2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar iyi akşamlar ben göbeğimi her duştan sonra bol bol nemlendiriyorum ama bugün göbeğimde çok az ince pembe bi çizgi gibi bişey var sizin göbüşler ne alemde çatlaklarınız var mı

Ben de dustan sonra suruyodum sadece artik gun icinde de surmeye basladim. Bende henuz bir catlak yok. Ama sadece gobise degil beline kalcalarina bacaklarina kdr ve goguslerine de yag sur. Ve de bol su ic. Tabi her turlu catlicaksaniz catlarsiniz diyolar ama once tedbir sonra tevekkul :)

Benim damarlar belirginleşti çatlamam umarim daha erken degilmi yahu kizlar.bugun mobilyamizi aldik kiyafetlerimizi almaya basladik ufaktan yarin park yatak alcaz pierre cardinden aldik mobilya takimini bakalim girdik.alisverise
Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin ❤

Günaydın kızlar. Dün biz de çilekten aldık mobilyayı. Rahatladık. 20 gün içinde teslime hazır olur, sizin istediğiniz gün getiririz dediler. Dün benden 1 ay geride hamile olan arkadaşım geldi bize. Onlara göstermek amaçlı park yatağı kurduk. Tabi ki Kardeşi için ilk konfor denemesini yapan Şans oldu resmen ortakçı. Kendisi çıkarak her iki katta da uyumayı denedi. Bebek olunca artık nerede bulacağımızı biliyoruz kendisini

Son düzenleme:
Benimde 15 kasım tam aynıyız :) ben bugün 24 hafta dolduğu için artık 6 ay bitti 7ye girdim diyorum gerisini onlar düşünsün

Allah uzun omur versin sen bence dunyanin en ehlenceli annesi olucaksin ve cocuk senin tipinde bi kadin ariycak bulamiycak bekar kalacak
Kocama sorarsak kuralcı bir anne olucam (lanet diyemiyor tabi).
Ben bunları yerim ya kedi bildiğim şey, ver bana 3 tane ugrasayim.

Hayirli olsun canim bizde cilekten aldik hangi modelini aldiniz

Günaydın kızlar bu hangi saatte tekmeliyor dikkat edin doğunca da aynı düzen olacak yazılarınızı okudum ve bugünden itibaren not alıcam bakalım şuan karnımda da düzenli mi acaba çok merak ettim
Ben gün içinde pek duymuyorum da geceleri çok fenaaa

aman allahım ne kadar tatlıı.. bebekle beraber uyur kesin :)) bayılıyorum hayvanlara bizim de köpeğimiz var kısknacda biraz bakalım kızım doğunca ne yapacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…