Kızlar şeker yüklemesi için şöyle bir yöntem söyleyebilirim ben ilk bebegimde öyle yaptım şimdi de aynısını yapmayı düşünüyorum. Açlık ve tokluk kan şekerime baktı doktorum normal çıktı, eğer yüksek çıksaydi o zaman şeker yüklemesi yapacaktık. Doktorum ben kendim bile şeker yüklemesi yaptırdım merak etme şimdi çok gündemde demişti o zaman. Zaten tadı da kötü değil sarı gazoz gibi demişti
Kızlar şu imza kısmında 1 haftadır erken Doğumla ilgili şeyler yazmaya başladı yok bu haftada doğanlar yaşayabilir yok şöyle dikkatli olun aklımda olmasa bile aklıma girdi sonrada rüyama girdi
Evet ya diger hamilelik programlarinda da var cok can skici ve youtube da bile yazinca haftalari dogmus videolari var o hagta izlemesem bile onume cikmasi yetiyo
sabaha kadar ruyamda bebegimin kiyafetleriyle ugrastim, onu giydirdim onu cikardim. hayirdir insallah
ya mubarek gunde gerilmiicem diyorumda; biliyo bazilariniz kayinvalidem turkiyeden bize geldi bir hafta önce. aksam esimle kapistim odamizda. maaşı (emeklilikleri) nisanin 30unda toplu olarak yatacak onu cekip gidecekti güya. dünde eve mektup geldi, mayisin sonunda yatacak diye. ay bi sinirlendim. ‘yeter artik ben her uc aydan uc aya anneni bir ay evimde agirlamak mecburiyetinde degilim, istemiyorum anladin mi is-te-mi-yo-rum!’ diye fisildayarak nasil bagirilirsa oyle bagirdim. istemiyorum yaa gercekten nefesim daraliyo simdi yazarken bile. mesela; bugün esimle erken uyanasimiz tuttu. actim game of thrones izliyoruz yatakta. saat 7.00/7.30 bu arada. bizimki icerde citir citir dolaniyo. ya cok pardon B*K mu var niye kalkiyosun bu saatte. niyeti beni rahatsiz etmek baska hicbisey degil. dört gun boyunca calismisim sabahtan aksama. birakta dinleniim dimi evde oldugum gün! la havle vela kuvvete Allahim nolur fesatlanmama izin verme diyorum ama yok
selam kızlar, benim gibi masabaşı calisan var mi bir haftadır sırtımın yanlari agriyor sanki otururken kemiklerim batıyor gibi, serviste bile zor oturdum eve gelene kadar şekilden sekle girdim napcam bilmiyom. Bu arada akşam eşimle gobeklerimizi ölçtük gobek deligi hizasindan 95 cm cikti benimki, esimin de 107 cmdi kendisi 90 kilo olur.
ben bilgisayar mühendisiyim. masa başı hatta bilgisayar başı çalışıyorum. bazen o kadar dalıyorum ki kod yazmaya 2 saattir kalkmadığımı fark edip hemen dışarı çıkıyorum ayaklarımı açıyorum. 45 dakikada bir mola vermeye gayret ediyorum.
beden değişmiyor canım lohusa takımı olduğu için göbek payı bırakılmış oluyor eğer çok aşırı kilo alımı olmazsa 40 giyiyorsan 40 lohusa oluyor ama istersen her ihtimale karşı bir beden büyük alınabilir. ben henüz almadım. oğlumda sincandan almıştım yine gidip alırım sanırım.
Canm balıkları tava da mı pişiriyorsun fırında mı? Yağda besin değeri ölüyor diye ben genelde fırında yapıyorum. Ama son zamanlarda haftada 1 çıkıp dışarıda yiyoruz. Evde uğraştığıma değmiyor. Ama çipura yı çok severim bir de mevsim balıkları tüketmek çok önemli. Aşağıya Nisan ayı balıklarının resimlerini atıyorum bir bakarsınız
Canm balıkları tava da mı pişiriyorsun fırında mı? Yağda besin değeri ölüyor diye ben genelde fırında yapıyorum. Ama son zamanlarda haftada 1 çıkıp dışarıda yiyoruz. Evde uğraştığıma değmiyor. Ama çipura yı çok severim bir de mevsim balıkları tüketmek çok önemli. Aşağıya Nisan ayı balıklarının resimlerini atıyorum bir bakarsınız
Cnm çipurayı fırında yapıyorum. Sardalyayı da 1 kaşık yag ile ızgara tavada çevirerek ızgara yapıyorum. Zaten temizlenmis alıyorum uğraşmıyorum hiç, hem ev de kokmuyor:))
Cnm çipurayı fırında yapıyorum. Sardalyayı da 1 kaşık yag ile ızgara tavada çevirerek ızgara yapıyorum. Zaten temizlenmis alıyorum uğraşmıyorum hiç, hem ev de kokmuyor:))
Kızlar eşiniz doğuma girecek mi? Okuduğum yazılarda sancı anında ve doğum anında eşinin yanında olması kadının hormonlarını ve sancı eşiğini etkiliyormuş. Olumlu anlamda. Eş ile temas önemliymiş. Hatta sancı anında loş ve sessiz bir ortamda eşim ve belki annen yada ablan belki bir arkadaşın... çok kalabalık olmadan sakin geçirmek gerekiyormuş. Bu ortamlar hormonlarını etkiliyor ve normal doğumu hızlandırıyormuş. Bilginiz olsun.
Kızlar eşiniz doğuma girecek mi? Okuduğum yazılarda sancı anında ve doğum anında eşinin yanında olması kadının hormonlarını ve sancı eşiğini etkiliyormuş. Olumlu anlamda. Eş ile temas önemliymiş. Hatta sancı anında loş ve sessiz bir ortamda eşim ve belki annen yada ablan belki bir arkadaşın... çok kalabalık olmadan sakin geçirmek gerekiyormuş. Bu ortamlar hormonlarını etkiliyor ve normal doğumu hızlandırıyormuş. Bilginiz olsun.
Kızlar kv bayramdan sonra bebeğe alışveriş yapmak istediğini söyledi. Oğlumda da yapmış bir çok eşyasını almıştı saolsun. Şimdi ben çarşıda bakındım bibaby nin takımlarını battaniyelerini beğendim. Nette araştırdım babaymall da çok daha uyguna buldum. Şimdi ben kv me parayı ver ben nettem alayım desem ayıp olur onlarda çok meraklı görerek gezerek almak istiyorlar. Ama 73 dediği takım nette 40 tl. Alacağı 4 takımla ben netten 7 parça alırım. Paraya da acıyorum. Sizce ne yapsam? Gidip alabildiğimizi alayım mı ? Yoksa nettem kendim alıp onlara başka bişeyler mi aldırsam?
Mesela bu takımların kumaşları çok yumuşak ve pamuklu ama mağazada 73 dedi.