2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Birak alsin canim boşver yada bebek magazasina gidin beraber daha nee bizimkinde hala.tik yok

Benim sezeryan olacak canm girmesini isterim. ilk Doğumum normal ilerliyordu hep yanımdaydı elimi tuttu konuştuk. Çok iyi gelmişti bana. Ama 23 saat sonunda Doğum hiç ilerlemeyip benim gücüm tükenince mecbur sezeryan oldum.

Kızlar şu imza kısmında 1 haftadır erken Doğumla ilgili şeyler yazmaya başladı yok bu haftada doğanlar yaşayabilir yok şöyle dikkatli olun aklımda olmasa bile aklıma girdi sonrada rüyama girdi
Benimde arkadaşım 7 aylık gebe dün doğumu başladı iğneyle durdurlar bende çok korktum rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Birak alsin canim boşver yada bebek magazasina gidin beraber daha nee bizimkinde hala.tik yok
Daha zaman var belki sizinkiler de Bayram’ı bekliyordur . Zaten beraber gidelim dedi. Ben seçicem. bebeğe 4 tane ayakkabı almışlar. Şaka gibi bazılarını beğenmedim ama olsun. 5 li hastane çıkışıyla astronot tulum almışlar 3-6 ay için. Alışverişte kendime gecelik almayı planlıyorum

gebelikte dip baliklar yenmiyordu. agir metal biriktirdikleri icin. sanirim mezgitte onlardandi. bir bak cnm.
Aman o gelmesin boğarım
@snowmotion sincandan nerden aldin o taraflari bilmiyorum da
Baya mühendis anne varmis ha ben de muhendisim
ben de ben de
cnm bize yazdigin gibi guzelce desen. bunlari netten alalim. gerisini disardan alalim desen.

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar.Tuvalete kalktım uykum kaçtı.Halbuki gece 2de uyudum.Kızım desen bir yandan tekmeliyor.Vücut şimdiden kendini uykusuzluğa alıştırıyor
Erken yattim 23 gibi, 3te uyandim tuvalet icin, sonra 5e kadar oturdum. Salonda sizdim yine.uykusuzluk alistirmalari başladı.
Yapma piremses, sayili gün cabuk gecer diyorlardı (gecmiyor da neyse) elbet gidecek.
Valla hafta da 2 iyi yiyebiliyorsun, benim midem bir garip oluyor haftada 1 yiyorum. 2 ye çıkartabilsem keşke bende
Balik hapimdan yeterince kizarmis balik ve kilcigi kokusu kaliyor agzimda. Yiyemiyorum hic balik onun yuzunden. Normalde de severim.
Aman o gelmesin boğarım
@snowmotion sincandan nerden aldin o taraflari bilmiyorum da
Baya mühendis anne varmis ha ben de muhendisim
Doguma girse kesin kufrederim. Aferim iyi bok yedik yaptik çocuğu bak nerelerime neler yapiyorlar sevismeseydik olmezdik diye
Ben olsam kocama soylerdim; magazada x para nette y para, ne yapalim sen bir konus istersen magazadan secelim netten soyleyelim mi vs vs diye.
Yahu 300 tl nedir arkadas ceyrek altin resmen yuhhhh bakim arastircam ucuz biryer var mi ankarada ulusta falan
Ceyrek 400 bebegim ohooo
Benimde arkadaşım 7 aylık gebe dün doğumu başladı iğneyle durdurlar bende çok korktum rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İrem Guzey in premature hikayesini izlemistim, bu haftalardan sonra dogarsa yasatma şansları yüksek gercekten de. İnşallah dogmazlar tabi ama bir sorun olursa da eyvah öldü diye kahrolmayalim, hazirlikli olalim diye bence yazıyor her yerde.

Bilmiyodum cnm öğrendiğim iyi oldu bende haziran gbi almayı düşünüyorm

tutkuu85 daha ne.kiz taslarim seni zuhahaha begenmedim diyor sus kizzzz alsalar keske de ben begenmesem daha ne masallah bizimkiler almaz bacim gorursunuz yazarim oyle.kiyamet alameti olur
I ikuayko ceyrek 400 mu neyyyyyyy aboooooo ben 350 saniyordum nerde yaşıyorsam dogumda bende parçalar kufur ederim esime.gerek yok yani zaten o rahatligi cocugu iceri geri sokar zu ha hah

Bir kadın bir erkek te Zeynep’in Doğum sahnesi vardı. Bir küfürler ediyor Ozan’a bi ara açıp izlesene çok komik.
Eşime söyledim o da bilemedi. Çünkü ne kadar meraklı olduklarını kendi de biliyor. Bakalım biraz zaman geçsin bulmaya çalışcam bir yolunu.
R Rzg14 canm evet dip balıklarına bakıyorum. Hem mevsim olsun hem yüzey balığı olsun deyince çok seçenek kalmıyor gerçi
Bu arada dalan roxy kullanıyor kalıntı bırakıyor demiştin ya. Duru granül matik var mühendisoğlunun sayfasında yıldızlar listesinde. Yorumları okudum hem tortu bırakmıyor hem lekeler iyi çıkarıyor. Bir araştır istersen.
Son günlerde hesabınıbilenanne yi takip ediyorum. İndirimlerden haberdar ediyor. Bi bakın isterseniz.
23 Nisan haftasında çok yerde indirim kampanyalar vardı. LCW de 4 al 3 öde kampanyası yarın son ama hiç değerlendiremedim. Ne alacağımı bilmiyorum ki. Öyle bakıp bakıp çıkıyorum. Her sitede sipariş sepetime bişeyler ekliyorum ama almıyorum bi değişik oldum ben ya

akşam resim atarım sana.. kıyafetler güzel bak onlara bişey diyemem. Allah razı olsun düşünüp almışlar. İnşAllah seninkilere de aydınlanma gelirde, “lan biz bu geline bişeyler almalıyız “ derler.

Benim eşim giricek canım doğuma Allah izin verirse birde annemi istiyorum yanımda bakalım hayırlısı inşallah

Ne zaman.ceyrek.200 olur belki o zaman alirlar

Bence kayınpederin düşünüp almak istemiş heves ettiyse gidin beraber gezip alın hevesi kırılmasın almadığınız şeyleri internetten alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…