2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ayyy ne güzel. Tebrik ederim. Darısı başıma, keşke bana da böyle bir sürpriz yapsalar. 23 aylık kızıma rağmen içimdeki ikiz aşkı bitmiyor)

Hiç kendini strese sokma canım. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. İlk hamileliğini 9. Haftada öğrendim ve o zamana kadar atlamak, zıplamak, dağlarda motosiklete binmek, her şeyi yaptım bilmeden. Şimdi de sürekli 14 kgluk kızımı taşıyorum. Onlar sandığımızdan daha korunaklılar.

O dediğin bana her gün oluyo. Hele yatarken hapşırırsam var ya yarım saat kıvranıyorum sanki yırtılıyo gibi oluyo. Rahim büyüdüğü için gerilmeden dolayı oluyo. Korkulacak bi şey Yok. Ben ilk hamileliğimde kayıp çok kötü düşmüştüm popomun üstüne bi şey olmadı. Kedim 3 buçuk kilo birden karnıma atlıyo bazen tam uzanmış haldeyken yine bi şey olmuyo. Gerçekten sağlıklı bebeğe hiç bi şey olmaz.

Ayyy ne güzel. Tebrik ederim. Darısı başıma, keşke bana da böyle bir sürpriz yapsalar. 23 aylık kızıma rağmen içimdeki ikiz aşkı bitmiyor)
Gercekten mi? Ben de cok sevindim ama bir garip duygular icindeyim. Sizin boyle demeniz bana moral oldu. İkizlere bakabilmek. Rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin.

canım 9+0 demek 9. hafta bitmiş 10. haftanı dolduruyorsun anlamına geliyor yani 9 hafta tamamlanmış ikili tarama da 11-14. haftalar arası yapılabiliyor o yüzden çok fazla takılma doktorun 11 tamamlansın daha rahat ölçüm alınsın diye 12 demiştir ama illa 12 olmaya bilir

kızlar kendi doktorunuz ölçmüyor mu neden başka doktordan randevu alıyorsunuz anlamadım benim kendi doktorum ense ve burun kemiğine bakıyor zaten nasıl rahimi ölçüyor o tarz bir şey başka doktora gidin mi dedi

Çok sağol ya normalde ben de hiç sakınmıyorum da uzanırken öyle kramp gibi rahmime ağrı girince korktum. Çok teşekkür ederim

Bugün çalışırken aklımdan çıkıverdi zaten unuttum bile. Çok teşekkür ederim

O konuya ben de katılıyorum. Bi kere cinsel ilişki bile yasaklanmıyorken vajinal ultrason probu nazikçe yerleştirilince ne olacak sanki
10+4 artik birşey olmaz demi herşey çok iyiydi gayet sağlıklıydı
Vaginal usg de yapılsa birşey olmaz. Karından zaten bu haftalarda çok rahat görülür.

Kızlar aranıza haşimato olan var mı ? Bebeğe geçiyor mu acaba bu hastalık ? İlaçlarımı düzenli kullanıyorum ama merak ettim doktora sormak da hiç aklıma gelmedi açıkçası.

Kızlar aranıza haşimato olan var mı ? Bebeğe geçiyor mu acaba bu hastalık ? İlaçlarımı düzenli kullanıyorum ama merak ettim doktora sormak da hiç aklıma gelmedi açıkçası.
Bende haşimatoluyum ilaçlarımı düzenli kullandım ilk çocuğuma çok şükür geçmedi kullanmazsanız sıkıntı olur

Bende haşimatoluyum ilaçlarımı düzenli kullandım ilk çocuğuma çok şükür geçmedi kullanmazsanız sıkıntı olur
Oh iyi bari çok sevindim. Benim yaşadığım yerde endokrinden sıra almak imkansız. 50 ilk kullanıyordum baktım 2.80 falan olmuş günde iki kere 75 alıyorum. İlk hamileliğimde de öyle yapmışlardı dozu. En son 1.7 falandı şimdilik bu şekilde devam ediyorum.

Otoimmün bir hastalık. Bakteri kökenli değil. İlaçlarınızı ihmal etmeyin. Ekmek ve buğday ürünleri kesmelisiniz.

Sizin de tam bikini bölgesinin hemen yukarısında hafif bi şişkinliğiniz oluyor mu? Dokununca orda bi şişlik hissediyorum.bebek orada olamaz değil mi? O kadar aşağıda değildir heralde. Yarın 11de randevum var. Ben bu şişliği 2 gündür farkediyorum. Sadece dokununca hissediyorum. Kafama takıldı

O sisligi bnde farkettim 9+4 teym bnde bnce bebek orada . bide bnm karnim hafif sisti bebek asagidaysa karim nie sisti kafamda deli sorular

Bu günlerde alerji den mi bilmiyorum. Sürekli burun akıntısı burun tıkanıklığı burun ve kulak kaşıntısı hapşırık öksürük var. Bunlar için neler yapıyorsunuz. Çok zorda kalmayınca ilaç almıyoruz. Evde yaptığınız iyi gelen önerileriniz var mı

O sisligi bnde farkettim 9+4 teym bnde bnce bebek orada . bide bnm karnim hafif sisti bebek asagidaysa karim nie sisti kafamda deli sorular
Videolar izledim bir sürü bi doktor karın şişmez o gazdır ya da bağırsak hareketleriniz yavaşlamıştır onun şişliğidir diyor :) bazen o şişliği bu kadar net hissedemiyorum gece özellikle bakıyorum orada duruyor seviyorum azıcık belki bebektir diye :) orada da gaz olmaz heralde :))))

Ahahaha valla ilk trimester den cikamadan ne krnimizi ne bebegimizi goremicez hayirlisi. :) gaz olablr dedigin gibi

Ben 25 kullanıyorum bugün tahlil yapıldı bakalım sonuca göre dozu ayarlanacak artık. Hepimiz için sıkıntısız bir hamilelik olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…