Günaydın oğlum 2013 Kasım sonu doğumlu ben bu sene okula vermeyeceğim ana okula devam büyük oğlum 2011 Ocak doğumlu idi onu çok güzel zamanda başlattım şu an 2. Sınıfta erken başlatmanın yararı yok
Kızlar iyi akşamlar ben göbeğimi her duştan sonra bol bol nemlendiriyorum ama bugün göbeğimde çok az ince pembe bi çizgi gibi bişey var sizin göbüşler ne alemde çatlaklarınız var mı
Ben de dustan sonra suruyodum sadece artik gun icinde de surmeye basladim. Bende henuz bir catlak yok. Ama sadece gobise degil beline kalcalarina bacaklarina kdr ve goguslerine de yag sur. Ve de bol su ic. Tabi her turlu catlicaksaniz catlarsiniz diyolar ama once tedbir sonra tevekkul :)
Günaydın kızlar. Dün biz de çilekten aldık mobilyayı. Rahatladık. 20 gün içinde teslime hazır olur, sizin istediğiniz gün getiririz dediler. Dün benden 1 ay geride hamile olan arkadaşım geldi bize. Onlara göstermek amaçlı park yatağı kurduk. Tabi ki Kardeşi için ilk konfor denemesini yapan Şans oldu resmen ortakçı. Kendisi çıkarak her iki katta da uyumayı denedi. Bebek olunca artık nerede bulacağımızı biliyoruz kendisini
Matematikci miyiz hanfendi cok beyendim sizi tanisak mi?
Kiz o ne hesap. Benim son regl 15 kasim, 15 inden 15ine ay söylüyorum. Simdi 6 nin icindeyim diyorum.
Hamileler neden hafta söylüyor o da neymis derdim harbiden hafta saymaktan ayı karistiriyorsun
Günaydın kızlar. Dün biz de çilekten aldık mobilyayı. Rahatladık. 20 gün içinde teslime hazır olur, sizin istediğiniz gün getiririz dediler. Dün benden 1 ay geride hamile olan arkadaşım geldi bize. Onlara göstermek amaçlı park yatağı kurduk. Tabi ki Kardeşi için ilk konfor denemesini yapan Şans oldu resmen ortakçı. Kendisi çıkarak her iki katta da uyumayı denedi. Bebek olunca artık nerede bulacağımızı biliyoruz kendisini Eki Görüntüle 2264451
Eki Görüntüle 2264452
Bu arada kedisi olan hanimlar, yaz geldi, camlardan balkonlardan dusmeler baslayacak, önlem almayi unutmayin. Benim kedim dusmez diye dusunmeyin, 6 sene önce Pamuskom düşmüştü. Cok zorlu bir süreç.
Günaydın kızlar. Dün biz de çilekten aldık mobilyayı. Rahatladık. 20 gün içinde teslime hazır olur, sizin istediğiniz gün getiririz dediler. Dün benden 1 ay geride hamile olan arkadaşım geldi bize. Onlara göstermek amaçlı park yatağı kurduk. Tabi ki Kardeşi için ilk konfor denemesini yapan Şans oldu resmen ortakçı. Kendisi çıkarak her iki katta da uyumayı denedi. Bebek olunca artık nerede bulacağımızı biliyoruz kendisini Eki Görüntüle 2264451
Eki Görüntüle 2264452
Günaydın kızlar bu hangi saatte tekmeliyor dikkat edin doğunca da aynı düzen olacak yazılarınızı okudum ve bugünden itibaren not alıcam bakalım şuan karnımda da düzenli mi acaba çok merak ettim
Günaydın kızlar bu hangi saatte tekmeliyor dikkat edin doğunca da aynı düzen olacak yazılarınızı okudum ve bugünden itibaren not alıcam bakalım şuan karnımda da düzenli mi acaba çok merak ettim
Eki Görüntüle 2264452
aman allahım ne kadar tatlıı.. bebekle beraber uyur kesin :)) bayılıyorum hayvanlara bizim de köpeğimiz var kısknacda biraz bakalım kızım doğunca ne yapacak :)