2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba hanımlar, yukarı sayfalarda konuşulmuş bilen vardır diye düşünüyorum, bebek ortada yokken tatil rezervasyonu yapmıştık iptal etme veya tarih değiştirme olayı malesef olmuyor, haziranın 20sinde gidicez ama 32.Hafta raporumu da son adet tarihine göre hesaplanıyor herhalde doktor bugün bebek 1 hafta ilerde dedi ama ona göre mi hesapliyor bilmiyorum.
32.Hafta raporumu sata göre 17 haziran da alman lazım,o tarihten sonra yıllık izin alınca hem yıllık iznin gidiyor hemde mesela 37ekadar çalışırsan aldığın izin kadar aradaki 5 hafta süreden gidiyormuş, başka bir doktoran kbb mesela raporda almada olmuyormuş sanırım fiili çalışma süresini baz alıyorlarmış. Sorum şu 32 hafta raporunu geç alsam olur mu varsın 1 hafta raporum yansın ama en azindan yıllık iznim gitmesin devlet memuruyum bu arada.umarim bilen vardır teşekkür ederim şimdiden

Bebek önde de olsa 32 hafta sat'a göre hesaplanıyor canım. Yani 17 Haziran'da alabilirsin ve bildiğim kadarıyla geç de alamıyorsun resmi belge olduğu için. 32. hafta başladığında çalışabilir raporu almazsan izne çıkmış sayılıyorsun.

Tamm altı ay anlastık. Herkes bısey dıyor

cnm 40 haftadir gebelik. hafta 7 gun sayilir
.ama 1 ay 30gundur. dolayisiyla 40×7= 280 gun.... 30 a bolersen 9 ay 10gun eder...

simdi ben 24+3um. 24×7 + 3= 171 gun
171 gun / 30 = 5 ay 21 gunluk gebeyim.

sen de bu sekilde hesap yapabilirsin.

Herkes bısey dıyor. Netten baktm 25+5 6
30 hafta 7 ay oluyor yazıyor.

bak uyusmıyor ıste bugun ben altı aylık olduk dedım ıkı hafta onde olan 7.5 dedı

Sen 6yi doldurduktan sonra 6 aylik olduk demissin o yuzden. İçinde oldugun ayi soylemen lazim :) suan 7nin icindesin 7 dolunca 8 diceksin. En temizi bu :) ben 170gunluk hamileyim an itibariyle 6 diyorum 10gun sonra 7 dicem :)

Öyle mi onu bilmiyordum, napacagimi bilmiyorum izin alsam hem yıllık iznim gidiyor hemde o haftalardan gidiyor bu kadar denk gelebilir yani sağolasın cevabın için

.ama 1 ay 30gundur. dolayisiyla 40×7= 280 gun.... 30 a bolersen 9 ay 10gun eder...

Matematikci miyiz hanfendi cok beyendim sizi tanisak mi?

Kiz o ne hesap. Benim son regl 15 kasim, 15 inden 15ine ay söylüyorum. Simdi 6 nin icindeyim diyorum.
Hamileler neden hafta söylüyor o da neymis derdim harbiden hafta saymaktan ayı karistiriyorsun

Bır an devlet bahcelının hesabı sandım

Ya ıste sız altının ıcınde olunca ben 7 aylık olmus oluyorum. Ama baskasına gore de altı aylıgım bak yıne tutmuyor. 1 kasım bende

Bende senin gibi yapiyorum 13 kasim. 13Unden 13une
Ya bi de sey var cocuk gelmis 5 yasina 40 aylik fln diyolar hahahah

Kısaca kımsenın hesabı kımseye uymuyor bu ay hesabında 1 kasım sat. 1Kasım 2aralık 3ocak 4subat 5mart 6nısan altı ayım bıtıyor 7mayıs 8hazıran 9temmuz+(10)gün agustos olacak temmuzda dokuz aylıgım demek yanlıs oluyor. Temmuz ıcı ben 9.5 aylık hamıleyım demıs oluyorum. O zaman tıbben yanlıs

tanisalim seker. yuksek muhendisim ben
reglden regle de desen olur. biten ay soylanir benim bildigim. ben de 5.5aylik diyip geciyorum.

Bır an devlet bahcelının hesabı sandım
Ya ıste sız altının ıcınde olunca ben 7 aylık olmus oluyorum. Ama baskasına gore de altı aylıgım bak yıne tutmuyor. 1 kasım bende
Bende senin gibi yapiyorum 13 kasim. 13Unden 13une
Ya bi de sey var cocuk gelmis 5 yasina 40 aylik fln diyolar hahahah
..
o neden biliyor musun. gelisimini aya gore takip ediyorlar cocuklarin. okula baslamalari da aylara gore. misal 65ayliksa anaokulu 66 ayliksa ilkokula aliyorlar.... 66 aydan sonrasi serbest. yas soyle gitsin
temmuzda 8.5 aylik diyeceksin cnm. biten ay soylenir.

Allahm okuldakı bebıslerde mı bu aya takılcaz resmen buyuk tartısma konusu bu ay meselesı benle bır olan ben dıyom altı ay kız dıyor 7 he gıt dogur yarın

Allahm okuldakı bebıslerde mı bu aya takılcaz resmen buyuk tartısma konusu bu ay meselesı benle bır olan ben dıyom altı ay kız dıyor 7 he gıt dogur yarın

sorma. okulda buyuk sorun. hersey ayla ...
vallahi benim kasim basi son regl. aralikta 1 aylik. ocak 2, subat 3, mart 4, nisan 5 aylik... mayis basinda da 6 ay bitecek. haziran 7, temmuz 8, agustos basi 9 ay bitecek. hesap tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…