2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay kızlar valla rahatladım sadece benim sanıyordum her gün tatlı yiyen her sabah bugün yemiycem diyip yine yiyorum sonra da tüm gün vicdan azabı çekiyorum ilk 4 ay ağzıma sürmedim(süremedim) 2 aydır her gün yiyorum resmen

Bende tam tersi tatlıdan soğudum hamilelikte hiç cnm istemiyor. Binde bir gofret falan yersem yiyorum ama çok nadir. Benim asıl sorunum yemeği çok yemek. Bildiğin doymuyorum sonrada fenalık geçiriyorum ağırlık çöküyo uyku bastırıyo falan :)) herksin derdi ayrı valla. Bende şimdiden 6-7 kilo almışım

Seker yüklemesı zaten gereklı görülen hastalara yapılıyor ölçüm yapıp eger seker riskiniz var yaptrmazsanız bebegınızın dogum sırasında kan sekerı düsüp Allah korusun kalıcı hasarlar olusur. Görme kaybı kısmı görme kaybı organlarına kan atabilir. Doktorla ısbırlıgı yapmak cok dogru. Doktorum ne derse ona uygun haraket etmeyı düşğnüyorum.

Canım ben serum takınca rutin bu testi yaptılar yoksa yaparlr miydi blmyrm

Duyduk duymadik demeyin ulus konya sokak ozelcan bebek babymallin temeli olan funnababynin cibinlik iki kanat perde ve bez cop torbasını 351 tl.den gecen sezon olduğu icin 68 tl aldim.hepsini arkadaslar uyku setleri falan uygundu avent emzikler 30 tl smoothie normalde 60 baya uygun haftasonu detaylı bakicam.simdilik dort parca aldim
B Bluemom44 aynisi bizimde var gule gule kullanin

Eklentiler

• 1556200000001.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 68
Bende normalde hiç tatlı sevmeyen biriydim ama smdi her sabah kahvaltıda çikolatalı ekmk yiyorum hemde baya abartıyorum onun dışında arada çikolata cips yiyorm gene ama şerbetli tatlı hiç sevmem :) bide makarna pilav herşey yiyorm hiç kısmıyorum bende şimdi düşündümde bende zararlı şeyler çok tuketiyomusum

Cok uygunmus cnm gule gule kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…