Tahminimce 15 günü sonra yeniden çağırır diye düşünüyorum. Bilemedim şimdiHadi inşallah çok güzel şeyler duyarsın. Hareketlenmiştir şimdi baya. İkili yapılacak mı şimdi ? Yoksa sonra mı
Aaa bizim Doğum tarihlerimiz aynıymış o zaman şimdi yapmayabilirler. Haftaya ya da dediğin gibi 2 hafta sonraya çağırırlar. Nolur fotoğraf at ben de kendiminkini çok merak ediyorum ama 2 hafta sonra gidicem doktora. Bakalım nasıl oluyormuş bugünlerde bebekTahminimce 15 günü sonra yeniden çağırır diye düşünüyorum. Bilemedim şimdi
Aynısı bana da oldu canım. Bi kaç kere geldi hatta. Böyle afedersin sümük gibi bi parça. Hatta 3 4 kere geldi. Ama düzeldi sonra. Bazen geliyor demek ki.Kizlar 10 haftalk hamileym sari akintim var. Dunde minicik bi turuncu akntim oldu. ne demek bu sizce cnm skldi
Aynen tabir ettigin sekilde geldi korktm. Ama olablyomus demekkki. Cok saol .Aynısı bana da oldu canım. Bi kaç kere geldi hatta. Böyle afedersin sümük gibi bi parça. Hatta 3 4 kere geldi. Ama düzeldi sonra. Bazen geliyor demek ki.
Yaaa masaAllahhhMerhaba arkadaşlar;
Usg çıktım. 31/05/2019 a ikili test için randevu verdi. Maşallah haftası ile uyumlu dedi. Cinsiyet içinde “sende kaynana olacak bir tip var” dedi. Kocakafalı biraz erkek dedi31 mayısta söyleyeceğim. %90 doğru olacak dedi. Ama net temmuzda cinsiyet söyleyebiliriz dedi.
Sağlıkla inşallah
Eki Görüntüle 2269844
Masallah canmAllah tamamina erdirsin kac haftaliksin suanda . sikayetlerin varmi neler yasiyosun bahsedermsn biraz . haftalarmz yakin gibi ben 10 haftaya girdimMerhaba arkadaşlar;
Usg çıktım. 31/05/2019 a ikili test için randevu verdi. Maşallah haftası ile uyumlu dedi. Cinsiyet içinde “sende kaynana olacak bir tip var” dedi. Kocakafalı biraz erkek dedi31 mayısta söyleyeceğim. %90 doğru olacak dedi. Ama net temmuzda cinsiyet söyleyebiliriz dedi.
Sağlıkla inşallah
Eki Görüntüle 2269844
Yaaa maşallah teyzesi yesin onu. Demek ki bugün benimki de böyleMerhaba arkadaşlar;
Sağlıkla inşallah
Eki Görüntüle 2269844
Bazen kötü kokulardan tiksiniyorum. Akşam 10 da uyuyorum. Hepsi bu. Ağlamak vb yok.Masallah canmAllah tamamina erdirsin kac haftaliksin suanda . sikayetlerin varmi neler yasiyosun bahsedermsn biraz . haftalarmz yakin gibi ben 10 haftaya girdim
Maşallah sana kuzucumMerhaba arkadaşlar;
Sağlıkla inşallah
Eki Görüntüle 2269844
Maşallah. Rabbim cumlemizi guldursun. Kucagmza alalimsagsalim yavrulamiziBazen kötü kokulardan tiksiniyorum. Akşam 10 da uyuyorum. Hepsi bu. Ağlamak vb yok.haftası ile uyumlu
Arkadaşlar hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah. Allah olmayanlara da versin.
Allah razi.olsun
Şuan mi daha once mi gecirmisim belli degilmis pozitif cikmis simdi avidite denilen bu virusu su an mi yoksa 3 ay ve daha once mi gecirdigime bakacaklarmış. Test yuksek gelirse gebelige devammis. Yoksa kurtaj.
