Birak alsin canim boşver yada bebek magazasina gidin beraber daha nee bizimkinde hala.tik yokKızlar kv bayramdan sonra bebeğe alışveriş yapmak istediğini söyledi. Oğlumda da yapmış bir çok eşyasını almıştı saolsun. Şimdi ben çarşıda bakındım bibaby nin takımlarını battaniyelerini beğendim. Nette araştırdım babaymall da çok daha uyguna buldum. Şimdi ben kv me parayı ver ben nettem alayım desem ayıp olur onlarda çok meraklı görerek gezerek almak istiyorlar. Ama 73 dediği takım nette 40 tl. Alacağı 4 takımla ben netten 7 parça alırım. Paraya da acıyorum. Sizce ne yapsam? Gidip alabildiğimizi alayım mı ? Yoksa nettem kendim alıp onlara başka bişeyler mi aldırsam?
Mesela bu takımların kumaşları çok yumuşak ve pamuklu ama mağazada 73 dedi.
Ben buna bayıldımmmm ama çok pahalı 300 tlKızlar hastane için pijama gecelik aldınız mı?
Benim sezeryan olacak canm girmesini isterim.Kızlar eşiniz doğuma girecek mi? Okuduğum yazılarda sancı anında ve doğum anında eşinin yanında olması kadının hormonlarını ve sancı eşiğini etkiliyormuş. Olumlu anlamda. Eş ile temas önemliymiş. Hatta sancı anında loş ve sessiz bir ortamda eşim ve belki annen yada ablan belki bir arkadaşın... çok kalabalık olmadan sakin geçirmek gerekiyormuş. Bu ortamlar hormonlarını etkiliyor ve normal doğumu hızlandırıyormuş. Bilginiz olsun.
Benimde arkadaşım 7 aylık gebe dün doğumu başladı iğneyle durdurlar bende çok korktum rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKızlar şu imza kısmında 1 haftadır erken Doğumla ilgili şeyler yazmaya başladı yok bu haftada doğanlar yaşayabilir yok şöyle dikkatli olun aklımda olmasa bile aklıma girdi sonrada rüyama girdi
Daha zaman var belki sizinkiler de Bayram’ı bekliyordurBirak alsin canim boşver yada bebek magazasina gidin beraber daha nee bizimkinde hala.tik yok
gebelikte dip baliklar yenmiyordu. agir metal biriktirdikleri icin. sanirim mezgitte onlardandi. bir bak cnm.Canm balıkları tava da mı pişiriyorsun fırında mı? Yağda besin değeri ölüyor diye ben genelde fırında yapıyorum. Ama son zamanlarda haftada 1 çıkıp dışarıda yiyoruz. Evde uğraştığıma değmiyor. Ama çipura yı çok severimbir de mevsim balıkları tüketmek çok önemli. Aşağıya Nisan ayı balıklarının resimlerini atıyorum bir bakarsınız
Canım beni de yazar mısın. Ben de okurum 1 Yasin.
ben de ben deAman o gelmesin boğarım
@snowmotion sincandan nerden aldin o taraflari bilmiyorum da
Baya mühendis anne varmis ha ben de muhendisim
cnm bize yazdigin gibi guzelce desen. bunlari netten alalim. gerisini disardan alalim desen.Kızlar kv bayramdan sonra bebeğe alışveriş yapmak istediğini söyledi. Oğlumda da yapmış bir çok eşyasını almıştı saolsun. Şimdi ben çarşıda bakındım bibaby nin takımlarını battaniyelerini beğendim. Nette araştırdım babaymall da çok daha uyguna buldum. Şimdi ben kv me parayı ver ben nettem alayım desem ayıp olur onlarda çok meraklı görerek gezerek almak istiyorlar. Ama 73 dediği takım nette 40 tl. Alacağı 4 takımla ben netten 7 parça alırım. Paraya da acıyorum. Sizce ne yapsam? Gidip alabildiğimizi alayım mı ? Yoksa nettem kendim alıp onlara başka bişeyler mi aldırsam?
