2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne guzel sizinki tam denk gelmis bi bucuk 2 yasinda gonderenler var cocuga da aciyorum vallahi ise gidr gbi anaokuluna gidiyolar insallah bizim de icimize o direnc gelir o kuwet gelir
Ayy yokkk kıyamam o yaşta göndermeye..anne kuzusu onlar çok çok ihtiyacın yoksa mecburiyetin yoksa bence o yaşlarda çocuğunun yanında olmak en güzeli..hem onu anne sevgisinden ilgisinden mahrum bırakmıyorsun hemde herşeyine şahit oluyorsun

Canını sıkma kendini de eşini uzme tatlım neden huzurunuzu kaçırıyorsunu 3.sahislar yüzünden yapma yuvandaki huzuru bozma
valla canim bend3 hep boyle diye diye sabrettim
ama eşim beni hi düşünmüyo artik onada patladım hala çok sinirliyim ona anne si gile hiç bişey diyemiyor maaşın yarışı ev borcuna gidiyo yarısıyla da zar zor idare ediyoruz benim kıymetini bilem hiç yok

Sanırım ben çok yukarda değilde aşağıda taşıyorum o yüzden de rahim ağrısı çok oluyor bende yürümeyi etkilemese sorun yok da yürümemi çok etkiliyor.oglumda son ayda olmuştu bu sefer çok erken başladı havalarda güzellesti ev boğar beni çıkmam gerek disarida bu ağrıyla ileriki aylar zor görünüyor..

O zaman dediğim gibi iki sene anaokulu sonra ilk okul...ilkokula başlama ayı 78 oluyor o zaman bizim

Haklisin canim zaten insanin akli kalir yazik daha meme emiyolar popolarinda bezleri anaokuluna gidiyolar zaten o yaslarini bidaha yasayamicaz belli bi yaatan sonra zaten anneden cikiyo ama o yaslari en cok ilgi bekledikleri muhtac oldugu zamanlar

Bence cok cok guzel icinden geliyosa yaptir

Ben de annem yardimcinolmak icin eve gelmisti o temizlige girisince ben de giristim annem otur demesine ragmen sonuc o en azindan kuwetli bi agri kesici aldi daha rahat uyudu ben b..tan parol denen ilaci aldim hic bi ise yaramadi uyuyamadihimla kaldim agridan... Ben de anneme kiyamiyorum ama normal bi zamanda da degiliz aslinda yok yani vucut izin vermiyo

Ooo hayırlı olsun canm hafta da 1 ağır gelmez , değişiklik olur sana da iyi olmuş.
saol cnm. dr.dan izin cikinca basladim. kistan beri bekliyorlardi. ama surekli otur kalk yapmak yordu.... ama keyifli gecti
sen benden kucuktun diye abla tavsiyesi diyorum ... her ne istiyorsan yapmalisin bence. hicbirsey icinde kalmasin. ben suan oglumda yapamadigim seylere heves ediyorum misal

Ya kizlar sizde de oluyo mu misafir denince odum patlar oldu... Daha artik misafir agirlayacak hali gecmisim su hamilelere sana gelmek istiyorum caya cumlesi yasaklansin ya Allah gunah yazmasin ama.. Bi cay temizliginden tut cesitli boregine coregine patliyo pert oluyorum... Ben mi cok dayaniksizim anlamadimki eskiden zoe gelmiyoduda simdi otur kalk cay doldur bilmemne o bile zulum gbi gelir oldu

Tam da kişisinden bir açıklama gelmiş 66 aylık çocukları ilkokula nasıl uygun görüyormusunuz peki..gerçi bu çocuğa gore değişir her çocuğun gelişimi farklıdır ama..
cnm benim komsular ilkokul ogretmeni. sakin erken ilkokula verme dediler. cocuklarin motor gelisimleri tam gelismesidigi icin yazi yazmalari sorun oluyor, okuldan nefret ediyorlar, yazik dediler. ben de hem fikirdim zaten. eylulde 64 aylik. simdi anaokulunda. eylulde anasinifi olacak. seneye 76 aylikken de ilkokul. tam super zamani ,)

Allah sabir versin canim.
bana dr misafir agirlamayi yasakladi... herkese dedim. kimse gelemiyor
ben.gidiyorum

gebelik konusu disinda kac gundur yazacagim unutuyorum.. cocugu olan arkadaslar icin...

ankarada bir kreste menenjitin yeni bir turu yuzunden ne yazikki bir melek vefat etmis. o nedenle ben ve arkadaslarimin cocuk dr.lari onun asini yaptirmamizi tavsiye ettiler cocuklara. ozel asi bunlar. ilk 2 yil icinde yaptirdigimiz turu degil. yeni bir turmus. 2 yas altina 3 doz, 2 yas ustune 2 doz yapiliyor..pahali da baya. aklinizda olsun cocuk doktorlarinizi bir danisin derim. asi adi Bexsero

En iyisini yapmissin canim valla yoksa ramazanda geliyo iftara size gelelim zart zurt altindan kalkilmiyor

Kizlar mrb dun doktor kontrolum vardi findigim gayet iyi be hareketliydi 38 cm boyu 890 gr olmus seker yuklemesi yapildi normal cikti ama kanim ve demirim cok dusuk cikti o yuzden hergun demir icin serum takiliyorum kanin cikmazsa dogumdada kan takilacak dedi bende diger dogumlarimda da kan takildi dedim

Ben hiç misafir ağırlamadım canım Doğumdan sonra bebek görmeye gelin diyorum direkt ayıp oluyo diye düşünmekten kendimi düşünmemiş oluyorum bu sefer boşver sende öyle de milletin canı gezmek istiyo senin ne yaşadığını bilmez ki.. iki bulaşık yerleştiriyorum nefes nefese kalıyorum misafirle uğraşamam asla

hem gozun aydin hem gecmis olsun canim.

Aman aman yok haklisin vallahi iste gelelim dedikleri icin cikiyo bu sorunlar zorla davetsiz misafir ne diim

Kızlar iyi akşamlar ben göbeğimi her duştan sonra bol bol nemlendiriyorum ama bugün göbeğimde çok az ince pembe bi çizgi gibi bişey var sizin göbüşler ne alemde çatlaklarınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…