korkma sekerGorumcemin iki çocuğu var oda aynını diyor o minik eller ayaklar kaburgalara kemiklere giriyor diye korkuyla bekliyorum o günleri
İclal ankaradaydin sanirim.ulusta konya sokak var orda park.yataklar baya uygun avm.göre prego falan 850 tl di oraya bak tatlimhayırlı olsun nerden ve ne kadara aldin
Aaa nasıl yani kalp atışlarını mi duyuyor çok tatlı yaKızlar eşiniz bebeğin kalp atışlarını duyuyor mu benim eşim dinlemeye basladida keşke bende dinleyebilsem
Tamm canm saol. Bi araştırayım ben de.Teşekkür ederim canım böyle pudra şekeri gibi kumaşı çok yumuşak instagramda buldum annem katalogtan arkadaşından almış:)
benim Doğum 28 Ağustos görünüyor sezeryanda olsa her ihtimal Aslan olacak. Eşim aslan gerçekten o liderlik taslama dürtüsü vardır kendilerinde.Aslan erkegi de cok sıkıntılı parasiyla hava atmayi sever liderdir kendini begenir ozguven tavan..(babam ve ex'im) Basak erkegi de mizmiz tembel herpoku elestiren begenmeyen..(amcam ve baska bir ex'im) Iki ucu coklu degnek yani
Bunun tam bölümünü izle mutlakaBu 1kadin 1erkek doğum bölümünü kesin izleyin. Daha tamamini izlemedim bin kere gülerken tukurukler sactim. İyiki evde yalnızım
Ben de yazacaktım canm. 3 lü bebek yağı aldım kendimde kullanırım gerekirse. Bir de kendime yüz yıkama jeli aldım. Kozmetik ürünleriyle ilgili bilgim yok. Selülit kremi etkilimiymiş?Kızlar frei öl de ne alırsan %50 indirim var.
Bebek yağı ve çatlak önleyici yağdan sipariş verdim.
Bebek yağı Mühendisinoğlunda yıldızlar listesinde bilginiz olsun.
Normalde 168 tl indirimle ikisi 84 e geldi. FLAMINGO50 koduyla indirim yapabilirsiniz.
Çoktandır elini koyuyordu eşim ama bi türlü ona tekme atmıyordu. Dün akşam ilk defa tekmesini ve hareketlerini elleriyle hissetti çok mutlu oldum kalp atışı dinlemedi hiç deneyelim bakalım ne olacakKızlar eşiniz bebeğin kalp atışlarını duyuyor mu benim eşim dinlemeye basladida keşke bende dinleyebilsem
Allah yardımcın olsun canım hamilelikte kimseyi cekemem ben sen iyi katlanıyorsun ama bence az kaldı direeeeen elaideYahuuu alman devleti emekliliginizi turk bankasina yatiralim dedi, bunlar kabul etmedi. Almanyaya rahat rahat bidaha giris cikis yapamamaktan korktuklarindan. Esime dedimki bu sabah; annen dönsün. mayis sonuna kadar katlanamam asla. demesinmi; evet ramazandan sonra tekrar gelir diye. bana zorla kafayi yediricen sen herhalde HAAAAYIR! dedim. borc ver, maaş cekemiyo madem ozaman biz verelim onlari idare edecek yeterli parayi dedim, sene sonunda bebek mevludu icin geldiklerinde maaşlarini cektiklerinde geri öderler dedim. esim cok sicak bakmadi, napacak annengil ustune konacak degilya sacmalama, artik evlisin hibe edecek okadar paran yok kusura bakmasinlar dedim. hatta verirken ‘elim sikisik elaide den alicam’ dersin dedim.
surat asiyorum ama asamiyorumda. bugun alisverise goturdum, iyice gitme moduna girsin diye bi ton alman sekeri cikolatasi aldim, GIT GIT! imaasinda bulunarak ahaha
anlayacaginiz bize bebek hediyesi olayida yatti malum maaş cekemiicek ahahaah ay guluyorumda yaaa!
Ahahaha gülmeeee ahahahh!
Canim 28 agustos başak burcu oluyor 22 agustostan sonrasi başakTamm canm saol. Bi araştırayım ben de.
benim Doğum 28 Ağustos görünüyor sezeryanda olsa her ihtimal Aslan olacak. Eşim aslan gerçekten o liderlik taslama dürtüsü vardır kendilerinde.
Bunun tam bölümünü izle mutlakayıllar önce sansürsüz bulmuştum ama artık yok. Geçen eşimle açmıştık baya güldük yine
Ben de yazacaktım canm. 3 lü bebek yağı aldım kendimde kullanırım gerekirse. Bir de kendime yüz yıkama jeli aldım. Kozmetik ürünleriyle ilgili bilgim yok. Selülit kremi etkilimiymiş?
