2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin kızlaar
Tum emekci kadınların isci bayramı kutlu olsuunn
6.aya bi girdim pir girdim..
Gece uykuları yalann
Refluden dönup duruyorm.
Cmrtsi kontrolum var,sorcam bakalım dra.
Karnım iyice buyudu,geriliyor cok .
son 3 ayı Allahım hayırlısıyla bi kurtulaydım diye gecircem galiba:)

Bizde 2015 mart doğumluyuz..mayis sonu okula gidip konuşmayı düşünüyorum..sanırım 2 sene anaokulu olacak bizimde..yaşıtlarıyla olsun istiyorum sınıfta büyük yada kucukolmasi sıkıntı olabilir ilk okulda...bu sene eylül de başlarsa eğer anaokuluna benim için çok rahat olacak..O okuldayken bebekle daha rahat ilgilenirim..ama evde olursa biraz sıkıntı açıkçası..sürekli yanında biri olsun onunla oynasın güneşin g sini görsün hemen dışarı ister vs vs..simdi bu zamana kadar kafamıza gore takildim hep ama bebek gelince işler değişecek

Gunaydin hanimlar, bugun bana da tatil esimle kahvalti yaptik,koltuga uzandim bebisimin hareketkerini izliyorum, hazir firsat bulmuşken biraz oglusumu izlemek istedim, normalde cok vakit bulamiyorum butun gun işte yorulunca bebek de yoruluyor ve fazla hareket etmiyor.

Ayy okudukca bunlar benim kvde dıyorm.
Daha 1 cöp almadı.
Ya insan 1 patik örer.
Acıkcası esimin ailemin yaptıklarını görup,ses etmemesini acayıp kuruluyorm.
Patladım patlıcam

Bir anasınıfı öğretmeni olarak 2 sene anasınıfına gelen çocukların ilkokula cok daha hazir olduğunu gördüm ilk geldiği yil okul onlar için sadece oyun oynama yeri olarak görünüyor ama ikinci yilda artik bildigi ortam oldugu icin daha çok derslere katılıyor motor gelişimi 2 yil gelen cocuklarda daha hizli ilerliyor

Canım annene gdnce sen neden dolanp duryrsn Ki? Şuan kendine kiyamyp hiç bişey yapmmn lazım aksama acısı çıkar. Geçms olsn.

Daha 1 cöp almadı.
Ya insan 1 patik örer.
Patladım patlıcam
Dogumuma 3 ay kala sevgili kaynanaciiimla küstük kendisi doğumuma gelmeyecekmiş ki bende istemiyorum esimde istemiyor bos ver hic bir sey almasin yapmasın yeterki çenesiyle hergun aglamana sebeb olmasin

.
Daha 1 cöp almadı.
Ya insan 1 patik örer.
Patladım patlıcam
Seni doldurmamak için ses etmiyordur belki canım, yoksa kendisi de görüp canı sıkılıyordur belki. Ben görüşmediğim için alsalar bile istemem zaten onlardan hiçbir şey. Ama zaten almayacaklarını, söyleseler de her şeyin lafta kalacağını nişan düğün zamanlarından biliyorum. Evli kız kardeşi bizden para istedi geçenlerde demiyorlar da hiç bunların çocuğu olacak masrafları var diye. Yani yardım etmeyi bırak bizden istiyorlar.Kv Kp ile görüşmemek de yetmiyor bu defa da kardeşleri çıkıyor. Keşke eşimin hiç akrabası olmasaydı diyorum bazen Sen görüşüyorsan aldır ama bence yine de bebek arabası da sizden olsun filan de artık düşünmüyorlarsa

Dogumuma 3 ay kala sevgili kaynanaciiimla küstük kendisi doğumuma gelmeyecekmiş ki bende istemiyorum esimde istemiyor bos ver hic bir sey almasin yapmasın yeterki çenesiyle hergun aglamana sebeb olmasin
En güzeli bence de

O zaman iki sene anaokulu mu olsun dersiniz..ne kadar çok karıştırdılar yaaa insan gönderse bi sorun göndermese bsbiorun.gondersen erken oluyor göndermesen yaşıtlarıyla denk gelmiyor
Merhaba okul konusu açılmış benim kızım da 4 yaşında hafta da 2 gün oyun grubuna gidiyor. Öğretmenine sordum 2 yıl gitse sıkılır mı diye. Benim kızımın oyun odaklı bir çocuk olduğunu 2 yıl ana okuluna gitmesinin ona çok iyi geleceğini söyledi. Yani 2 yıl ana okulundan sonra ilk okul dersleri için dikkat dağınıklığı yaşamazsınız dedi.bazı çocuklar da ders etkinlik odaklı oluyormuş onlara 1 yıl anaokulu sonra ilkokul tavsiye ediyorum dedi. Benim için çok aydınlatıcı oldu kafam çok karışıktı bu konuda. Yani şöyle düşünebilirsiniz etkinlik yaparken giyinirken yemek yerken herşeyi oyuna çeviriyorsa oyun odaklı dır erken okul hayatı dikkat dağınıklığına sebep olabilir.

Canım annene gdnce sen neden dolanp duryrsn Ki? Şuan kendine kiyamyp hiç bişey yapmmn lazım aksama acısı çıkar. Geçms olsn.
hic sorma. ev kalabalikti, yardim edebilecek kimsede yoktu anneme. anneme kiyamiyorum iste. devamli otur dinlen filan diyo ama durabilsem keske ben. kime neyi ispatlamaya calisiyosam.

uc gundur agridan gece sizlanmalarimdan sonra az kaldi esimde isyan edecek. simdilik bisii demiyo ama ufaktan basladi 'kendine cok yukleniyosun bi dur' diye.

Bu arada hanimlar aranizda pregnancyshoot yapan oldu mu? Acikcasi istemiyorum ne sacma dedigim seyler cok sempatik gelmeye basladi bana..

Bu elbiseleri kiralayip bi shoot cektirsem mi. Cok mu gormemisin biri hamile kalmis olayina döner yoksa özel kalacak bu fotograflar ama cok hosuma gitti acikcasi fikir olarak..

aynı bizim kaynana biz ev borcu ödüyoruz
çok sık yolculuk araba masrafı bi tane daha cocuk var
ama ha bire para istesinler sınır oluyorum

Aynen dugunde ne yaptılar da doğum da ne bekliyrsun diyo cok sıkıstırnınca koci.
Bide caya gelcz dediler gecen hafta.
Pek adetleri değildir,hayır olsun gelin dedik.
Meğer bomba varmıs,
Görumcem eylul de calısmaya baslıcakmıs,8 aylık bebeği var 2.ye oldu.
Biz sok tabi,
E kim bakcak dedim ,bakıcı tutarlar herhalde diyo
Diyemiyo ben bakcam
Hayatta tutmaz bakıcı damadı

Sen kendini dusunmezsen kimse düşünmez. Bir daha yapma böyle şeyler, sonunda yine sen cekiyorsun. İlla kulaklarını mi cekelim?
Hic bana gore degil, kendimi damacana gibi hissediyorum, bir de fotograflarla bu halimi saklayamam

Canım ben fotoğrafçı ile anlaştım, onun kıyafet koleksiiyonun da bu tarz kıyafetleri var ben çektireceğim:) sonra doğuma gelecek, ve en son bebeğin göbeği düşünce stüdyoya götüreceğiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…