- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Ayy yokkk kıyamam o yaşta göndermeye..anne kuzusu onlar çok çok ihtiyacın yoksa mecburiyetin yoksa bence o yaşlarda çocuğunun yanında olmak en güzeli..hem onu anne sevgisinden ilgisinden mahrum bırakmıyorsun hemde herşeyine şahit oluyorsunNe guzel sizinki tam denk gelmis bi bucuk 2 yasinda gonderenler var cocuga da aciyorum vallahi ise gidr gbi anaokuluna gidiyolarinsallah bizim de icimize o direnc gelir o kuwet gelir
valla canim bend3 hep boyle diye diye sabrettimCanını sıkma kendini de eşini uzme tatlım neden huzurunuzu kaçırıyorsunu 3.sahislar yüzünden yapma yuvandaki huzuru bozma
Sanırım ben çok yukarda değilde aşağıda taşıyorum o yüzden de rahim ağrısı çok oluyor bende yürümeyi etkilemese sorun yok da yürümemi çok etkiliyor.oglumda son ayda olmuştu bu sefer çok erken başladı havalarda güzellesti ev boğar beni çıkmam gerek disarigecmis olsun canim, hamilelikte herkeste farkli sıkıntılar oluyor demek ki, benim de ust tarafta sıkıntı var gobekle göğüs arasinda kalan yer aciyor galiba bebek buyudugu icin yukari cikiyor baskı yapiyor. 3 ay napcam diye dusunuyorum bende
O zaman dediğim gibi iki sene anaokulu sonra ilk okul...ilkokula başlama ayı 78 oluyor o zaman bizim%
En son meb bakanı 69 ay için zorunlu dedi. Okullara resmi yazı geldi mi bilmiyorum ama gelmediyse de gelir. Ekim Kasım Aralık doğumlular Dr raporuyla erteleniyor.
Kesinlikle erken kendi oğlum 68 ay olarak başlatmadım bu yıl gidecek çocukları yormaktan kapasitesini zorlamaktan başka birşey değil zaten artık velilerin aklı başına geldi erken gönderen çok az
Haklisin canim zaten insanin akli kalir yazik daha meme emiyolar popolarinda bezleri anaokuluna gidiyolar zaten o yaslarini bidaha yasayamicaz belli bi yaatan sonra zaten anneden cikiyo ama o yaslari en cok ilgi bekledikleri muhtac oldugu zamanlarAyy yokkk kıyamam o yaşta göndermeye..anne kuzusu onlar çok çok ihtiyacın yoksa mecburiyetin yoksa bence o yaşlarda çocuğunun yanında olmak en güzeli..hem onu anne sevgisinden ilgisinden mahrum bırakmıyorsun hemde herşeyine şahit oluyorsun
Bence cok cok guzel icinden geliyosa yaptirBu arada hanimlar aranizda pregnancyshoot yapan oldu mu? Acikcasi istemiyorum ne sacma dedigim seyler cok sempatik gelmeye basladi bana..
Bu elbiseleri kiralayip bi shoot cektirsem mi. Cok mu gormemisin biri hamile kalmis olayina döner yoksaözel kalacak bu fotograflar ama cok hosuma gitti acikcasi fikir olarak..
Eki Görüntüle 2264230 Eki Görüntüle 2264231
Ben de annem yardimcinolmak icin eve gelmisti o temizlige girisince ben de giristim annem otur demesine ragmen sonuc o en azindan kuwetli bi agri kesici aldi daha rahat uyudu ben b..tan parol denen ilaci aldim hic bi ise yaramadi uyuyamadihimla kaldim agridan... Ben de anneme kiyamiyorum ama normal bi zamanda da degiliz aslinda yok yani vucut izin vermiyosorma. inan bu son uc gun geceleri cektigim agrilar normal degildi.
az once bir is arkadasimla konustum. cocugun karisi (evli degiller galiba, kiz arkadasi diyelim) gecen sene dogum yaparken bebegin gobek kordonu yuzunden bogulmasi sebebiyle oldugunu biliyorduk. su anda kiz arkadasi yeniden hamile, 32 haftadalar. geceleri en az uc kez kalkip kimildayip kimildamadigini kontrol ediyoruz, uyumuyoruz, haftada 5 kez doktora gidiyoruz, resmen tek dusuncemiz 'yasiyomu!' oldu diye anlatti. zor bir donemdeler yazik. elbette olacak olana care yok, ama tedbirli olmak zorundayiz. o yuzden bu anlattiklarindan sonra dahada kizdim kendime, Allah korusun evlatlarimizi.
fotocekimi konusuna gelince, haha, bende oyle hissediyorum ama eger bi fotocekimi istiyosamda bir an once yaptirmam gerektigini biliyorum, yoksa o elbiselere sigmiicam:))
dogum fotografcisi istiyorum bende ama burda cooook pahali. vazgectim gibi maalesef.
saol cnm. dr.dan izin cikinca basladim. kistan beri bekliyorlardi. ama surekli otur kalk yapmak yordu.... ama keyifli gectiOoo hayırlı olsun canm hafta da 1 ağır gelmez , değişiklik olur sana da iyi olmuş.
sen benden kucuktun diye abla tavsiyesi diyorumBu arada hanimlar aranizda pregnancyshoot yapan oldu mu? Acikcasi istemiyorum ne sacma dedigim seyler cok sempatik gelmeye basladi bana..