Allah im ben de simdi izledim normalde de zaten agzim bozuktur hamilelikten beri guya sansurledim kendimi ama zeynep gbi olmicamin garantisi yokBu 1kadin 1erkek doğum bölümünü kesin izleyin. Daha tamamini izlemedim bin kere gülerken tukurukler sactim. İyiki evde yalnızım
Bunlar cok guzelmis fiyatları nekadar ki?Efelihayat
Ve
I ikuayko kiyafet siparis vermeyi denedim, hosuma cok gitmedi yalan yok. tekrarlamadim yani. ama mesela dugunumde dagitilar hediyelikleri filan ordan siparis verdim, muazzam ciktilar ♥
Aaa bak orayı atlamışım. Ama şimdi sezeryan kaç gün önce olunuyor? Doktorum zaten 25 Aralık Doğum tarihi demişti. Sat ı net bilmediğim için. Sanırım duruma göre 18- 20 Ağustos civarı olur Başak hiç tanıdığım olmadı. Başak iyiyse tutarım biraz kendimiCanim 28 agustos başak burcu oluyor 22 agustostan sonrasi başak
Bak 19 Ağustos güzel, bayramdan sonraki hafta başıSezeryan olursa doktorla anlasip 19'08`2019 patlatsam.diyorum zuhahaha doktorumda aslan.burcu.anlar haldentakin hunileriiii tövbe tövbe sagliklar gelsinler.insallah ama.anneleri aslan.istiyorsa olsunlarda yaa
Valla ben aslan burcuyum kızımında aslan olmasını çok istiyorum ama benimkide başak olacak gibi 22 agustostan sonrasi benim 39. Haftam olacak hayirlisi artik canimAaa bak orayı atlamışım. Ama şimdi sezeryan kaç gün önce olunuyor? Doktorum zaten 25 Aralık Doğum tarihi demişti. Sat ı net bilmediğim için. Sanırım duruma göre 18- 20 Ağustos civarı olur Başak hiç tanıdığım olmadı. Başak iyiyse tutarım biraz kendimi
Başak ben varım, iyi düşünAaa bak orayı atlamışım. Ama şimdi sezeryan kaç gün önce olunuyor? Doktorum zaten 25 Aralık Doğum tarihi demişti. Sat ı net bilmediğim için. Sanırım duruma göre 18- 20 Ağustos civarı olur Başak hiç tanıdığım olmadı. Başak iyiyse tutarım biraz kendimi
İtina ile ders verilir merak etme..Bak hele bi alış sen koca parası yemeye sonra istesen de çalışmazsın zaten.ye iç yan gel yatYok annem onu dedim zaten, bir taraf yapiyo diğer taraf yapmayinca kullanılıyormuş gibi hissediyorsunuz, haklısınız. Ve burda cok konu okudum, gercekten de ne kirpsam kâr diyen aileler çok.
Cocuklugumdan beri ilk defa kendi param yok benim, koca verirse alırızperidrol84 egitecek beni
Yok annesi hiç düşünme, ben ilk 7 haftalikken gittim olcumde 6 haftaydi. Bu ileri geri durumlari milimlik olcumler.
Valla çok iyi diye duydum bu hamilelikte oluşan çatlakları engellemek için özellikle ama bakalım deneyip görücez canımTamm canm saol. Bi araştırayım ben de.
benim Doğum 28 Ağustos görünüyor sezeryanda olsa her ihtimal Aslan olacak. Eşim aslan gerçekten o liderlik taslama dürtüsü vardır kendilerinde.
Bunun tam bölümünü izle mutlakayıllar önce sansürsüz bulmuştum ama artık yok. Geçen eşimle açmıştık baya güldük yine
Ben de yazacaktım canm. 3 lü bebek yağı aldım kendimde kullanırım gerekirse. Bir de kendime yüz yıkama jeli aldım. Kozmetik ürünleriyle ilgili bilgim yok. Selülit kremi etkilimiymiş?
Şimdi senin yazını okuyunca da benim ilk gebeliğim aklıma geldi 5.5 yil oncesi..hamile oldugumu ogrendigimde iki gun sonrasi tanisma gunumuzde soylemistim sana hediye aldim diyip ufak bi kutu verdim eline actiginda icinde usg goruntusu.adam sok tabi herkezin icinde disarida agladi adam (yemekteydik)...bu sefer de ogluma tisort giydirdim üstünde abi oluyorum yazıyor dışarı çıktık kahve içmeye cocuk karşısında montunu çıkarıyor bizimkinde tık yok..bi süre sonra oğlum kalktı kendi kendine müzik duydu dans ediyor karşısında bizimkinde gene tık yok..ya dedim yuhhh yani artik çocuğun üstündeki yazıyı okusa naistanbullu gelin beni yine ağlattiHamileligimi eşime soylerkenki anlar aklima geldi bende hediye patik alip vermistim 1 aralikta ogrenmistim, 7 aralikta evlilik yildonumumuzdu 4.yilimiza girecektik. Askim sana evlilik hediyesi aldim demistim elim arkada, esim de ne aldin ya kazak mi diye dalga gecmisti, paketi verdim mıncıkladı bu ne ya dedi kumusacik bisey sonra paketi açınca bebek patiği... tabi bi şok oldu.. Ilk sözü ispat et oldu şapşal işte... kan testini ve gebelik testini gorunce inanmıştı... agladi koca adam...omrumce unutamam herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?