Ben aldım bi tane gecelik aldım emzirme özellikli bir takım da pijama aldım gene emzirme özellikli spor duz model aldim bir beden büyük aldım kilo alacağım kesin herkes 6. Aydan sonra hızlı kilo aliniyor diyor ztn
Ben aldım bi tane gecelik aldım emzirme özellikli bir takım da pijama aldım gene emzirme özellikli spor duz model aldim bir beden büyük aldım kilo alacağım kesin herkes 6. Aydan sonra hızlı kilo aliniyor diyor ztn
Bir ben bulamıyorum kafama gore bisey ameliyat önluguyle kalıcam bu gidisle..aldıklarının resmini edermisin fikir olsun.bende bir gecelik ve pijama istiyorum
Bir ben bulamıyorum kafama gore bisey ameliyat önluguyle kalıcam bu gidisle..aldıklarının resmini edermisin fikir olsun.bende bir gecelik ve pijama istiyorum
Bebek islak mendil, havlu fiyatları indirim fırsatlarıyla GittiGidiyor'da! Bebeklerin hassas ciltleri için özel olarak üretilen islak mendil, havlu çeşitlerini incelemek & satın almak için tıklayın!
PiaLeon
çilek de hemen hemen aynı fiyat ve büyüyen yatak da var ve kalitede ortada canım internetler hiç güvenilir değil o kadar parayı riske Atamam gibi gözümle görmem lazım benim
Kızlar şu imza kısmında 1 haftadır erken Doğumla ilgili şeyler yazmaya başladı yok bu haftada doğanlar yaşayabilir yok şöyle dikkatli olun aklımda olmasa bile aklıma girdi sonrada rüyama girdi
selam kızlar, benim gibi masabaşı calisan var mi bir haftadır sırtımın yanlari agriyor sanki otururken kemiklerim batıyor gibi, serviste bile zor oturdum eve gelene kadar şekilden sekle girdim napcam bilmiyom. Bu arada akşam eşimle gobeklerimizi ölçtük gobek deligi hizasindan 95 cm cikti benimki, esimin de 107 cmdi kendisi 90 kilo olur.
Valla bende masa başı çalışıyorum ve çok zorlanıyorum. Öğleden sonra ağrılar başlıyor. Sürekli kalkıp bi tur atıp geliyorum. Uzun oturmalar çok ağrıya sebep oluyor. Bel ve kalça kemikleri yürüdükçe ağrısı hafifliyo oturdukça artıyo net yani.
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar.Tuvalete kalktım uykum kaçtı.Halbuki gece 2de uyudum.Kızım desen bir yandan tekmeliyor.Vücut şimdiden kendini uykusuzluğa alıştırıyor