Bu elbiseleri kiralayip bi shoot cektirsem mi. Cok mu gormemisin biri hamile kalmis olayina döner yoksaözel kalacak bu fotograflar ama cok hosuma gitti acikcasi fikir olarak..
Eki Görüntüle 2264230 Eki Görüntüle 2264231
cnm benim komsular ilkokul ogretmeni. sakin erken ilkokula verme dediler. cocuklarin motor gelisimleri tam gelismesidigi icin yazi yazmalari sorun oluyor, okuldan nefret ediyorlar, yazik dediler. ben de hem fikirdim zaten. eylulde 64 aylik. simdi anaokulunda. eylulde anasinifi olacak. seneye 76 aylikken de ilkokul. tam super zamani ,)Tam da kişisinden bir açıklama gelmiş66 aylık çocukları ilkokula nasıl uygun görüyormusunuz peki..gerçi bu çocuğa gore değişir her çocuğun gelişimi farklıdır ama..
Allah sabir versin canim.arkadslar bugün canim cok sıkkın gecmiyo
dua edin
eşim sözleşmeli istediğimiz yere yer değiştirme hakkimiz ne yazıkki yok artık o kadr bunaldim ki buradan
gündüzde eşimle kavga ettim annesigi lin yuzund3n canim cok sıkkın
bana dr misafir agirlamayi yasakladi... herkese dedim. kimse gelemiyorYa kizlar sizde de oluyo mu misafir denince odum patlar oldu... Daha artik misafir agirlayacak hali gecmisim su hamilelere sana gelmek istiyorum caya cumlesi yasaklansin ya Allah gunah yazmasin ama.. Bi cay temizliginden tut cesitli boregine coregine patliyo pert oluyorum... Ben mi cok dayaniksizim anlamadimki eskiden zoe gelmiyoduda simdi otur kalk cay doldur bilmemne o bile zulum gbi gelir oldu
En iyisini yapmissin canim valla yoksa ramazanda geliyo iftara size gelelim zart zurt altindan kalkilmiyorcnm benim komsular ilkokul ogretmeni. sakin erken ilkokula verme dediler. cocuklarin motor gelisimleri tam gelismesidigi icin yazi yazmalari sorun oluyor, okuldan nefret ediyorlar, yazik dediler. ben de hem fikirdim zaten. eylulde 64 aylik. simdi anaokulunda. eylulde anasinifi olacak. seneye 76 aylikken de ilkokul. tam super zamani ,)
Allah sabir versin canim.
bana dr misafir agirlamayi yasakladi... herkese dedim. kimse gelemiyor
ben.gidiyorum
Ben hiç misafir ağırlamadım canım Doğumdan sonra bebek görmeye gelin diyorum direkt ayıp oluyo diye düşünmekten kendimi düşünmemiş oluyorum bu sefer boşver sende öyle de milletin canı gezmek istiyo senin ne yaşadığını bilmez ki.. iki bulaşık yerleştiriyorum nefes nefese kalıyorum misafirle uğraşamam aslaYa kizlar sizde de oluyo mu misafir denince odum patlar oldu... Daha artik misafir agirlayacak hali gecmisim su hamilelere sana gelmek istiyorum caya cumlesi yasaklansin ya Allah gunah yazmasin ama.. Bi cay temizliginden tut cesitli boregine coregine patliyo pert oluyorum... Ben mi cok dayaniksizim anlamadimki eskiden zoe gelmiyoduda simdi otur kalk cay doldur bilmemne o bile zulum gbi gelir oldu
hem gozun aydin hem gecmis olsun canim.Kizlar mrb dun doktor kontrolum vardi findigim gayet iyi be hareketliydi 38 cm boyu 890 gr olmus seker yuklemesi yapildi normal cikti ama kanim ve demirim cok dusuk cikti o yuzden hergun demir icin serum takiliyorum kanin cikmazsa dogumdada kan takilacak dedi bende diger dogumlarimda da kan takildi dedim
Aman aman yok haklisin vallahi iste gelelim dedikleri icin cikiyo bu sorunlar zorla davetsiz misafir ne diimBen hiç misafir ağırlamadım canım Doğumdan sonra bebek görmeye gelin diyorum direkt ayıp oluyo diye düşünmekten kendimi düşünmemiş oluyorum bu sefer boşver sende öyle de milletin canı gezmek istiyo senin ne yaşadığını bilmez ki.. iki bulaşık yerleştiriyorum nefes nefese kalıyorum misafirle uğraşamam asla
Gelelim diyeceklerine onlar çağırsalar ya.. ne kadar düşüncesizler vallaAman aman yok haklisin vallahi iste gelelim dedikleri icin cikiyo bu sorunlar zorla davetsiz misafir ne diim
Görüyorum bunlardan çok hoşlar gerçekten ne kadarmış fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?