2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kan sulandırıcı kullanıyor musun kullanıyorsan belki ufak tefek damar çatlamaları oluyor ondan morarıyordur önce kendi doktoruna sor bence şeker için endokrine gitmek gerekiyor sanırım

dr.a danismak lazim cnm. bilemedim.

aynen dediğin yerde benimde şiddetli agrım oluyo canim çokmu kilo aldin acaba ben kendim için öyle düşünüyorum da
dr.a danisamak lazim cnm.

Ya Canan Karatayı izleyen oldu mu sabah tv de? Kadın şeker yüklemesine öylesine karşı ki beni de soğuttu ve korkuttu. Tam da haftaya şeker yüklemem var. Bunu yaptırmasak nolurki
ben oglum da yaptirdim. kizimda da yaptiracagim. tek bir dr.un demesiyle yaptirmama karari veremem canim. tehlikeli olsa hicbir kadin dogum uzmani yaptirmaz. 1 bardak meyve suyu kadar aldigin seker.
yaptirilmazsa ve anne de gebelik sekeri cikarsa hem bebege hem anneye zarari var diye biliyorum.

bilgim yok cnm bi dr.a.gorun.

ayak kesmeye nerden gittin. damarlarında dolaşım sorunu oldugunu mu düşünüyorsun ? şeker hastasımısın ve uymuyormusun diete ? i,çin rahat etmesi için damar cerrahisine bakınabilirsin gibi geldi bana
Yok degilim de adını bulamadim hastalığın parmaklari kesmeleri aklıma geldi sadece
kan sulandırıcı kullanıyor musun kullanıyorsan belki ufak tefek damar çatlamaları oluyor ondan morarıyordur önce kendi doktoruna sor bence şeker için endokrine gitmek gerekiyor sanırım
Yok öyle bir sey kullanmıyorum

Ya Canan Karatayı izleyen oldu mu sabah tv de? Kadın şeker yüklemesine öylesine karşı ki beni de soğuttu ve korkuttu. Tam da haftaya şeker yüklemem var. Bunu yaptırmasak nolurki
Bana seker yüklemesi saçma geliyor fakat dontorlarin soyledigi 1-2 dilim baklava yemiyormusun bu 50 gr glikozun ondan farki yok.
Hi zAten baklava seker herseyden uzak bir hayat yasiyorsan bebegin gelisimi asiri kilolu asiri onde gitmiyorsa risk yoktur diye dusunuyorum.

Yok degilim de adını bulamadim hastalığın parmaklari kesmeleri aklıma geldi sadece

Yok öyle bir sey kullanmıyorum
kangren deniyor canım damarlar organı beslemiyor ve hastanın hayati tehlikesi oluyor ölmemesi için organ gesiliyor... allah korsun oyle kötü şeyler getirme aklına doktoruna bir sor sen ne yapman gerektiğini.

Ben ikinci hamileliğim fakat ilki yaşamadı. Şimdikinde doktor doğumda bebeğin kan grubuna göre yapılacak dedi. Birdahaki gittiğimde hem testi hemde iğneyi sorayım. Teşekkür ederim bilgilendirdin :)

nedir bu seker yuklemesi? yine Turkiye'ye has bisey galiba. ne almanyada nede hollada da var bu. yarin randevumuz var doktorda, kan alacaklar sekerimi olcmek icin. bakalim nasil cikicak. az once ofis restoranindan mis gibi bi sise fanta aldim, nezaman bitti bende anlamadim:) ay ben cok kotu bi hamileyim yaa.

Ben ikinci hamileliğim fakat ilki yaşamadı. Şimdikinde doktor doğumda bebeğin kan grubuna göre yapılacak dedi. Birdahaki gittiğimde hem testi hemde iğneyi sorayım. Teşekkür ederim bilgilendirdin :)
ben hamileyken yaptırdım. yanlış demiyim ama sanırım 28. haftaydı doğunca tekrar yapıyorlar ama hamileyken sanırım tedbir amaçlı oluyor. ya karışırsa diye

önce açlık şekeri için kan alıyorlar şekerli sıvı içiriyorlar sonra belli aralıklarla iki daha kan alıyorlar. kan şekerini vucut düşürebilmiş mi ona bakıyorlar. abartı bir şeker değil benim içtiğim sprite a benziyordu. şeker yüklemesi diyince insanların aklına bir sürü şeker geliyor. bir fanta veya bir tatlı kadar şeker. şeker çıkınca gözün yaşına bakmadan çok sert bir diyet veriyorlar kuzenimin eşinde vardı

ben hamileyken yaptırdım. yanlış demiyim ama sanırım 28. haftaydı doğunca tekrar yapıyorlar ama hamileyken sanırım tedbir amaçlı oluyor. ya karışırsa diye
Aynen öyle tedbiren inşallah sorunsuz geçer bu hamileliğimiz ve kan sulandırıcı falan kullanıyor musun

I ikuayko Allahim yapma.ne.olur morarma kan.dolasimiyla.alakali.olabilir ne kesmesi.tovbe est. Doktora sor olmadi.yonlendirir kalp.damara Allah korusun kiz.iyice.kendini.dinliyorsun.Allahin.izniyle.cikmaz bisey
Ya ayagimi kesecekler diye dusunmedim sadece adını hatirlamadim nasil tarif edecegimi bilmedigimden oyle dedim. Vites atan ayağım o, kesmek mesmek bizi bozar

Annemde öyle asla yaptırma diye başımın etini yiyor. Ama yaptıracağım bebeğimin karnımda kalbinin durmasını istemiyorum veya şeker hastası olarak doğmasını. 50gram yüzünden çocuğumdan olmak isteniyorum. Eğer yüksek çıkarsa ekmek ve şeker diyetiyle toplam 7 8kilo ile doğuma gidiyorsun. Üstelik bebiş normal kilosunda doğuyor. Her türlü kazanç bizde bence iyi araştır canım doktorlara ve yaptırmayıp pişman olanlara bakabilirsin

hmm anladim. boyle bi prosedur olcme filan yok valla burda. annemde seker hastaligi var, son hamileliginde baslamisti. hamilelikten sonra gecmisti ama bikac sene sonra basladi tekrar..

ay nebilim ayol cok aldiris etmiyorum acikcasi. bakalim once doktor ne diicek sekerimle alakali:))

şeker, çikolata, meyve olayına girmişsiniz baya :) benim çikolatayı yemediğim bir günüm yok sanırım. yedikten sonra vicdan azabı çekiyorum ama yemeden de duramıyorum maalesef. meyve deseniz her akşam yiyorum. pazartesi de benim yüklemem var ve çok korkuyorum inşlh şeker vs çıkmaz

Meyveye hamilelikten sonra başladım. Cikolata sevmem cok nadir yerim. Pilav makarna hamur isi kalp ben. Şerbetli tatlı sevmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…