Bence bu sene çok uygun olucak baya rahat edersin. Artık evde bizler yetemiyoruz valla ben yetişemiyorum okul tam gün. Geliyor hala oyun park etkinlik derdinde. Bebekte olunca zor olurBizde 2015 mart doğumluyuz..mayis sonu okula gidip konuşmayı düşünüyorum..sanırım 2 sene anaokulu olacak bizimde..yaşıtlarıyla olsun istiyorum sınıfta büyük yada kucukolmasi sıkıntı olabilir ilk okulda...bu sene eylül de başlarsa eğer anaokuluna benim için çok rahat olacak..O okuldayken bebekle daha rahat ilgilenirim..ama evde olursa biraz sıkıntı açıkçası..sürekli yanında biri olsun onunla oynasın güneşin g sini görsün hemen dışarı ister vs vs..simdi bu zamana kadar kafamıza gore takildim hep ama bebek gelince işler değişecek
Aynen öyle canım biten ay ya da yıl söylenirCanım bende şöyle düşünüyorum mesela seneye bebeklerimiz nasip olursa 1 yaşlarını doldurucaklar ama biz onlara 2 yaşında demicez 1 yaşında dicezo yüzden bende şimdi 6 ayimi doldurup 7 aydan gün almaya başlıcam ama 6 aylık diyorum. Öbür türlü temmuzda 9 aylık deyip ağustosta 10 aylık doğurmuş gibi olurum yoksa
Ya bu ay hesabi cok karisik 1 ay 30 gun oldugu icin 4 haftadan hesaplanmiyor yoksa 10 aylik gni dogum oluyo 4 haftadan hesaplayinca... Kadin dogumcudan dinledimde cok karisik geldi... Ben sadece jaftasini soyluyorum millet haa su aydasin yani diuo evet deyip geciyorumCanım bende şöyle düşünüyorum mesela seneye bebeklerimiz nasip olursa 1 yaşlarını doldurucaklar ama biz onlara 2 yaşında demicez 1 yaşında dicezo yüzden bende şimdi 6 ayimi doldurup 7 aydan gün almaya başlıcam ama 6 aylık diyorum. Öbür türlü temmuzda 9 aylık deyip ağustosta 10 aylık doğurmuş gibi olurum yoksa
Yaa hakikaten simdi dusunuyorumda bir bebek bir cocukla mesela parka nasil gidiyosunuz biri bebek arabasinda digeri oynuyo basina bisey gelse kossan bide bebek arabasi var falan eve donmesi bi dert... Anaokuluna gonderincede bazi oyle tanidiklarim var vicdanim rahatlamiyo kardesine bakmak icin onu ewden atiyomus gbi hissediyorum diyolar bu annelik ne zor isBence bu sene çok uygun olucak baya rahat edersin. Artık evde bizler yetemiyoruz valla ben yetişemiyorum okul tam gün. Geliyor hala oyun park etkinlik derdinde. Bebekte olunca zor olur
Çok fark olmuyor canım zaten 4 haftada 28 gün herkes bildiği istediği gibi söylesin en iyisiYa bu ay hesabi cok karisik 1 ay 30 gun oldugu icin 4 haftadan hesaplanmiyor yoksa 10 aylik gni dogum oluyo 4 haftadan hesaplayinca... Kadin dogumcudan dinledimde cok karisik geldi... Ben sadece jaftasini soyluyorum millet haa su aydasin yani diuo evet deyip geciyorum
sorma. inan bu son uc gun geceleri cektigim agrilar normal degildi.Sen kendini dusunmezsen kimse düşünmez. Bir daha yapma böyle şeyler, sonunda yine sen cekiyorsun. İlla kulaklarını mi cekelim?
Hic bana gore degil, kendimi damacana gibi hissediyorum, bir de fotograflarla bu halimi saklayamam
dogum fotografcisi istiyorum bende ama burda cooook pahali. vazgectim gibi maalesef.Canım ben fotoğrafçı ile anlaştım, onun kıyafet koleksiiyonun da bu tarz kıyafetleri var ben çektireceğim:) sonra doğuma gelecek, ve en son bebeğin göbeği düşünce stüdyoya götüreceğiz:)
Tam da kişisinden bir açıklama gelmişBir anasınıfı öğretmeni olarak 2 sene anasınıfına gelen çocukların ilkokula cok daha hazir olduğunu gördüm ilk geldiği yil okul onlar için sadece oyun oynama yeri olarak görünüyor ama ikinci yilda artik bildigi ortam oldugu icin daha çok derslere katılıyor motor gelişimi 2 yil gelen cocuklarda daha hizli ilerliyor
Hamilelik derim tabi ki:) hamileyken bebek icinde. Nereye gidersen gidiyor. Icinde belli bir isida duruyor, biz farketmeden karni doyuyor, gazi yok.Kızlar tecrübeli annelere bir sorum olacak. Hamileliği mi lohusalığı mı tercih edersiniz? Hangisi daha kolay size göre?
Bende senin gibi aslında 2 yıl gidince sıkılır düşüncesiyle istemiyordum ama dedikleri gibi daha iyi olur sanırım.hele bi kayıt yaptıralım bu sene anaokulu na öğretmeni yönlendirir heralde bizi sene sonundaMerhaba okul konusu açılmış benim kızım da 4 yaşında hafta da 2 gün oyun grubuna gidiyor. Öğretmenine sordum 2 yıl gitse sıkılır mı diye. Benim kızımın oyun odaklı bir çocuk olduğunu 2 yıl ana okuluna gitmesinin ona çok iyi geleceğini söyledi. Yani 2 yıl ana okulundan sonra ilk okul dersleri için dikkat dağınıklığı yaşamazsınız dedi.bazı çocuklar da ders etkinlik odaklı oluyormuş onlara 1 yıl anaokulu sonra ilkokul tavsiye ediyorum dedi. Benim için çok aydınlatıcı oldu kafam çok karışıktı bu konuda. Yani şöyle düşünebilirsiniz etkinlik yaparken giyinirken yemek yerken herşeyi oyuna çeviriyorsa oyun odaklı dır erken okul hayatı dikkat dağınıklığına sebep olabilir.
