2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Istanbul istanbul olalı haketmiş o zaman bu ismi vermeyi

Biz de okula basladiklarini gorecek miyiz ya? O kadar uzak geliyor ki şu anda. Bu ara hiç çıkmasın doğmasın istiyorum. Kalsın icerde, yeri belli derdim tasam az.

Biz de okula basladiklarini gorecek miyiz ya? O kadar uzak geliyor ki şu anda. Bu ara hiç çıkmasın doğmasın istiyorum. Kalsın icerde, yeri belli derdim tasam az.
Öyle insan inanmıyor büyüyecek mi oğlum okula gidecek mi derdim şimdi problem çözerken kavga ediyorz.. Ahh ah

Tam da kişisinden bir açıklama gelmiş 66 aylık çocukları ilkokula nasıl uygun görüyormusunuz peki..gerçi bu çocuğa gore değişir her çocuğun gelişimi farklıdır ama..
Canım benim fikrim 66 aylik çocuk ilkokulda cok ama cok zorlanir henüz kas ve beyin gelişimi uygun değil o aylardaki çocuklarda 2 ayda bile cok sey değişiyor ben kendi öğrencilerim için aileleriyle konuşuyorum en az 72 aylik olmadan ilkokula göndermiyorum velilerime sebebleri acikliyorum simdiye kadar 66 ay olup ilkokula giden öğrencim olmadi

Hesapladim 5.5 yaş ediyor ya çok minik.

Öyle bir görürsün ki donup baktığın da onca zaman ne zaman geçmiş dersin..Bide bakmışsın askerlik evlilik zamanı gelmis

Benim kız da 58 aylık olcak anasınıfına gidince.. Birinci sınıfa 70 aylık başlayacak o zaman.. Zamanlaması iyi mi benim kızın

Öyle bir görürsün ki donup baktığın da onca zaman ne zaman geçmiş dersin..Bide bakmışsın askerlik evlilik zamanı gelmis
Evlilik diyosun. Gitcek diyosun. Bir kız gelip alcak diyosun. Soldan soldan geliyolar bana. Kedilerimi ciftlestirmedim lan ben bunu evlendirir miyim?

Benim kız da 58 aylık olcak anasınıfına gidince.. Birinci sınıfa 70 aylık başlayacak o zaman.. Zamanlaması iyi mi benim kızın
Ben çocuğu görmeden zaman geçirmeden birsey diyemem bunu öğretmeniyle konuşun geçen yil bir öğrencim geldi sene sonunda mümkün değil cocuk 1. Sınıfta yapamaz hem motor gelisimi yavas hem hala oyun çocuğu aile ile karar verdik göndermediler bu yıl yine bende artik 1. Sınıfa gidecek 2012 şubat doğumlu okul açıldığında 91 aylık olacak evet cok görünüyor ama gecen yıl o çocuk gitseydi okula yapamazdı zorlanirdi artikhazir gönlüm rahat gidecek. Bu yil baska bir ogrencimde eylülde 71 aylık olacak onun ailene göndermelerini söyleyeceğim çünkü cocuk ilkokula hazir artik bir yil daha gelirse sıkılır okuldan uzaklaşır. Bu cocuga göre değişir sene sonunda öğretmenle mutlaka konuşun

Teşekkür ederim.. Anasınıfına gitsin Bi durumunu öğretmenle değerlendiririz artık o zaman..

Benim izimden giderse gec evlenir, benim de ömrüm yetmez o günleri görmeye, sorun kalmadı
Deli yaa..allah uzun ömür versin geç de evlenseler görelim o günleri...ilerde görmek istersin..allahtan erkek anası olacaksın hee.Allah dağına gore kar verirmiş ya kızın olaydı senin naparsin.. kesin fanusun içinde falan yetistirirdin sen onu

Kızım olsa pamuklara sarar yukluklere kaldırır saklardim. Gerci eşitlikçi insanım, oğlanı da sarmam çok muhtemel
Benim sevgim çok sınırsız..

ben kendimden hatırlıyorum arkadaşlar ben tam 71 aylık tim başladığımda
ve sınıfın en kucuklerinden biriydim ben 90 ekimliyim sınıfta hatırlıyorum 89 lılar bile vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…