- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
2 gündür dişetlerimi penseyle çekiyolar sanki ölüyomGunaydinlarrrr diş ağrısı başlayan var mii doktor demisti bu haftalarda kalsiyumu bebek alir agrin olabilir demişti ama ben bu kadar olacağını düşünmemiştim mahvoldum
Kontrolüm haftaya inşallah dahada artmaz gidince soracağımudg06 onlarrrr bir tane bir onlarin sevgisi hicbirseye benzemez Allah tum.hayvanlari.korusun sifa versin ac birakmasin
Ateacherlady ca ilaci.baslasin.doktorun.cok.geçmiş olsun canim.yogurt sut kefir takviyesi yapsan
Yaaa kanamanda var mi dün dis etim oyle bir kanadiki durmadi dedim kadere bak dis etin kanamasindan ölücem herhalde 10 dkya yakin kanadi sonra durdu2 gündür dişetlerimi penseyle çekiyolar sanki ölüyom
Ayy o bende de oluyo surekli kabus goruyorum ve 10 saatre uyusam cok yorgun uyaniyorum zaten ustune bacak agrisiGunaydin kızlar bn de bu aralar tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum zaten zar zor uyuyorum ağrılardan üstüne birde kabuslar görüyorum
Disetim her fircalamada hemen hemen kaniyo hapsurduysamda kan geliyo burnumdan bi sureYaaa kanamanda var mi dün dis etim oyle bir kanadiki durmadi dedim kadere bak dis etin kanamasindan ölücem herhalde 10 dkya yakin kanadi sonra durdu
Kanamıyo ama rengi koyulaştı baya dişetleriminYaaa kanamanda var mi dün dis etim oyle bir kanadiki durmadi dedim kadere bak dis etin kanamasindan ölücem herhalde 10 dkya yakin kanadi sonra durdu
Bunu gordugum iyi oldu bi tane lohusa takimi alicam bira daha abiye tarzi olan bi bu takimi alim bide yine normal bi gecelik takimigunaydin hanimlar bime sabahlikli pijama takimi geliyormuş 3 mayista
Ne yazmisim la benBunu gordugum iyi oldu bi tane lohusa takimi alicam bira daha abiye tarzi olan bi bu takimi alim bide yine normal bi gecelik takimi
Bacak ağrısına bile razı gelecek haldeyim sağ gogsumun altı kaburgam çok feci agiriyor sanırım ordaki sıpa baskı yapıyor kaburgama ağrı yapıyor dün akşam ağlayacaktım ağrıdan nerdeyseAyy o bende de oluyo surekli kabus goruyorum ve 10 saatre uyusam cok yorgun uyaniyorum zaten ustune bacak agrisi
Ayyy dokunma mikrop pis diyen.anneleri olduresim geliyor bu sevgiyi mahrum etmemeli.hic bir anneSize bir itiraf yazıyorum. Cesur hayatıma girmeden önce hayvanları severdim ama uzaktan. Minnacık köpüşlerden bile korkardım. Parkta yürüyüşte köpekli biri karşıdan gelse yolumu değiştirirdim. Başı boş köpek görsem oradan geçemezdim. Eşim hep köpeği olsun istemiş. Sonunda beni ikna etti. Barınakları gezerken cesuru bulduk. Öyle sevgi delisiydi kendini sevdirmek için bize şirinlikler yaptı ama büyüktü yine de biraz korkmuştum eşim onu alınca ben bahçede nasıl dolaşırım diye düşündüğümü hatırlıyorum. Cesur bahçemize gelince ben bir tarafta eşimin yanından ayrılmadan mesafeli dururken cesurun gözlerine baktım ki öylesine ürkek, şaşkın, çaresiz. İlk başta o da mekanı değişince çok korkmuş ve endişe etmişti. Daha önce bir köpeğin gözlerine bakmadığımı farkettim. Aslında duyguları çok belliydi ve bunu ben bu yaşıma kadar farketmemiş hep korkup kaçmıştım. Şimdi hepsi benim için çok farklı. Artık korkmadığını için de parkta bahçede daha mutlu oluyorum. Cesur bana çok şey öğretti. Üstelik bahçede minnak tavuklarla yemeğini bile paylaşacak kadar kuzudur. Sevgi kuzusuçocuklarımın hayvanlarla büyümesini istiyorum. Benim gibi korkutulup uzak tutulması onlardan bu güzel duygunun çalınması demek. Bütün çocukların bu şansı olsa keşke.
