Işte çocuğum aslan burcu olsun cok istyrm bende ama başak burcu olma ihtimali de var Leon beyin sağlıklı olsun ama aslan da olsa güzel olurduuu aynen aşırı elim acıktır benimde ama alma olayndn oldm olası haz etmem
Işte çocuğum aslan burcu olsun cok istyrm bende ama başak burcu olma ihtimali de var Leon beyin sağlıklı olsun ama aslan da olsa güzel olurduuu aynen aşırı elim acıktır benimde ama alma olayndn oldm olası haz etmem
Neyse boşverın kızlar bebısler saglıklı olsunda benım bebıs benı bıraz uzdu bır hafta geriye düşmüş. Ölçümdende kaynaklı olabılır dedı doktor cok plesantanın arkasındaydı yüzünü bıle gızlemıstı.Az kılo aldm ondan mı anlamadm. Bırdakı kontrole kadar endıselenmıycem o zaman da cıkarsa bılmıyorum ne olur. Suyum fılan güzelmıs.
Hahah sesli güldüm canım valla erkek başak burcu tembel ruhlu oluyor ondan dedim de erkek bir de geç gelir diyorlar yaa bakalm ne olck.
Ya o günler de geleck dmiii gün saycaz burdan kim doğurdu önce diye yoklama yapcz
Hahah sesli güldüm canım valla erkek başak burcu tembel ruhlu oluyor ondan dedim de erkek bir de geç gelir diyorlar yaa bakalm ne olck.
Ya o günler de geleck dmiii gün saycaz burdan kim doğurdu önce diye yoklama yapcz
Bikini almistim daha once ama onun disinda kiyafet almadim, elektronik aliyoru genelde biz ordan. Bir de bedenlere cok dikkat etmek gerekiyor haberiniz olsun. Olculer çok sacma çünkü
Temmuz gibi baslariz benve doğurmaya. Pit pit kediler gibi gerisi de gelir işte
Bikini almistim daha once ama onun disinda kiyafet almadim, elektronik aliyoru genelde biz ordan. Bir de bedenlere cok dikkat etmek gerekiyor haberiniz olsun. Olculer çok sacma çünkü
Aslan erkegi de cok sıkıntılı parasiyla hava atmayi sever liderdir kendini begenir ozguven tavan..(babam ve ex'im) Basak erkegi de mizmiz tembel herpoku elestiren begenmeyen..(amcam ve baska bir ex'im) Iki ucu coklu degnek yani
Aslan erkegi de cok sıkıntılı parasiyla hava atmayi sever liderdir kendini begenir ozguven tavan..(babam ve ex'im) Basak erkegi de mizmiz tembel herpoku elestiren begenmeyen..(amcam ve baska bir ex'im) Iki ucu coklu degnek yani
Temmuz gibi baslariz benve doğurmaya. Pit pit kediler gibi gerisi de gelir işte
Dün anneme geldim.. Anne evi dünyanın en güzel yeri ya ♥ Yarın Eminönü'ne gidicez bebeğe ve bana eksiklerimizi almaya. Durumlar bizde de aynı aslında annem dünyaları aldı eşimin ailesinden henüz bir hareket yok. Ben her anne babanın evladına bir sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Tabiki kimse kimseye bakmak zorunda değil. Ama bunlar farklı şeyler. Düğün, doğum vs. Hele de ilk bebek olunca herkesin birşeyler yapması gerektiğine inanıyorum. Büyük beklenti içinde değilim bende tabiki ama benim annem tek başına 55 yaşında bir kadın olarak üniversite de çocuk okutan bir kadın olarak onca şeyi yapıyorsa bebeğim için karşı tarafta tabiki yapmalı. Anne baba olarak bizde üstümüze düşeni yapıyoruz elbette ama ev kredisi vs derken ilk bebekte sıfırdan olunca herşeyi yetişebilmek mümkün olmuyor. Sabırla beklemedeyim bende bakalım. Umarım korktuklarım başıma gelmez.
Göbusunde beyaz renk vardı ablası hayatımda gordgm en akıllı bebekti tek bacağı kırık gözü çıkmış dişleri kırılmış bıyıkları kesilms bulmstm yolda 2 aylıkken kızımı. Inan ilk anneliği onda yasadim diyeblrm ama malum dönemde kaçms yavrucm yanmzda degl malsf.