2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
selam kızlar, benim gibi masabaşı calisan var mi bir haftadır sırtımın yanlari agriyor sanki otururken kemiklerim batıyor gibi, serviste bile zor oturdum eve gelene kadar şekilden sekle girdim napcam bilmiyom. Bu arada akşam eşimle gobeklerimizi ölçtük gobek deligi hizasindan 95 cm cikti benimki, esimin de 107 cmdi kendisi 90 kilo olur.

Yaa çok tatlısın doğru aslnda gezme işi gözümde büyüyor mecbren önce sehirdekilere bakcm

Kiz anneleri.bunu.gordum bloglarin.birinde bence alin.cok.sirin.yorumlari olumlu

Malesef fiyatlar böyle canım, akrabanızda biraz indirim yapsaymış yani normal markalardan daha uyguna satması gerekiyor

Canım biz bellonadan büyüyebilen bebek odası takımını 3750 ye aldık yatak dahildi. Sizin akraba çok demiş sanki

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-17-19-20-28.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 45
Iyi akşamlarrrr şeker yuklemesiyle ilgili konuşulmuş bugün buralarda benim endokrin kontrolüm vardi gittim endokrin doktoruda mutlaka seker yüklemesi yaptir dedi kendi doktorum istegime bile birakmadi butun doktorlar yaptır yaptir deyince ben kesin yaptırmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…