- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
kan sulandırıcı kullanıyor musun kullanıyorsan belki ufak tefek damar çatlamaları oluyor ondan morarıyordur önce kendi doktoruna sor bence şeker için endokrine gitmek gerekiyor sanırımBenim de kayinvalidem Canan hanim dolayısıyla çok karşı, dün bunu konustuk yine. Onda seker makinasi da var, veririm olcersin veya ben olcerim yaptirma diyor.
Şöyle bir sorunum var kizlar; sol ayak yuzuk parmagimin ucu, orta parmagimin yaninda morarma var benim. Ve hamileligin basindan beri var. Acaba diyorum seker mi? Bu sigaradan falan ayak kesiyorlar ya ondan mi? Var mi yasayan duyan? Bir de ne doktoruna gitmem lazim?
Kendi doktoruma gitsem normal diycek. Kesin.
dr.a danismak lazim cnm. bilemedim.Ahhhh o hormonlar. Güzel mi güzelll senelerin olsun çocuklarınla, eşinle, sevdiklerinle. Doğum günün kutlu olsun:) kötü düşünme bundan sonrası çok daha güzel olacak bence.
Canım ya benim de vajina kemiğinde (çatı mı oluyo orası bilmiyorum, tüylenmenin oldugu bölge işte) o kemiklerde bi ağrı var. Yürürken, oturup kalkarken fena zorluyor beni. Daha önce böyle bisey yasayan var mı?
dr.a danisamak lazim cnm.aynen dediğin yerde benimde şiddetli agrım oluyo canim çokmu kilo aldin acaba ben kendim için öyle düşünüyorum da
ben oglum da yaptirdim. kizimda da yaptiracagim. tek bir dr.un demesiyle yaptirmama karari veremem canim. tehlikeli olsa hicbir kadin dogum uzmani yaptirmaz. 1 bardak meyve suyu kadar aldigin seker.Ya Canan Karatayı izleyen oldu mu sabah tv de? Kadın şeker yüklemesine öylesine karşı ki beni de soğuttu ve korkuttu. Tam da haftaya şeker yüklemem var. Bunu yaptırmasak nolurki
bilgim yok cnm bi dr.a.gorun.Benim de kayinvalidem Canan hanim dolayısıyla çok karşı, dün bunu konustuk yine. Onda seker makinasi da var, veririm olcersin veya ben olcerim yaptirma diyor.
Şöyle bir sorunum var kizlar; sol ayak yuzuk parmagimin ucu, orta parmagimin yaninda morarma var benim. Ve hamileligin basindan beri var. Acaba diyorum seker mi? Bu sigaradan falan ayak kesiyorlar ya ondan mi? Var mi yasayan duyan? Bir de ne doktoruna gitmem lazim?
Kendi doktoruma gitsem normal diycek. Kesin.
mutlu yılların olsun canımmm :)günaydın arkadaşlar bugün doğum günüm. 30 oldum. ve sanırım bu durumdan pek memnun değilim.
Yok degilim de adını bulamadim hastalığın parmaklari kesmeleri aklıma geldi sadeceayak kesmeye nerden gittin. damarlarında dolaşım sorunu oldugunu mu düşünüyorsun ? şeker hastasımısın ve uymuyormusun diete ? i,çin rahat etmesi için damar cerrahisine bakınabilirsin gibi geldi bana
Yok öyle bir sey kullanmıyorumkan sulandırıcı kullanıyor musun kullanıyorsan belki ufak tefek damar çatlamaları oluyor ondan morarıyordur önce kendi doktoruna sor bence şeker için endokrine gitmek gerekiyor sanırım
Bana seker yüklemesi saçma geliyor fakat dontorlarin soyledigi 1-2 dilim baklava yemiyormusun bu 50 gr glikozun ondan farki yok.Ya Canan Karatayı izleyen oldu mu sabah tv de? Kadın şeker yüklemesine öylesine karşı ki beni de soğuttu ve korkuttu. Tam da haftaya şeker yüklemem var. Bunu yaptırmasak nolurki
kangren deniyor canım damarlar organı beslemiyor ve hastanın hayati tehlikesi oluyor ölmemesi için organ gesiliyor... allah korsun oyle kötü şeyler getirme aklına doktoruna bir sor sen ne yapman gerektiğini.Yok degilim de adını bulamadim hastalığın parmaklari kesmeleri aklıma geldi sadece
Yok öyle bir sey kullanmıyorum
