Valla ben ağustosu saymıyorum ay olarak bebe belki 38haftada gelir belki 42 3-3,5 ay var doğumumuza işte haftalar işin içine girince karışıyor. Ama internette yazan 26da 6ay ediyor diyor bilemiyorum
Valla ben ağustosu saymıyorum ay olarak bebe belki 38haftada gelir belki 42 3-3,5 ay var doğumumuza işte haftalar işin içine girince karışıyor. Ama internette yazan 26da 6ay ediyor diyor bilemiyorum
..
o neden biliyor musun. gelisimini aya gore takip ediyorlar cocuklarin. okula baslamalari da aylara gore. misal 65ayliksa anaokulu 66 ayliksa ilkokula aliyorlar.... 66 aydan sonrasi serbest. yas soyle gitsin
temmuzda 8.5 aylik diyeceksin cnm. biten ay soylenir.
ya cok tatlisin ...
ben de uyuz oluyordum. 36 aylik yok 25 aylik.. yasini soruyorsun ay soyluyorlar..ben yuvarlarim hep. 2.5-3 gibi..... sen de oyle yaparsin.
Kızlar bugun doktorumla görüştüğümde şöyle birşeyden bahsetti, bebeğin haraketlerini takip et dedi. Artık kendi uyku düzeni var onun sabah kaçta uyanıyor gece en son kaçta tekmeliyor. Kaç saat sonra tekrar kalkıyor bak dedi. Bugun hep dikkat ettim. Bizimki 2saatte bir ayakta, sabah 6da baslıyor 2saatte bir devam ediyor. En son gece 2de iki tekme atıp yatıyor doğduktan sonra bu düzenle devam eder dedi şaşırdım valla sizede söyliyim dedim
@greyfurt_ yuvarlanip gideriz bosverrrr BBluemom44
hemsire ayni.seyi dedi.bizimki.dengesiz gece gunduz 1 saat arayla aktif bu yandim demek.
Sabahtan beri.iki kez cikardim.kizlar atesim bas ağrım var ne oldu anlamadim yaa
Merhaba hanımlar, yukarı sayfalarda konuşulmuş bilen vardır diye düşünüyorum, bebek ortada yokken tatil rezervasyonu yapmıştık iptal etme veya tarih değiştirme olayı malesef olmuyor, haziranın 20sinde gidicez ama 32.Hafta raporumu da son adet tarihine göre hesaplanıyor herhalde doktor bugün bebek 1 hafta ilerde dedi ama ona göre mi hesapliyor bilmiyorum.
32.Hafta raporumu sata göre 17 haziran da alman lazım,o tarihten sonra yıllık izin alınca hem yıllık iznin gidiyor hemde mesela 37ekadar çalışırsan aldığın izin kadar aradaki 5 hafta süreden gidiyormuş, başka bir doktoran kbb mesela raporda almada olmuyormuş sanırım fiili çalışma süresini baz alıyorlarmış. Sorum şu 32 hafta raporunu geç alsam olur mu varsın 1 hafta raporum yansın ama en azindan yıllık iznim gitmesin devlet memuruyum bu arada.umarim bilen vardır teşekkür ederim şimdiden
Ben de aynı durumdayım benim de 32 hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra bir hafta yıllık izin alıcam, 170 i aradım oradaki görevli çalışılabilir raporu sonrası yıllık izin alabileceğimi sıkıntı olmayacağını söyledi ara istersen daha ayrıntılı bilgi edinirsin.
Yıllık izin de kullansam 5 haftalık iznimin Doğum sonrasına aktarılacağını söyledi canım
Yok ya 26. Haftadayım ben mesela duskapani
ile aynı bizim haftaya 6 buçuk aylık olucaz 28 de 6 bitmiş 7 ye girmiş oluyoruz tam 7 aylık oluyoruz yani sende şuan 6 aylık diyebilirsin
Yok ya 26. Haftadayım ben mesela duskapani
ile aynı bizim haftaya 6 buçuk aylık olucaz 28 de 6 bitmiş 7 ye girmiş oluyoruz tam 7 aylık oluyoruz yani sende şuan 6 aylık diyebilirsin