2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sanki ben yazmisim bu yaziyi oyle hissettim

Kızlar frei öl de ne alırsan %50 indirim var.
Bebek yağı ve çatlak önleyici yağdan sipariş verdim.

Bebek yağı Mühendisinoğlunda yıldızlar listesinde bilginiz olsun.

Normalde 168 tl indirimle ikisi 84 e geldi. FLAMINGO50 koduyla indirim yapabilirsiniz.

Eklentiler

• D97ECFB9-E9B6-4123-9555-9EDE4A12309E.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 24
  • 7A37296E-3964-47BA-8629-2D1898EC6D64.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 22
Kotu seyler dusunme. Iyiye odaklan ama bebeklerimizin dogsa yasayabilecegi haftalar sevinelim. Benim iki arkadasim da erken dogmus. Hatta biri 28 haftalik dogmus 25 sene oncenin imkanlarinda. Gayet saglikli simdi, zekasi her seyi yerinde.
Yaşayacak ömrü varsa yaşıyor zaten dediğin gibi.. o taraftan da bakmak lazım vücudumu dinleyince böyle oluyo hep

Kizlar kaburgalarim.agriyor ya organlarimiz yukarı cikiyor ondanmi resmen agrim.var
hatirlar misiniz bilmem. ogluma gebeyken kaburglarimi tornavida ile oyuyor gibi acitiyor; meger ayak ve el parmaklariymis onlar demistim.. biriniz korkmustu ... iste o zamanlar geliyor

hatirlar misiniz bilmem. ogluma gebeyken kaburglarimi tornavida ile oyuyor gibi acitiyor; meger ayak ve el parmaklariymis onlar demistim.. biriniz korkmustu ... iste o zamanlar geliyor
Yaaaaa geldi mi horror time

Yaaaaa geldi mi horror time
eh geliyor yavastan annesi. tabi hepsi ayni seyi yapar mi bilmem ...
ikinci trimester bitiyor. artik yavastan yerleri daralacak. daraldikca bize basacaklar .. cok siddetli olmadigi surece kaburga agrisi da normal benim bildigim.

agiz tadiyla kullanin. hayirli olsun cnm.

istanbullu gelin beni yine ağlatti Hamileligimi eşime soylerkenki anlar aklima geldi bende hediye patik alip vermistim 1 aralikta ogrenmistim, 7 aralikta evlilik yildonumumuzdu 4.yilimiza girecektik. Askim sana evlilik hediyesi aldim demistim elim arkada, esim de ne aldin ya kazak mi diye dalga gecmisti, paketi verdim mıncıkladı bu ne ya dedi kumusacik bisey sonra paketi açınca bebek patiği... tabi bi şok oldu.. Ilk sözü ispat et oldu şapşal işte... kan testini ve gebelik testini gorunce inanmıştı... agladi koca adam...omrumce unutamam herhalde...

eh geliyor yavastan annesi. tabi hepsi ayni seyi yapar mi bilmem ...
ikinci trimester bitiyor. artik yavastan yerleri daralacak. daraldikca bize basacaklar .. cok siddetli olmadigi surece kaburga agrisi da normal benim bildigim.
Gorumcemin iki çocuğu var oda aynını diyor o minik eller ayaklar kaburgalara kemiklere giriyor diye korkuyla bekliyorum o günleri

hayırlı olsun nerden ve ne kadara aldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…