2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
kızlarrr bir şey sormak istiyorum benim ikinci gebeliğim ve sezeryan olucam .ikinci sezeryan da 38.haftada doğuma alıyorlar mı yoksa 40 ı bekliyorlar mı tecrübeli annelerden cevaplar bekliyorum :)

kızlarrr bir şey sormak istiyorum benim ikinci gebeliğim ve sezeryan olucam .ikinci sezeryan da 38.haftada doğuma alıyorlar mı yoksa 40 ı bekliyorlar mı tecrübeli annelerden cevaplar bekliyorum :)
Benimde 2. Dogum sezeryan olacak ilki de öyleydi, 41+2 de olmustum cok beklemiştik gelmemişti normal yoldan, serzeryanda 38 haftada alıyorlar genelde gelişimi falanda iyiyse.

Aynen banada iyi geldi.dunde kocayi evden kovacaktim az daha.Allah selamet versin hormonlarin hişmindan onlari korusun
kan testi yaptırdınız mı? kocam normal değerler ve benimkileri görünce dedi ki çok haklıymışsız az bile yazpıyormuşsun değerlerimizin bazıları gerçekten çok fena e tabii vücut buna tepki verecek, büyük bir değişimin içinde.

Valla bi gebeligimi ogrendigimde yaptirmistim onuda ne ben ne esim anlar gostersem.o benden anlayis bekliyo ben ondan galip cikan ben oluyorum tabi en etkili silahimi kullanarak.hangi degerlre bakarak oyle dedi ki esiniz merak ettim bende gosterem

Valla bi gebeligimi ogrendigimde yaptirmistim onuda ne ben ne esim anlar gostersem.o benden anlayis bekliyo ben ondan galip cikan ben oluyorum tabi en etkili silahimi kullanarak.hangi degerlre bakarak oyle dedi ki esiniz merak ettim bende gosterem
isimlerini unuttum tabii de beta hcg bile yeterli bence normalde 0-10 arası mı ne olurken bizde 200.000 lerde oluyodu galiba

İlk hamileliğimde toksoplazmaya ve rubellaya bağışıklığım yoktu. Merak etmeyin korkulacak bir şey değil. Sadece biraz daha dikkat etmeniz lazım. Şu an oğlum 33aylık

İlk hamileliğimde toksoplazmaya ve rubellaya bağışıklığım yoktu. Merak etmeyin korkulacak bir şey değil. Sadece biraz daha dikkat etmeniz lazım. Şu an oğlum 33aylık
Cmv igm pozitif çıktı. 8. Haftadayim avidite testi de kotu cikarsa kurtaj dedi yoksa devammis.. İnşaallah temiz cikar da sağlıkla kavusurum.

Kizlar 10 haftalk hamileym sari akintim var. Dunde minicik bi turuncu akntim oldu. ne demek bu sizce cnm skldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…