca da acıtıcı bir şey bence. O nedir yaw. Mıncırılmak istemiyorum ben

bende mustela ve sebamed arasında kalmıştım ama çok pahalı gerçekten etrafımda 5 kişiden 4 ü sebamed kullanıyor, memnunlar ama nette göz yakıyor diye yorumlar okudum kafam karıştı.
Evet bende oğlum.icin almıştım binmez kullandım yüzümü yıkamak için ama gözümü yaktı gerçekten sebamed

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…