2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Lcw nin kiyafetleri cok net renkler, ben sevemedim. Müslin aldım, önlük olabilir. Bunlara bir bak istersen avantaj bitmeden.

Ben bulayim o bölümü

Kırmızı kar yaginca subatin 30 unda diye gider....
Kizlar ya benim.ufaklik.gobek hizama cikti sanirim ordan vuruyor gobek kocaman oldu sanirim yukari cikiyor sizin durumlar ne kasiktaydi cikti ben de
Benimki iki üç haftadır göbeğimim üstünden tekmeliyo asalara iniyor falan yer genişken tadını cikariyo heralde geziyo

Sezeryan doğumda kimseyi almıyor lar diye biliyorum ben yanlismi hatirliyorum

Meblağ yuksek mi ? Sikayet vara falan yazsan fatura da urun var gorunuyor sanirim
faturada var gözüküyor. video yollayacağız dediler yollayın dedim. şimdi arıyorum yollayamayız ancak mahkeme kararı ile yollayabiliriz diyorlar. meblağ 70 küsür bir miktar ama muameleleri çok kötü gerçekten bir daha asla alışveriş yapmam ve herkese söyleyeceğim. her yere yazacağım 3. sınıf sitelerde bile bu problem olmuyor

Aa bilmiyodum cnm bazi arkadadır bir beden büyük aldm demiş kafm karışmıştı benmde:)
Oğlum da 46 ile hamile kalıp 67 ile doguma gittim ve kendi bedenimi almıştım olmuştu cnm..alt pijamalarda kenarda düğme var ayar yapıyorsun zaten bel kısmına gore,üst lerde ise on kısım ona gore bol oluyor o yüzden kendi bedenimi al

Bence kayınpederin düşünüp almak istemiş heves ettiyse gidin beraber gezip alın hevesi kırılmasın almadığınız şeyleri internetten alırsın
Muhtemelen öyle olacak canm. Onlarla da alırız bişeyler. Pijama yakımı aldırırım kendime
şaka gibi bir daha asla english home'un kapısından geçmem resmen ürünleri yolladık diyorlar ama ürün gelmedi bana çok komik gerçekten
Ürün gelmiş olsa bu kadar niye uğraşayım benim işim yok mu, tüketici haklarına gideceğim tarzında konuşsan bir de?

dedim zaten. büyük yerlerin korkuları yok nasılsa satacak birilerini buluyorlar. ana haber bültenine de çıksam nasılsa birileri alıyor ürünlerini müşteri memnuniyeti yok eee tüketici 100 liralık mal için mahkeme mahkeme gezmeyeceğine göre umurlarında da değiller

Haklsın cnm bende güvenip bu yüzden alamıyorum fazla internetten trendyoldan pike almıştım çift kişilik seçtim tek kişilik geldi orjinal saat diye aldm sahte geldi bidaha da almadım ordan

şikayetvar a mutlaka yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…