2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben başka özel bir doktorla konuştuğumda biz burda ölçümleri alıyoruz sonra da başka merkezde kan veriyorsunuz demişlerdi.sanirim cihaz kalitesine göre değişir. Şimdi oraya gitmiyorum ama yine de cihazlarının kaliteli olduğunu düşünüyorum sonuçta öğretim üyesi adam. Ama radyolojici ne anlayacak ya

Kadın doğumdan alınıyor ve kadın doğumcu yönlendiriyor radyolojiye . Ultrasonla birlikte kan veriliyor bir de . Ultrasona bakan radyoloji uzmanının 2 li tarama için eğitim almış olması gerekiyor . Bu yüzden randevu alırken ikili tarama testi yapılacağını belirtmeniz gerekiyor .

Ya biraz önce hiç bir neden yokken duştan çıktım ve ağlama krizine girdim birden bire ve durduramadım kendimi neden böyle oldu yada aynısı başına gelen var mı allah korusun bebek etkilenir mi?

Ya biraz önce hiç bir neden yokken duştan çıktım ve ağlama krizine girdim birden bire ve durduramadım kendimi neden böyle oldu yada aynısı başına gelen var mı allah korusun bebek etkilenir mi?
Duygu patlamaları bende de oldu bir ara yabancı eski cinayet programı izlerken ağlıyordum bir kaç güne kendini çok sinirli hissedebilirsin bende ağlama krizinin devamı öyle oldu ama geçti şimdi daha iyiyim

Duygu patlamaları bende de oldu bir ara yabancı eski cinayet programı izlerken ağlıyordum bir kaç güne kendini çok sinirli hissedebilirsin bende ağlama krizinin devamı öyle oldu ama geçti şimdi daha iyiyim
Ay mahfoldum ağla ağla ya ama sonra da rahatlık geldi hadi bakalım daha neler göreceğiz

Ay mahfoldum ağla ağla ya ama sonra da rahatlık geldi hadi bakalım daha neler göreceğiz
12 haftadan sonra rahatlama gelir diye umuyorum en azından 6.aya kadar bi nefes alırdık. Bulantısı, göğüs ağrısı, sırt ağrısı, uyku basması, duygu dalgalanmaları derken bit kadarlar bizi oynatıyorlar

Kızlar radyoloji falan ilk defa duyuyorum şu an. Ben ilk gebeliğimde normal kadın Doğum doktoruma gitmiştim. Devlette. Kan aldı. Ense ölçümü yaptı. Radyolojiye neden gönderiyorlar acaba sizin gittiğiniz yerlerde ? Şimdi yine 11+6 da gidicem devlete. Radyolıjiye falan göndereceğini sanmıyorum

Zararını internette okudum herkes işte gereksiz vs yazmış bide akıntımı engelledi doktorda için rahat etsin diye vericem dedi o yüzden.
Benim tüp bebek. Transferden önceden beri kullanıyorum bebek düşmesin diye. O yüzden zararını merak ettim

Crinone jelin ne zararı olabilir? Bildiğiniz progesteron hormonu. Rahim iç doku destekleyici. Vajinaya uygulanıyor bebek nerede, jel nerede kalıyor. Siz bakmayın o saçma yorumlara. Bende Progestan caps kullanıyorum ağızdan. Sersem ediyor beni. Vajinal daha iyi. Tek sıkıntısı bazen birikiyor ve dışarı günler boyunca kullandığınız ilaç kalıntıları çıkıyor. Hepsi bu kadar.

Evet çok kötü bırakacağım günü iple çekiyorum haftaya bırakıyorum inşallah. Zaten bebeği koruyan birşey nasıl zararlı olabilir ki

Kızlar ya ben çok kötü birşey yaptım. Uzanma derler. Ama ben uzandım ve tam rahmimin olduğu yerden birşey cızzz dedi. Birşey olmuş mudur ya daha kontrol haftaya bugün bebeğin emziği çıkar tabiri vardır ya korktum şu an

Sağlıklı bir gebelikte hoplamak zıplamak, yerde yuvarlanmak, yüzüstü yatmak,sırt üstü yatmak özellikle bu haftalarda hiç birşey olmaz. Bebek amniyo sıvı içinde ve bu denge basınç sağlayıcı. Kasla ilgili bir durumdur

Aynısını vajinal ultrason içinde diyorlar. Cahil cahil yazıyorlar işte. Sen takılma o yorumlara. Mis gibi ilaç.
O konuya ben de katılıyorum. Bi kere cinsel ilişki bile yasaklanmıyorken vajinal ultrason probu nazikçe yerleştirilince ne olacak sanki
10+4 artik birşey olmaz demi herşey çok iyiydi gayet sağlıklıydı

sanmıyorum cnm 1 yasında oglum var uzanmak ne onu hergun tasıyorum o kucagımda uzanıyorum yerdesurunme emeklemece kovalama hersey Allah korur sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…