Neden görmemiş olasın ki...içinden neyi nasıl yapmak geliyorsa öyle yap cnm..içinde kalacağına resimlerde anı kalsinBu arada hanimlar aranizda pregnancyshoot yapan oldu mu? Acikcasi istemiyorum ne sacma dedigim seyler cok sempatik gelmeye basladi bana..
Bu elbiseleri kiralayip bi shoot cektirsem mi. Cok mu gormemisin biri hamile kalmis olayina döner yoksaözel kalacak bu fotograflar ama cok hosuma gitti acikcasi fikir olarak..
Eki Görüntüle 2264230 Eki Görüntüle 2264231
Ilk anne olduğunda nasıl bir güç geliyorsa insana ikinci olduğunda da öyle bir güç direnç gelir sanırım...anaokulu mevzusuna gelince bebek geliyor diye zamanı gelmeden okula göndermem zaten yazık onun suçu ne..ama allahtan bizim okul zamanımız tamda doguma geliyor o yüzden içim rahatYaa hakikaten simdi dusunuyorumda bir bebek bir cocukla mesela parka nasil gidiyosunuz biri bebek arabasinda digeri oynuyo basina bisey gelse kossan bide bebek arabasi var falan eve donmesi bi dert... Anaokuluna gonderincede bazi oyle tanidiklarim var vicdanim rahatlamiyo kardesine bakmak icin onu ewden atiyomus gbi hissediyorum diyolar bu annelik ne zor is
Ne guzel sizinki tam denk gelmis bi bucuk 2 yasinda gonderenler var cocuga da aciyorum vallahi ise gidr gbi anaokuluna gidiyolarIlk anne olduğunda nasıl bir güç geliyorsa insana ikinci olduğunda da öyle bir güç direnç gelir sanırım...anaokulu mevzusuna gelince bebek geliyor diye zamanı gelmeden okula göndermem zaten yazık onun suçu ne..ama allahtan bizim okul zamanımız tamda doguma geliyor o yüzden içim rahat
Neden kavga ettiniz hayırdır?arkadslar bugün canim cok sıkkın gecmiyo
dua edin
eşim sözleşmeli istediğimiz yere yer değiştirme hakkimiz ne yazıkki yok artık o kadr bunaldim ki buradan
gündüzde eşimle kavga ettim annesigi lin yuzund3n canim cok sıkkın
gecmis olsun canim, hamilelikte herkeste farkli sıkıntılar oluyor demek ki, benim de ust tarafta sıkıntı var gobekle göğüs arasinda kalan yer aciyor galiba bebek buyudugu icin yukari cikiyor baskı yapiyor. 3 ay napcam diye dusunuyorum bendeHamilelikten bi şikayetim yok şükür ama şu bacak arası ağrısı beni bitiriyor..yürümemi bile şimdiden etkilemeye başladı.. çok oturamıyorum çok yürüyemiyorum..haziran temmuz nasıl geçicek daha da fazlasacak bu ağrı biliyorum..
%Hazır bu ay hesabı açılmışken öğretmen arkadaşlara bisey sorayim bende..şimdi bu ilk okula başlama ayı hala 66 ay mi.benim duyduğuma gore yönetmenlik şuan 66 yi 69 çıkarmış böyle bir sure deneme yapıp eger uyhun bulmazlarsa eski sisteme döneceklermiş bizim zamanımız daki gibi yani..benim oğlum eylül ayında tam 54 aylık oluyor bu arada(bunu yazarken de yalnız az önceki konuşma aklıma geldi 5 yaşına gelmiş hala ay söylüyor )
Hazır bu ay hesabı açılmışken öğretmen arkadaşlara bisey sorayim bende..şimdi bu ilk okula başlama ayı hala 66 ay mi.benim duyduğuma gore yönetmenlik şuan 66 yi 69 çıkarmış böyle bir sure deneme yapıp eger uyhun bulmazlarsa eski sisteme döneceklermiş bizim zamanımız daki gibi yani..benim oğlum eylül ayında tam 54 aylık oluyor bu arada(bunu yazarken de yalnız az önceki konuşma aklıma geldi 5 yaşına gelmiş hala ay söylüyor )
Kesinlikle erken kendi oğlum 68 ay olarak başlatmadım bu yıl gidecek çocukları yormaktan kapasitesini zorlamaktan başka birşey değil zaten artık velilerin aklı başına geldi erken gönderen çok azTam da kişisinden bir açıklama gelmiş66 aylık çocukları ilkokula nasıl uygun görüyormusunuz peki..gerçi bu çocuğa gore değişir her çocuğun gelişimi farklıdır ama..
Canını sıkma kendini de eşini uzme tatlım neden huzurunuzu kaçırıyorsunu 3.sahislar yüzünden yapma yuvandaki huzuru bozmaarkadslar bugün canim cok sıkkın gecmiyo
dua edin
eşim sözleşmeli istediğimiz yere yer değiştirme hakkimiz ne yazıkki yok artık o kadr bunaldim ki buradan
gündüzde eşimle kavga ettim annesigi lin yuzund3n canim cok sıkkın
neden olack kaynanagilim bizi hergirdugunde para istemesiNeden kavga ettiniz hayırdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?