2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tamm altı ay anlastık. Herkes bısey dıyor
Valla ben ağustosu saymıyorum ay olarak bebe belki 38haftada gelir belki 42 3-3,5 ay var doğumumuza işte haftalar işin içine girince karışıyor. Ama internette yazan 26da 6ay ediyor diyor bilemiyorum

Asabim bozuldu yaa sozelciyim ben 66 aya benm yuregim dayanmaz

Benimkinin uykuda geçirdiği süre çok az o zaman sürekli bir tekme

Ben de aynı durumdayım benim de 32 hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra bir hafta yıllık izin alıcam, 170 i aradım oradaki görevli çalışılabilir raporu sonrası yıllık izin alabileceğimi sıkıntı olmayacağını söyledi ara istersen daha ayrıntılı bilgi edinirsin.
Yıllık izin de kullansam 5 haftalık iznimin Doğum sonrasına aktarılacağını söyledi canım

Herkes bısey dıyor. Netten baktm 25+5 6
30 hafta 7 ay oluyor yazıyor.

bak uyusmıyor ıste bugun ben altı aylık olduk dedım ıkı hafta onde olan 7.5 dedı
Yok ya 26. Haftadayım ben mesela duskapani ile aynı bizim haftaya 6 buçuk aylık olucaz 28 de 6 bitmiş 7 ye girmiş oluyoruz tam 7 aylık oluyoruz yani sende şuan 6 aylık diyebilirsin

Yok ya 26. Haftadayım ben mesela duskapani ile aynı bizim haftaya 6 buçuk aylık olucaz 28 de 6 bitmiş 7 ye girmiş oluyoruz tam 7 aylık oluyoruz yani sende şuan 6 aylık diyebilirsin
Sizden 4 gün önde olup nasıl sızden gerıde oluyorum hanımefendı matematıge yenı bır boyut getırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…