2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hepsi aynı şeyi söylüyor da, o zaman glikoz yerine baklava yiyelim o şekilde ölçsünler diyorum ben de

Son düzenleme:
Karsi koyamiyorum bende. Hadi meyve neyse yogrt ve sutle yiyorum hep. Ama tatli ve cikolata bu ikisinden birini yemedigim gun yok diyebilirim. Hatta yukleme oncesinde ya seker cikarsa nasil durdurcam kendimi diyordum

bugün ilk defa kızımın ayağını hissettim elimle.
gerildi sanırım elimle dokundum okşadım çekti ayağını. çok güzeldi. ama dünden beri dökülüyorum resmen bacaklarımın kasları sırtım çok ağrıyor. penguen gibi yürüyorum . gece uyuyamadım birde üstüne mide yanması başladı Allahtan doktora gaviscon yazdırmıştım hemen içtim bir çay kaşığı geçti çok şükür. oğluma hamileyken mide yanmasından ağladığımı biliyorum.
doktora bebeğin doğum kilosunun yemeyle ilgisi varmı yoksa genetikmi diye sordum.
omega 3 çok alan annelerin bebekleri iri oluyor dedi.

Can.boğazdan gelir gencler bosverinnnnn afiyet olsun ben cumartesinden cumartesine tartiliyorum o yuzden gecen cumartesi 7.5 kiloydu bakalim bu cumartesi kac olcam doktor artik kizmiyor kabullendim dedi hahahahah
1 haftada 1.3 kg almıştım geçenlerde, nasıl oldu anlamadım bi sonraki hafta gitti onlar. ödemdir ödem, sallayın ...

Doğru olabilir, ben haftada 2 kez balık yiyorum sardalya ve çipura. Bebişim de iriymiş

Bugn saglik ocagindaki ebe once ikizmiydi senin dedi yok dedim.. Sonra karnimi elleyerek baya şişmissin Senin bebek iri buyuk ihtimalle dedi.. Boşuna simdiden cabucak yorulup nefes nefese kalmiyorum demekki.. Belim sirtim kopuyo. Zaten detaylıda da haftsina gore uzundu. Omega3 takviyesi aliyodum 12.haftamdan beri. Birakayim bari artik Kara kara nasil doguracagimi dusunuyorum suan ooff oofff

benim de ayak bacak çok ayakta durunca sisiyo şimdiden
kizimda son ayda başlamıştı
sabah topuklu giydim, evden cikip asansore binmeden geri donup baska topuklulara gectim corap/cizmeleri oldugundan cok rahatsiz etmedi sukur ama ayaklarim bacaklarim sabahta sis aksamda. ben anlamadim beni yaa.

gecen gorumcemin kizi ‘sen bir aya dogurursun bence’ dedi valla cok guldum.

Bende öyleyim normalde tatlı çikolata aram yoktur hiç 5. Aydan beri bana bişeyler oldu acayip tatlı istiyo canım makarna aynı şekilde vazgeçilmeziim napcam bilmiyorum 57 kg olmuşum bile
Aynen vlla vücut eksik olani dha çok ister derlerdi ondanmi acaba :) bende 56 olmuşum 50 ile hamile kalmıştım sen kaç kiloyla kaldın ?

abartmış masallah

Valla bu bebek odasi takımı beni bunalttı iyice. Akrabmz var mobilyacı büyüyen yatak değil küçük olsun 3lu dolap ve şifonyer orta boy olsun mdf sordum 5.500tl dedi. Internettn baktklarmda nerdeyse her fiyata var çilek odasında bile 3500tl. Internettn takim alip kuran ve güvenilir site varsa söylerseniz sevnrm.

Canim cilekte 23 nisan indirimi vardi 1 haftalik biz ordan aldim 5100

Bi cilege bak derim diger markalarin internetten siparis edilen yerlerine de gittik yemin ediyorum ahi gitmis vahi kalmis hic nettekine benzemiuo sikayet sitesinde zaten millet nutuk yazmis bildigin... o yuzden riske atamadim dedim cocuk ilerde elbet kaziklanacak zaten dogar dogmaz bari kaziklanmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…