Kızlar iyi akşamlar ben göbeğimi her duştan sonra bol bol nemlendiriyorum ama bugün göbeğimde çok az ince pembe bi çizgi gibi bişey var sizin göbüşler ne alemde çatlaklarınız var mı
sen benden kucuktun diye abla tavsiyesi diyorum ... her ne istiyorsan yapmalisin bence. hicbirsey icinde kalmasin. ben suan oglumda yapamadigim seylere heves ediyorum misal
Canım şuan 6. Ayin icindeyz 116 gün var Aslanlara kavuşmaya inşallah. Ayrıntılı iyi çıkmasına sevindm.
Bu arada benim ki cok kibar öyle tekme falan olayı yok arada sen dedikten sonra fark ettgm göre belirli saati yok şuan tabi kalp atışı gibi tık tik burdaym anneciğim diyor o kadar. Karnım gözle görülür büyüdü.
Öyle deme, bu da yeterince hardcore oldu belim icin yarin da amerikali musteri gelecek garaja, 3 kelimelik ingilizcemle tercümanlık yapacagim yine
Ay go vi go yu go
Bak sana dedikodu aylar once geldi, neyse bir seyler yaptirdi ettirdi sonra kız arkadasi geldi finlandiyali mi neydi, sonra motoru bizim garaja koyduk sevgilisinin ülkesine gitti. Benden 4 hafta ilerde hamile kız, adini İstanbul koyun diycem yarin, hani menşei bura sonuçta