Ben ikinci hamileliğim fakat ilki yaşamadı. Şimdikinde doktor doğumda bebeğin kan grubuna göre yapılacak dedi. Birdahaki gittiğimde hem testi hemde iğneyi sorayım. Teşekkür ederim bilgilendirdin :)benim ilk doğumumda hem hamileyken hemde doğumdan sonra oğlumun kan grubuna bakarak yaptılar. bu hamileliğimde ise cvs yaptırdım ondan sonra yapıldı. sanırım doğumdan önce bir kere daha olup doğum sonrası kan grubuna göre tekrarlanacak. genelde ilk hamileliklerde problem olmaz geçmiyor deniyor ama her ihtimale karşın yapıyorlar
ben hamileyken yaptırdım. yanlış demiyim ama sanırım 28. haftaydı doğunca tekrar yapıyorlar ama hamileyken sanırım tedbir amaçlı oluyor. ya karışırsa diyeBen ikinci hamileliğim fakat ilki yaşamadı. Şimdikinde doktor doğumda bebeğin kan grubuna göre yapılacak dedi. Birdahaki gittiğimde hem testi hemde iğneyi sorayım. Teşekkür ederim bilgilendirdin :)
önce açlık şekeri için kan alıyorlar şekerli sıvı içiriyorlar sonra belli aralıklarla iki daha kan alıyorlar. kan şekerini vucut düşürebilmiş mi ona bakıyorlar. abartı bir şeker değil benim içtiğim sprite a benziyordu. şeker yüklemesi diyince insanların aklına bir sürü şeker geliyor. bir fanta veya bir tatlı kadar şeker. şeker çıkınca gözün yaşına bakmadan çok sert bir diyet veriyorlar kuzenimin eşinde vardınedir bu seker yuklemesi? yine Turkiye'ye has bisey galiba. ne almanyada nede hollada da var bu. yarin randevumuz var doktorda, kan alacaklar sekerimi olcmek icin. bakalim nasil cikicak. az once ofis restoranindan mis gibi bi sise fanta aldim, nezaman bitti bende anlamadim:) ay ben cok kotu bi hamileyim yaa.
Aynen öyle tedbiren inşallah sorunsuz geçer bu hamileliğimiz ve kan sulandırıcı falan kullanıyor musunben hamileyken yaptırdım. yanlış demiyim ama sanırım 28. haftaydı doğunca tekrar yapıyorlar ama hamileyken sanırım tedbir amaçlı oluyor. ya karışırsa diye
Ya ayagimi kesecekler diye dusunmedim sadece adını hatirlamadim nasil tarif edecegimi bilmedigimden oyle dedim. Vites atan ayağım o, kesmek mesmek bizi bozar
kullanmıyorum. inşallah sorunsuz tamamlarız.Aynen öyle tedbiren inşallah sorunsuz geçer bu hamileliğimiz ve kan sulandırıcı falan kullanıyor musun
Annemde öyleYa Canan Karatayı izleyen oldu mu sabah tv de? Kadın şeker yüklemesine öylesine karşı ki beni de soğuttu ve korkuttu. Tam da haftaya şeker yüklemem var. Bunu yaptırmasak nolurki
hmm anladim. boyle bi prosedur olcme filan yok valla burda. annemde seker hastaligi var, son hamileliginde baslamisti. hamilelikten sonra gecmisti ama bikac sene sonra basladi tekrar..önce açlık şekeri için kan alıyorlar şekerli sıvı içiriyorlar sonra belli aralıklarla iki daha kan alıyorlar. kan şekerini vucut düşürebilmiş mi ona bakıyorlar. abartı bir şeker değil benim içtiğim sprite a benziyordu. şeker yüklemesi diyince insanların aklına bir sürü şeker geliyor. bir fanta veya bir tatlı kadar şeker. şeker çıkınca gözün yaşına bakmadan çok sert bir diyet veriyorlar kuzenimin eşinde vardı
Meyveye hamilelikten sonra başladım. Cikolata sevmem cok nadir yerim. Pilav makarna hamur isi kalp ben. Şerbetli tatlı sevmem.şeker, çikolata, meyve olayına girmişsiniz baya :) benim çikolatayı yemediğim bir günüm yok sanırım. yedikten sonra vicdan azabı çekiyorum ama yemeden de duramıyorum maalesef. meyve deseniz her akşam yiyorum. pazartesi de benim yüklemem var ve çok korkuyorum inşlh şeker vs çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?