2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar iyi akşamlar ben göbeğimi her duştan sonra bol bol nemlendiriyorum ama bugün göbeğimde çok az ince pembe bi çizgi gibi bişey var sizin göbüşler ne alemde çatlaklarınız var mı
Şimdilik yok. Yalniz her gün hatta sabah akşam catlak kremi sürün diyorlar, ben genelde günde 1 kere sürüyorum.

Benim damarlar belirginleşti çatlamam umarim daha erken degilmi yahu kizlar.bugun mobilyamizi aldik kiyafetlerimizi almaya basladik ufaktan yarin park yatak alcaz pierre cardinden aldik mobilya takimini bakalim girdik.alisverise
Catlamalar baslar cnm.erken degil.
Cicilerinizi guzel gunlerde kullanin.
Migden nasil oldu?

sen benden kucuktun diye abla tavsiyesi diyorum ... her ne istiyorsan yapmalisin bence. hicbirsey icinde kalmasin. ben suan oglumda yapamadigim seylere heves ediyorum misal
oylemi dersin. ozaman acele ediim daha cok sismeden.. okadar yas farkimiz yok galiba, ben 84luyumm cokta ufak degiliz yaw:)

Benim damarlar belirginleşti çatlamam umarim daha erken degilmi yahu kizlar.bugun mobilyamizi aldik kiyafetlerimizi almaya basladik ufaktan yarin park yatak alcaz pierre cardinden aldik mobilya takimini bakalim girdik.alisverise
Aaaa super iyi hadi seytanin bacagini kirmissiniz:))) hayirli olsuuun guzel gunlerde kullanin insallah!!

Hayırlı olsun canım sağlıkla kullansın bebiş
Benimde damarlar çok belli göğüslerimde özellikle..

Maşallah canım büyüsün tabi

Bende dedim Bu sefer de nişantaşı falan yaptı heralde..yememiş anlaşılan
Öyle deme, bu da yeterince hardcore oldu belim icin yarin da amerikali musteri gelecek garaja, 3 kelimelik ingilizcemle tercümanlık yapacagim yine
Ay go vi go yu go
Bak sana dedikodu aylar once geldi, neyse bir seyler yaptirdi ettirdi sonra kız arkadasi geldi finlandiyali mi neydi, sonra motoru bizim garaja koyduk sevgilisinin ülkesine gitti. Benden 4 hafta ilerde hamile kız, adini İstanbul koyun diycem yarin, hani menşei bura sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…