Erken yattim 23 gibi, 3te uyandim tuvalet icin, sonra 5e kadar oturdum. Salonda sizdim yine.uykusuzluk alistirmalari başladı.Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar.Tuvalete kalktım uykum kaçtı.Halbuki gece 2de uyudum.Kızım desen bir yandan tekmeliyor.Vücut şimdiden kendini uykusuzluğa alıştırıyor
Yapma piremses, sayili gün cabuk gecer diyorlardı (gecmiyor da neyse) elbet gidecek.gunaaaaydin hayirli cumalar kizlaaar!
sabaha kadar ruyamda bebegimin kiyafetleriyle ugrastim, onu giydirdim onu cikardim. hayirdir insallah ♥
ya mubarek gunde gerilmiicem diyorumda; biliyo bazilariniz kayinvalidem turkiyeden bize geldi bir hafta önce. aksam esimle kapistim odamizda. maaşı (emeklilikleri) nisanin 30unda toplu olarak yatacak onu cekip gidecekti güya. dünde eve mektup geldi, mayisin sonunda yatacak diye. ay bi sinirlendim. ‘yeter artik ben her uc aydan uc aya anneni bir ay evimde agirlamak mecburiyetinde degilim, istemiyorum anladin mi is-te-mi-yo-rum!’ diye fisildayarak nasil bagirilirsa oyle bagirdim. istemiyorum yaa gercekten nefesim daraliyo simdi yazarken bile. mesela; bugün esimle erken uyanasimiz tuttu. actim game of thrones izliyoruz yatakta. saat 7.00/7.30 bu arada. bizimki icerde citir citir dolaniyo. ya cok pardon B*K mu var niye kalkiyosun bu saatte. niyeti beni rahatsiz etmek baska hicbisey degil. dört gun boyunca calismisim sabahtan aksama. birakta dinleniim dimi evde oldugum gün! la havle vela kuvvete Allahim nolur fesatlanmama izin verme diyorum ama yok
Balik hapimdan yeterince kizarmis balik ve kilcigi kokusu kaliyor agzimda. Yiyemiyorum hic balik onun yuzunden. Normalde de severim.Valla hafta da 2 iyi yiyebiliyorsun, benim midem bir garip oluyor haftada 1 yiyorum. 2 ye çıkartabilsem keşke bende
Doguma girse kesin kufrederim. Aferim iyi bok yedik yaptik çocuğu bak nerelerime neler yapiyorlar sevismeseydik olmezdik diyeAman o gelmesin boğarım
@snowmotion sincandan nerden aldin o taraflari bilmiyorum da
Baya mühendis anne varmis ha ben de muhendisim
Ben olsam kocama soylerdim; magazada x para nette y para, ne yapalim sen bir konus istersen magazadan secelim netten soyleyelim mi vs vs diye.Kızlar kv bayramdan sonra bebeğe alışveriş yapmak istediğini söyledi. Oğlumda da yapmış bir çok eşyasını almıştı saolsun. Şimdi ben çarşıda bakındım bibaby nin takımlarını battaniyelerini beğendim. Nette araştırdım babaymall da çok daha uyguna buldum. Şimdi ben kv me parayı ver ben nettem alayım desem ayıp olur onlarda çok meraklı görerek gezerek almak istiyorlar. Ama 73 dediği takım nette 40 tl. Alacağı 4 takımla ben netten 7 parça alırım. Paraya da acıyorum. Sizce ne yapsam? Gidip alabildiğimizi alayım mı ? Yoksa nettem kendim alıp onlara başka bişeyler mi aldırsam?
Ceyrek 400 bebegim ohoooYahu 300 tl nedir arkadas ceyrek altin resmen yuhhhh bakim arastircam ucuz biryer var mi ankarada ulusta falan
İrem Guzey in premature hikayesini izlemistim, bu haftalardan sonra dogarsa yasatma şansları yüksek gercekten de. İnşallah dogmazlar tabi ama bir sorun olursa da eyvah öldü diye kahrolmayalim, hazirlikli olalim diye bence yazıyor her yerde.Benimde arkadaşım 7 aylık gebe dün doğumu başladı iğneyle durdurlar bende çok korktum rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aa bilmiyodum cnm bazi arkadadır bir beden büyük aldm demiş kafm karışmıştı benmde:)Lohusa adi altında alacaksan normaldeki bedeni ni alacaksın canım..
