2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
nasıl büyük gelirdi. birde ne bileyim o zaman kadınlar daha çok mu yıpranıyordu. yoksa biz mi çok küçüktük.
Evet yaa. Kadınlar gözüme daha yaşlı görünürdü ama ben de bulamıyorum hangi nedenden öyle. Şimdi küçük bir çocuk yaşımı sorarsa oradan hızlıca uzaklaşıyorum

Baba ogul onlar kendilerine oyun edinmislerdir annesi evet gidiklanmayinca belim daha da aciyo bu sefer ne bilim kuyruk sokumuma dogru asiri bi agri oluyo hamilelik bitince en cok buniki saniye de giren agridan kurtulduguma sevinicem

Dogum gunun kutlu olsun canim ben de 29 olucam 30 a 1 kala su yasima keske birinciyi yapsaydim yeni ewlendigimde ama gezip tozmak evcilik oynamak daha eglenceli geldi neyse Allah aratmadi istedihimizde ne diyelim

Ben de boyle duzenek kurarak yatiyodum careyi hamile yastifi alarak buldum ben de huzursuz bacak sendromu da var yillardir hamilelikte iyce azitti yaw yasli gbiyim Allahim belim agriyo dizlerim agriyo bastonla parka mi goturecem ben bu cocugu

Baba ogul onlar kendilerine oyun edinmislerdir annesi evet gidiklanmayinca belim daha da aciyo bu sefer ne bilim kuyruk sokumuma dogru asiri bi agri oluyo hamilelik bitince en cok buniki saniye de giren agridan kurtulduguma sevinicem
Çok geçmiş olsun canım. Ağrılar sızılar bitmiyor gerçekten. Benim de oralarda değil de bacaklarımın iç tarafında kaşıklara doğru çok ağrı oluyor. Sağlıkla doğsun bebişler rahatlayacağız inşallah hepsi geçecek.

Ya Canan Karatayı izleyen oldu mu sabah tv de? Kadın şeker yüklemesine öylesine karşı ki beni de soğuttu ve korkuttu. Tam da haftaya şeker yüklemem var. Bunu yaptırmasak nolurki
Ben izledim cnm ben zaten kararsızdım smdi hepten soğudum :) eşimde yaptırma gerek yok diyodu ben bide o yüklemede kesin ya bayılırım çıkartırım bunyem çok hassas:)

Ya Canan Karatayı izleyen oldu mu sabah tv de? Kadın şeker yüklemesine öylesine karşı ki beni de soğuttu ve korkuttu. Tam da haftaya şeker yüklemem var. Bunu yaptırmasak nolurki
Benim de kayinvalidem Canan hanim dolayısıyla çok karşı, dün bunu konustuk yine. Onda seker makinasi da var, veririm olcersin veya ben olcerim yaptirma diyor.

Şöyle bir sorunum var kizlar; sol ayak yuzuk parmagimin ucu, orta parmagimin yaninda morarma var benim. Ve hamileligin basindan beri var. Acaba diyorum seker mi? Bu sigaradan falan ayak kesiyorlar ya ondan mi? Var mi yasayan duyan? Bir de ne doktoruna gitmem lazim?

Kendi doktoruma gitsem normal diycek. Kesin.

Merhaba kızlar nasılsınız? Uzun zamandır gelemiyorum buralara. Bugun şeker yüklememi yaptırdım. Benim de doktorum yaptırmamı söyledi. Açıkcası korktum çok canan karatayın dediklerinden. Üç baklava dilimi kadar şeker almışım. Şekerli su aynı şerbet gibi ben aç karna gittim. Beklerken yeme içme ve uyuma yok. Toplamda üç kez kan vermiş oldum. Aralarda beklerken çok uykum geldi. Şimdi bir süre daha bekledikten sonra yemek yemeyi düşünüyorum. Bana istediğini yiyebilirsin dediler ama sanki şekerli yememek lazım diye düşündüm. Böyle işte aklına soru takılan olursa diye yazdım. Tek başıma gittim zorlanmadım ama sabah ve dönerken taksiye bindim, gücüm kalmamıştı çünkü tansiyonum da düştü sanırım

Arkadaslar canan karatayi bosverin siz Allah korusun 6.5 ayinda seker yuklemesi.yaptırmadığı icin bebegini kaybeden.insan duydum cok.kayıplar olabiliyormuş sakincasi olsa doktorlar neden önersin 1 ice tea kadar seker veriliyormus sadece korkmayin lutfen

canan karataya katılıyorum. eğer onun dediği gibi besleniyorsanız yaptırmanıza gerek yok çünkü eğer şekeriniz çıkarsa karataya benzeyen diyet veriyor ekmek makarna pilav meyve yasak. şekeri zaten demiyorum. ama benim gibi oturup bir dilim pasta yiyorsanız yada bir bardak kola içiyorsanız. bir tabak makarna yiyorsanız yaptırmalısınız. bir dilim karpuz yedi diye şekeri çıkan hamileler var. ve şeker çok tehlikeli

Meyve tatlı pilav makarna vs tüketen herkesin yaptirmasi gerekir . Bir sorun varsa tedbir almak amaçlı . Bende yaptırmak istemiyordum ama neredeyse hergün yiyorum ben 2 porsiyon meyve hatta tatlı bazen çikolata. Yaptırdım doktor bir sorun yok dedi ama ben yine de her yediğimde tedirgin yiyorum :) hatta her sabah bugün tatlı bir şey yemeyecegim diyorum ama gün öyle bitmiyor

halamın kızında hamilelik şekeri bu test sayesinde anlaşıldı.. eğer yaptırmasaydı kim bilir neler olurdu ?

ayak kesmeye nerden gittin. damarlarında dolaşım sorunu oldugunu mu düşünüyorsun ? şeker hastasımısın ve uymuyormusun diete ? i,çin rahat etmesi için damar cerrahisine bakınabilirsin gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…