2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mint yeşili alt üst takımdan bende oğlum için aldımne alaka kız reyonu diceksin şimdi.. kumaşı ince olması hoşuma gitti erkek reyonunda beden kalmamış bende kıza bakayım ortak renk bulurum dedim ve aldim

Günaydın günaydın uyku duzeni mahvolan anneler
sana da cnm. gece yarim yamalak uyu. sabah 6 de kalk. m.l gibiyim anlayacagin.

Güle güle giysin minnoşun aynen burda da hava miss dün arkadaşa dedim ama ben de bugün baza altı döktüm kışlık yazlık anaam her yer her yerde
dikkat et de ben gibi dokulme .. sag kalca iptal. oturamiyrm uzerine.

Günaydınlar hava mis ama ben keyifsiz uyandm burnm tıkalı sabah nefs alamadım snra tekrar uyumuşum
Ben de burnum tikali kalktim yine. Agzimdan nefes almaktan dudaklar da pert oluyor. Burnun icindeki etler de genisliyor herhalde hamilelikte. Genislemeyen bir oramiz kalmıştı.
Mint yeşili en sevdiğim renklerdendir

Günaydın tatlı anneler. Kedilere bayıldım çok tatlılar. Ben de bizim köpüşün resmini atıyorum size. Çok tatlıdır. Bir barınakta bulduk çok eziyet çekmiş travmalı ama sevgi dolu bir köpüş. Çok naziktir dişi değip acıtmasın diye elimizden yemek yerken pek kibarlaşır. Hiç bekçiliği de yoktur her gelene bir şımarıklık bir kuyruk sallama bir mutluluk. Hobi bahçemizde bakıyoruz gece hırsız gelse çok mutlu olur diye gülüyoruz haline.
İkinci resim de hayri. Elimize doğdu ama büyüdü bize kafa tutuyor. Testesteron dengesizliği işte. Bazı canlıların anormal davranmasının nedeni xy kromozom grubunu taşıyor kendisi

Eklentiler

• AB0E8297-39DA-424E-9A6E-E792A1466A9B.webp
    42 KB · Görüntüleme: 44
  • DB8A12FC-D0BD-4FC4-A6AC-ECAAB3590C88.webp
    65 KB · Görüntüleme: 78
Cok tatlilar
Benim kopusum de cok guzeldi ama hirsizlar goturdu ....

Yaa çok tatlılar maşallaaahh hayvanlara ölüyorum ben yaa beni hayvanlarla dolu bir yere atsınlar bir ömür yaşarım valla Allahım hepsini korusun kollasın inşallah

Herkese günaydınlarrr buaradaaa bugün hava mis ama ben biraz agresif uyandım yahu nedendir bilmiyorum abimi, kardeşimi ve eşimi haşladım biraz bir annem kaldı ona da kıyamıyorumm ahahahah

Ben de burnum tikali kalktim yine. Agzimdan nefes almaktan dudaklar da pert oluyor. Burnun icindeki etler de genisliyor herhalde hamilelikte. Genislemeyen bir oramiz kalmıştı.

Mint yeşili en sevdiğim renklerdendir
Aynen cnm normalde sorunlu burnm ztn şimdi hepten gıdık durumda bebislerimiz için katlanıyoruz mecbur

udg06 Allah razi olsun kurtarmissiniz masallah cok.sirin
R Rzg14 cok.geçmiş olsun tatlim.dikkat et dinlen
Benim diger roket takimi.bu

Eklentiler

• IMG_2017-09-29_21-03-41.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20190110_204427.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 39

Sağol canım. Allah korusun hepsini. Özellikle zalim insanlardan. Öyle saf öyle masumlar ki.
Bu günlerde ben de Agresifim. Dün yok yere kocama saydırdım içimden. Yok yere anasına kızmıştım üstelik adamın kabahati yoktu. Ama olsun erkek o bu yeterli bir kabahat

udg06 Allah razi olsun kurtarmissiniz masallah cok.sirin
R Rzg14 cok.geçmiş olsun tatlim.dikkat et dinlen
Benim diger roket takimi.bu

yerim ben o sırıtmış suratı. Pek tatlıymışlar. Maşallah Boncuk boncuk gözlerinin içine bakıyorlar ya çok tatlı oluyor değil mi? Bir yerde özellikle köpeklerle göz Teması kurmanın insan ruhuna ve strese çok iyi geldiğini okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…