2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence bu sene çok uygun olucak baya rahat edersin. Artık evde bizler yetemiyoruz valla ben yetişemiyorum okul tam gün. Geliyor hala oyun park etkinlik derdinde. Bebekte olunca zor olur

Aynen öyle canım biten ay ya da yıl söylenir

Ya bu ay hesabi cok karisik 1 ay 30 gun oldugu icin 4 haftadan hesaplanmiyor yoksa 10 aylik gni dogum oluyo 4 haftadan hesaplayinca... Kadin dogumcudan dinledimde cok karisik geldi... Ben sadece jaftasini soyluyorum millet haa su aydasin yani diuo evet deyip geciyorum

Bence bu sene çok uygun olucak baya rahat edersin. Artık evde bizler yetemiyoruz valla ben yetişemiyorum okul tam gün. Geliyor hala oyun park etkinlik derdinde. Bebekte olunca zor olur
Yaa hakikaten simdi dusunuyorumda bir bebek bir cocukla mesela parka nasil gidiyosunuz biri bebek arabasinda digeri oynuyo basina bisey gelse kossan bide bebek arabasi var falan eve donmesi bi dert... Anaokuluna gonderincede bazi oyle tanidiklarim var vicdanim rahatlamiyo kardesine bakmak icin onu ewden atiyomus gbi hissediyorum diyolar bu annelik ne zor is

Çok fark olmuyor canım zaten 4 haftada 28 gün herkes bildiği istediği gibi söylesin en iyisi

Kızlar uzun zamandır yarım yarım okuyabiliyorum iş gereği hiç telefona fırsat kalmıyo bu kayınvalide mevzusunda bende dertliyim sevmeye gelince canm torunumla fln baslıyo icraata gelince daha bişey yok eşimde neyi eksik kalacak biz alırız herşeyini diyo kimseye muhtaç değiliz diyo ne alakaysa bende üstlerine ne düşüyosa yapsınlar istiyorum nasıl olacak bu içinden çıkamıyorum

Sen kendini dusunmezsen kimse düşünmez. Bir daha yapma böyle şeyler, sonunda yine sen cekiyorsun. İlla kulaklarını mi cekelim?

Hic bana gore degil, kendimi damacana gibi hissediyorum, bir de fotograflarla bu halimi saklayamam
sorma. inan bu son uc gun geceleri cektigim agrilar normal degildi.
az once bir is arkadasimla konustum. cocugun karisi (evli degiller galiba, kiz arkadasi diyelim) gecen sene dogum yaparken bebegin gobek kordonu yuzunden bogulmasi sebebiyle oldugunu biliyorduk. su anda kiz arkadasi yeniden hamile, 32 haftadalar. geceleri en az uc kez kalkip kimildayip kimildamadigini kontrol ediyoruz, uyumuyoruz, haftada 5 kez doktora gidiyoruz, resmen tek dusuncemiz 'yasiyomu!' oldu diye anlatti. zor bir donemdeler yazik. elbette olacak olana care yok, ama tedbirli olmak zorundayiz. o yuzden bu anlattiklarindan sonra dahada kizdim kendime, Allah korusun evlatlarimizi.

fotocekimi konusuna gelince, haha, bende oyle hissediyorum ama eger bi fotocekimi istiyosamda bir an once yaptirmam gerektigini biliyorum, yoksa o elbiselere sigmiicam:))

Canım ben fotoğrafçı ile anlaştım, onun kıyafet koleksiiyonun da bu tarz kıyafetleri var ben çektireceğim:) sonra doğuma gelecek, ve en son bebeğin göbeği düşünce stüdyoya götüreceğiz:)
dogum fotografcisi istiyorum bende ama burda cooook pahali. vazgectim gibi maalesef.

Tam da kişisinden bir açıklama gelmiş 66 aylık çocukları ilkokula nasıl uygun görüyormusunuz peki..gerçi bu çocuğa gore değişir her çocuğun gelişimi farklıdır ama..

Bende senin gibi aslında 2 yıl gidince sıkılır düşüncesiyle istemiyordum ama dedikleri gibi daha iyi olur sanırım.hele bi kayıt yaptıralım bu sene anaokulu na öğretmeni yönlendirir heralde bizi sene sonunda

Son düzenleme:
Neden görmemiş olasın ki...içinden neyi nasıl yapmak geliyorsa öyle yap cnm..içinde kalacağına resimlerde anı kalsin

Ilk anne olduğunda nasıl bir güç geliyorsa insana ikinci olduğunda da öyle bir güç direnç gelir sanırım...anaokulu mevzusuna gelince bebek geliyor diye zamanı gelmeden okula göndermem zaten yazık onun suçu ne..ama allahtan bizim okul zamanımız tamda doguma geliyor o yüzden içim rahat

Hamilelikten bi şikayetim yok şükür ama şu bacak arası ağrısı beni bitiriyor..yürümemi bile şimdiden etkilemeye başladı.. çok oturamıyorum çok yürüyemiyorum..haziran temmuz nasıl geçicek daha da fazlasacak bu ağrı biliyorum..

Ne guzel sizinki tam denk gelmis bi bucuk 2 yasinda gonderenler var cocuga da aciyorum vallahi ise gidr gbi anaokuluna gidiyolar insallah bizim de icimize o direnc gelir o kuwet gelir

gecmis olsun canim, hamilelikte herkeste farkli sıkıntılar oluyor demek ki, benim de ust tarafta sıkıntı var gobekle göğüs arasinda kalan yer aciyor galiba bebek buyudugu icin yukari cikiyor baskı yapiyor. 3 ay napcam diye dusunuyorum bende

%
En son meb bakanı 69 ay için zorunlu dedi. Okullara resmi yazı geldi mi bilmiyorum ama gelmediyse de gelir. Ekim Kasım Aralık doğumlular Dr raporuyla erteleniyor.
Tam da kişisinden bir açıklama gelmiş 66 aylık çocukları ilkokula nasıl uygun görüyormusunuz peki..gerçi bu çocuğa gore değişir her çocuğun gelişimi farklıdır ama..
Kesinlikle erken kendi oğlum 68 ay olarak başlatmadım bu yıl gidecek çocukları yormaktan kapasitesini zorlamaktan başka birşey değil zaten artık velilerin aklı başına geldi erken gönderen çok az

Canını sıkma kendini de eşini uzme tatlım neden huzurunuzu kaçırıyorsunu 3.sahislar yüzünden yapma yuvandaki huzuru bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…