2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar hastane için pijama gecelik aldınız mı?
Ben aldım bi tane gecelik aldım emzirme özellikli bir takım da pijama aldım gene emzirme özellikli spor duz model aldim bir beden büyük aldım kilo alacağım kesin herkes 6. Aydan sonra hızlı kilo aliniyor diyor ztn

Malesef fiyatlar böyle canım, akrabanızda biraz indirim yapsaymış yani normal markalardan daha uyguna satması gerekiyor
Hem de büyüyen yatak da olmasn dedim küçük yan yatagi şeklinde ama akrabadn alışveriş yapmamk lazım derler ya haftaya nasipse bakacgz bakalm ne olck

Bir ben bulamıyorum kafama gore bisey ameliyat önluguyle kalıcam bu gidisle..aldıklarının resmini edermisin fikir olsun.bende bir gecelik ve pijama istiyorum

Kızlar günaydın. Hayırlı cumalar. Bende bebeğin altına yapabildiğimce ıslak mendil kullanmamak istiyorum o yüzden aşağıdaki bezden aldım yorumlar gayet iyiydi kullanınca görcez bakalım.

PiaLeon çilek de hemen hemen aynı fiyat ve büyüyen yatak da var ve kalitede ortada canım internetler hiç güvenilir değil o kadar parayı riske Atamam gibi gözümle görmem lazım benim

Kızlar şu imza kısmında 1 haftadır erken Doğumla ilgili şeyler yazmaya başladı yok bu haftada doğanlar yaşayabilir yok şöyle dikkatli olun aklımda olmasa bile aklıma girdi sonrada rüyama girdi

Valla bende masa başı çalışıyorum ve çok zorlanıyorum. Öğleden sonra ağrılar başlıyor. Sürekli kalkıp bi tur atıp geliyorum. Uzun oturmalar çok ağrıya sebep oluyor. Bel ve kalça kemikleri yürüdükçe ağrısı hafifliyo oturdukça artıyo net yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…