Sen iyi almışsın ben dengesiz beslendigim için kendime de almışımOndan herhalde54 le hamile kaldım ben
Bilmiyodum cnm öğrendiğim iyi oldu bende haziran gbi almayı düşünüyormbeden değişmiyor canım lohusa takımı olduğu için göbek payı bırakılmış oluyor eğer çok aşırı kilo alımı olmazsa 40 giyiyorsan 40 lohusa oluyor ama istersen her ihtimale karşı bir beden büyük alınabilir. ben henüz almadım. oğlumda sincandan almıştım yine gidip alırım sanırım.
Erken yattim 23 gibi, 3te uyandim tuvalet icin, sonra 5e kadar oturdum. Salonda sizdim yine.uykusuzluk alistirmalari başladı.
Yapma piremses, sayili gün cabuk gecer diyorlardı (gecmiyor da neyse) elbet gidecek.
Balik hapimdan yeterince kizarmis balik ve kilcigi kokusu kaliyor agzimda. Yiyemiyorum hic balik onun yuzunden. Normalde de severim.
Doguma girse kesin kufrederim. Aferim iyi bok yedik yaptik çocuğu bak nerelerime neler yapiyorlar sevismeseydik olmezdik diye
Ben olsam kocama soylerdim; magazada x para nette y para, ne yapalim sen bir konus istersen magazadan secelim netten soyleyelim mi vs vs diye.
Ceyrek 400 bebegim ohooo
İrem Guzey in premature hikayesini izlemistim, bu haftalardan sonra dogarsa yasatma şansları yüksek gercekten de. İnşallah dogmazlar tabi ama bir sorun olursa da eyvah öldü diye kahrolmayalim, hazirlikli olalim diye bence yazıyor her yerde.
tutkuu85 daha ne.kiz taslarim seni zuhahaha begenmedim diyor sus kizzzz alsalar keske de ben begenmesem daha ne masallah bizimkiler almaz bacim gorursunuz yazarim oyle.kiyamet alameti olur
I ikuayko ceyrek 400 mu neyyyyyyy aboooooo ben 350 saniyordum nerde yaşıyorsam dogumda bende parçalar kufur ederim esime.gerek yok yani zaten o rahatligi cocugu iceri geri sokar zu ha hah
Canım 1 tane de ben okuyayımtmm canim
Benim eşim giricek canım doğuma Allah izin verirse birde annemi istiyorum yanımda bakalım hayırlısı inşallahKızlar eşiniz doğuma girecek mi? Okuduğum yazılarda sancı anında ve doğum anında eşinin yanında olması kadının hormonlarını ve sancı eşiğini etkiliyormuş. Olumlu anlamda. Eş ile temas önemliymiş. Hatta sancı anında loş ve sessiz bir ortamda eşim ve belki annen yada ablan belki bir arkadaşın... çok kalabalık olmadan sakin geçirmek gerekiyormuş. Bu ortamlar hormonlarını etkiliyor ve normal doğumu hızlandırıyormuş. Bilginiz olsun.
Ne zaman.ceyrek.200 olur belki o zaman alirlarakşam resim atarım sana.. kıyafetler güzel bak onlara bişey diyemem. Allah razı olsun düşünüp almışlar. İnşAllah seninkilere de aydınlanma gelirde, “lan biz bu geline bişeyler almalıyız “ derler.
Senin iş zor o zamanNe zaman.ceyrek.200 olur belki o zaman alirlar
Bence kayınpederin düşünüp almak istemiş heves ettiyse gidin beraber gezip alın hevesi kırılmasın almadığınız şeyleri internetten alırsınKızlar kv bayramdan sonra bebeğe alışveriş yapmak istediğini söyledi. Oğlumda da yapmış bir çok eşyasını almıştı saolsun. Şimdi ben çarşıda bakındım bibaby nin takımlarını battaniyelerini beğendim. Nette araştırdım babaymall da çok daha uyguna buldum. Şimdi ben kv me parayı ver ben nettem alayım desem ayıp olur onlarda çok meraklı görerek gezerek almak istiyorlar. Ama 73 dediği takım nette 40 tl. Alacağı 4 takımla ben netten 7 parça alırım. Paraya da acıyorum. Sizce ne yapsam? Gidip alabildiğimizi alayım mı ? Yoksa nettem kendim alıp onlara başka bişeyler mi aldırsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?