2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkür ederim canım böyle pudra şekeri gibi kumaşı çok yumuşak instagramda buldum annem katalogtan arkadaşından almış:)
Tamm canm saol. Bi araştırayım ben de.
Aslan erkegi de cok sıkıntılı parasiyla hava atmayi sever liderdir kendini begenir ozguven tavan..(babam ve ex'im) Basak erkegi de mizmiz tembel herpoku elestiren begenmeyen..(amcam ve baska bir ex'im) Iki ucu coklu degnek yani
benim Doğum 28 Ağustos görünüyor sezeryanda olsa her ihtimal Aslan olacak. Eşim aslan gerçekten o liderlik taslama dürtüsü vardır kendilerinde.
Bu 1kadin 1erkek doğum bölümünü kesin izleyin. Daha tamamini izlemedim bin kere gülerken tukurukler sactim. İyiki evde yalnızım
Bunun tam bölümünü izle mutlaka yıllar önce sansürsüz bulmuştum ama artık yok. Geçen eşimle açmıştık baya güldük yine
Ben de yazacaktım canm. 3 lü bebek yağı aldım kendimde kullanırım gerekirse. Bir de kendime yüz yıkama jeli aldım. Kozmetik ürünleriyle ilgili bilgim yok. Selülit kremi etkilimiymiş?

Kızlar eşiniz bebeğin kalp atışlarını duyuyor mu benim eşim dinlemeye basladida keşke bende dinleyebilsem
Çoktandır elini koyuyordu eşim ama bi türlü ona tekme atmıyordu. Dün akşam ilk defa tekmesini ve hareketlerini elleriyle hissetti çok mutlu oldum kalp atışı dinlemedi hiç deneyelim bakalım ne olacak

Allah yardımcın olsun canım hamilelikte kimseyi cekemem ben sen iyi katlanıyorsun ama bence az kaldı direeeeen elaide

tutkuu85 izledim izledim, kocam disardaydi gelince ona da gülünç yerlerini izlettim, yattik yerlere. Sana diyorum birini andırıyor mu? Ben kolay empati yaptım, bak sen Ozan gibi telaş yapmazsin dimi?
Ya kesin benden beklenen doğum günü senaryosu bu

Canim 28 agustos başak burcu oluyor 22 agustostan sonrasi başak

Bu 1kadin 1erkek doğum bölümünü kesin izleyin. Daha tamamini izlemedim bin kere gülerken tukurukler sactim. İyiki evde yalnızım
Allah im ben de simdi izledim normalde de zaten agzim bozuktur hamilelikten beri guya sansurledim kendimi ama zeynep gbi olmicamin garantisi yok

Canim 28 agustos başak burcu oluyor 22 agustostan sonrasi başak
Aaa bak orayı atlamışım. Ama şimdi sezeryan kaç gün önce olunuyor? Doktorum zaten 25 Aralık Doğum tarihi demişti. Sat ı net bilmediğim için. Sanırım duruma göre 18- 20 Ağustos civarı olur Başak hiç tanıdığım olmadı. Başak iyiyse tutarım biraz kendimi

Sezeryan olursa doktorla anlasip 19'08`2019 patlatsam.diyorum zuhahaha doktorumda aslan.burcu.anlar halden takin hunileriiii tövbe tövbe sagliklar gelsinler.insallah ama.anneleri aslan.istiyorsa olsunlarda yaa
Bak 19 Ağustos güzel, bayramdan sonraki hafta başı 20 Ağustos ta düz rakam ya ondan hoşuma gitti. Oğlum da 10 Ocak.

Valla ben aslan burcuyum kızımında aslan olmasını çok istiyorum ama benimkide başak olacak gibi 22 agustostan sonrasi benim 39. Haftam olacak hayirlisi artik canim

Başak ben varım, iyi düşün

İtina ile ders verilir merak etme..Bak hele bi alış sen koca parası yemeye sonra istesen de çalışmazsın zaten.ye iç yan gel yattak oğlunu koluna akşama kadar gez dur

Valla çok iyi diye duydum bu hamilelikte oluşan çatlakları engellemek için özellikle ama bakalım deneyip görücez canım

Şimdi senin yazını okuyunca da benim ilk gebeliğim aklıma geldi 5.5 yil oncesi..hamile oldugumu ogrendigimde iki gun sonrasi tanisma gunumuzde soylemistim sana hediye aldim diyip ufak bi kutu verdim eline actiginda icinde usg goruntusu.adam sok tabi herkezin icinde disarida agladi adam (yemekteydik)...bu sefer de ogluma tisort giydirdim üstünde abi oluyorum yazıyor dışarı çıktık kahve içmeye cocuk karşısında montunu çıkarıyor bizimkinde tık yok..bi süre sonra oğlum kalktı kendi kendine müzik duydu dans ediyor karşısında bizimkinde gene tık yok..ya dedim yuhhh yani artik çocuğun üstündeki yazıyı okusa naondan sonra dank etti baya şaşırdı sonrasında gene ama ben tabi o an kırdım gülmekten...aval aval çocuğa bakıyor ama farkında degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…