2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cips asla yeme beybi çikolata falan da yememek lazım ama cips en kötülerinden diyebilirim. Dayanamıyorsan makarna neyse de pilavda hiç yememek gerkiyor. Ender Saraçın bi vidyosunda dinlemiştim. O çocuk sana emanet diyor senin hiç bi savunması olmayan bir bebeğe bunları yapmaya hakkın yok diyor. Tatlı ve abur cubur yiyenler için demişti. Bende cips çok ama çok severim hele ketçaplı resmen ağzım sulanıyo şuan bile. :)) ama doğumdan sonra kısmetse :))

Ya Canan Karatayı izleyen oldu mu sabah tv de? Kadın şeker yüklemesine öylesine karşı ki beni de soğuttu ve korkuttu. Tam da haftaya şeker yüklemem var. Bunu yaptırmasak nolurki
Bence şeker yüklemesi önemli canım.gizli sekerin falan olabilir öyle bi durumda diyet programı ile devam ediyorsun gebeliğe.. o kadar da abartılacak bisey değil bence..hiç mi şerbetli tatlı yemiyorsun..sana içirdikleri suda olan şeker oranı 2 dilim baklavaya yada bir dilim pasta ile eş değermiş.. benim dr um.oyle söylemişti.

Ben de 7 kilo aldım canım bu ayda normal galiba bakıyorum çoğu kişi 7 almış o yüzden rahatlıyorum

Normalde sekerin olmayıp ama gizli sekerin olabilir..o makinayla bunu ölçemezsin.benim arkadaşımda çıkmıştı mesela gizli şeker.diyet ile devam etti sonrasinda

Bez çöp torbası ne?

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-25-17-08-45.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2019-04-25-17-13-49.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2019-04-25-17-17-16.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Kızlar bende madamcocodan hurç aldım fermuarlı kutu gibi olanlardan. Sepette %50 indirim var. Yatak odasındaki dolabın içini hurçlara doldurup yer açmayı planlıyorum. Bebeğime kendi dolabımdan yer açıcam ilk aşamada oda yapmayacağım için. Mesela bu ürün 17 liraya geldi.

Ay evt bnde ondan yiyodum ama hep pişmanlık hissedyrm haklsn bidaha yemicem nefsime hakim olcam pilâvda bulgur pilavi yapayım bidha en iyisi :)

Bende öyleyim normalde tatlı çikolata aram yoktur hiç 5. Aydan beri bana bişeyler oldu acayip tatlı istiyo canım makarna aynı şekilde vazgeçilmeziim napcam bilmiyorum 57 kg olmuşum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…