Ben o kaburga agrisini da dogru durust duz yatamamamiza bagliyorum o cok fena olmustur devamlimi oluyo bana bi kere olduda gozumden yas gelmisti... Ayyy ewet gercekten bu filler nasil 2 yil hamile geziyo helal olsun wallahi Allah saglik versin de su 3 aylik donemi atlatalim hayirlisiylaBacak ağrısına bile razı gelecek haldeyim sağ gogsumun altı kaburgam çok feci agiriyor sanırım ordaki sıpa baskı yapıyor kaburgama ağrı yapıyor dün akşam ağlayacaktım ağrıdan nerdeysebi ayak ağrısı bi kaburga zar zor uyudum üstüne kabus gördüm yetmez gibi Allah hepimize de yardımcı olsun biran önce bebislerimiz sağlıkla gelsin ins onlar gelince gecip gidecek bu agrilarda ins
bende pembe hastasıyım farkında olmadan eşyalarımı pembe alıyorum. oturma takımım pembe perdeler halılar pembe. kızıma pembe zehirlenmesi yaşatmamak için yeşil aldım bendeMint yeşili alt üst takımdan bende oğlum için aldımne alaka kız reyonu diceksin şimdi.. kumaşı ince olması hoşuma gitti erkek reyonunda beden kalmamış bende kıza bakayım ortak renk bulurum dedim ve aldim
Ona de ki hastaneden çıkınca seni dovucem. Ama bebegimiz olacak der kesin onu da dovucem deSağol canım. Allah korusun hepsini. Özellikle zalim insanlardan. Öyle saf öyle masumlar ki.
Bu günlerde ben de Agresifim. Dün yok yere kocama saydırdım içimden. Yok yere anasına kızmıştım üstelik adamın kabahati yoktu. Ama olsun erkek o bu yeterli bir kabahat
Ya bi git bira dedin ben okudum, yemezler. Alkolsüz bira almıştı beyim benim için, zaten arada alıyordu hamileler emzirenler geldiğinde icebilsin diye.Ne yazmisim la benbi tane abiye sabahlik takimi, bi tane normal takim(bimden),bi de gecelik(sezeryana alirlarsa diye)
Mesajin sol altinda sikayet et in yanindaki 3 noktada duzelt olması lazım.Ya bu kadinlarklubunde yazdigimizi silemiyozmu ya da degistiremiyozmu bu nasil bi sistem ben anlamadim tam
Bana kendi kopegimiz evde saldırmıştı, salak çöpü karistiriyordu ben de almaya kalktim, izi hala durur bileğimdeSize bir itiraf yazıyorum. Cesur hayatıma girmeden önce hayvanları severdim ama uzaktan. Minnacık köpüşlerden bile korkardım. Parkta yürüyüşte köpekli biri karşıdan gelse yolumu değiştirirdim. Başı boş köpek görsem oradan geçemezdim. Eşim hep köpeği olsun istemiş. Sonunda beni ikna etti. Barınakları gezerken cesuru bulduk. Öyle sevgi delisiydi kendini sevdirmek için bize şirinlikler yaptı ama büyüktü yine de biraz korkmuştum eşim onu alınca ben bahçede nasıl dolaşırım diye düşündüğümü hatırlıyorum. Cesur bahçemize gelince ben bir tarafta eşimin yanından ayrılmadan mesafeli dururken cesurun gözlerine baktım ki öylesine ürkek, şaşkın, çaresiz. İlk başta o da mekanı değişince çok korkmuş ve endişe etmişti. Daha önce bir köpeğin gözlerine bakmadığımı farkettim. Aslında duyguları çok belliydi ve bunu ben bu yaşıma kadar farketmemiş hep korkup kaçmıştım. Şimdi hepsi benim için çok farklı. Artık korkmadığını için de parkta bahçede daha mutlu oluyorum. Cesur bana çok şey öğretti. Üstelik bahçede minnak tavuklarla yemeğini bile paylaşacak kadar kuzudur. Sevgi kuzusuçocuklarımın hayvanlarla büyümesini istiyorum. Benim gibi korkutulup uzak tutulması onlardan bu güzel duygunun çalınması demek. Bütün çocukların bu şansı olsa keşke.
Lan bu picaklar adamiOna de ki hastaneden çıkınca seni dovucem. Ama bebegimiz olacak der kesin onu da dovucem dedün aksam arkadaslar vardi, o bölümün komik yerlerini onlara da izlettik. Kız dogumdan iyice korktu, çocuk bir ara aglayacakti. Ya dedim karin dogururken sen kesin aglarsin biz iki ruhsuz tukurukler sacarak guluyorduk o ara
Ya bi git bira dedin ben okudum, yemezler. Alkolsüz bira almıştı beyim benim için, zaten arada alıyordu hamileler emzirenler geldiğinde icebilsin diye.
Mesajin sol altinda sikayet et in yanindaki 3 noktada duzelt olması lazım.
Bana kendi kopegimiz evde saldırmıştı, salak çöpü karistiriyordu ben de almaya kalktim, izi hala durur bileğimdecok hayvanla zaman gecirdim, kucuklerden korkun, onlar asıl canavarlar. Hev hev sevimliler ama çok hızlı pislikler (yine gecen son derece hayvan severim)
Sabah parka gittik kahvaltiya, bir kedi geldi, hayatimda bu kadar yüzsüz haraç kesen bir canli daha koymadim. Kocam kedilerden pek hoslanmaz (iki kedim var) hayvan pislik yaptikca bunu doverim bak diyo bana. Ama hayvan da itiyosun pati atiyo, üstümüze çıktı masaya çıktı bacaklarimi tirnakladi, baya bildiğin psikopat
Eki Görüntüle 2263263
Eve gidince kızları opelim dedim şükür diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?