Arkadaslar kurtaj nasil yapilir bana bir riski var midir kurtaj olmak riskli midir doktora şok oldugum icin soramadim
@pdozlemYesilElmaTT @jessmike
Allah razi olsun ne güzel şeyler yazmissiniz. Yarin başka bir doktora gideceğim. Test yapacak. Insaallah hayırlı temiz sonuç çıkar. Size çok ama çok teşekkür ederim... Rabbim yardımcımız olsun.Kardeşim benim.
Akşam ezanından sonra yazını okumuştum.
Etkisinden bir türlü kurtulamadım.
Şimdi yatsı namazını kılıp senin için dua ettim ve birkaç şey yazmak geldi içimden
Bebegini kaybetme acısı nedir iki kez yaşadıgım için biliyorum.
Biri kürtaj ile alındı biri düşük ile son buldu .
Lütfen bu şekilde umutsuz olma.
Test sonucu böyle olup gayet saglıklı bebekler dünyaya getiren var.
Doktorların söyledigi şeyler tamamen olasılıklar üzerine.
Bebegin saglıksız dogması şu kadar olasılıkla mümkün vs deniliyor.
Elhamdulillah Allah'a olan inancımız tam
Siz yüreginizi serin ve Allah'a tevekkül içinde bırakmaya bakın.
Emin olun belki bebeklerinizi şuan çok ama çok saglıklı ama siz tam bu kritik dönemlerde böyle üzüntüler yaşadıgınız için kötü olacaklar.
Henüz son olmadan hiç birşey bitmiş sayılmaz
farklı birkaç doktora gidin
Bu konuda bilgi ve fikirlerini öğrenin.
bebeklerinize sahip çıkın.
Siz onların annesisiniz.
Bakınız ben bebegimi kesinlikle imkanı yok demelerine ragmen hep bekledim.
10 haftaya kadar onun canlanmasını umut ettim.
Artık son umut kırıntımda bittigi zaman kürtaja girdim
Lütfen onları böyle çabuk bırakmayın
sana ihtiyaçları var annesi.
Bizlere ihtiyaçları var onların
Duam hep sizinle olacak.
Gelişen süreçte merak ettiğiniz birşey olursa özelden mesaj atabilirsiniz.
Tahlil sonuçlarından vs anlarım.
Elimden geldigince yardımcı olmak isterim .
her ne ama ne olursa olsun umut var olunuz .
Rabbimiz dilerse herşey hiç te ummadığımız anda nasip oluverir.
Hiç ummadıgımız yerden bizi rızıklandırır.
Bize göz aydınlıgı nimetler nasip eder.
Ramazanın hayrı tüm annelerin üzerine olsun.
Kalın selametle...
Muhtemelen mantar enfeksiyonudur. Bence endişelenecek bişey değil .Kizlar 10 haftalk hamileym sari akintim var. Dunde minicik bi turuncu akntim oldu. ne demek bu sizce cnm skldi
Gün içinde bazen banada oluyor hatta bende merak etmiştim hamileliktenmi bu diyeKızlar dün gece çok korkunç bi şey oldu. Uykumdan öksürük kriziyle uyandım tükürüğüm genzime kaçmış. Daha önce böyle bi şey yaşayan oldu mu ?
Benim gün içinde hamile kaldığımdan beri artmıştı ama ilk defa gece oldu. Ölüyorum sandım var ya nasıl sıçramışım yataktan. Burnum tıkalı galiba bi de. Nörolojik bi şey falan olmasından korktum. Sonra internette araştırdık biraz. Hamilelikte ağızda salya artışı çok oluyormuş. Onla mı ilgili acaba ?Gün içinde bazen banada oluyor hatta bende merak etmiştim hamileliktenmi bu diye
Canim hamilelikte salya artisi olur dogru bide burun tikanikligi.ben cok yasamistim nefes alamiyodum geceleri uyuyamiyodum.sirkeli su cektim genzim yandi ama rahatlatti.egerki seninde boyleyse nefes alamadigindan dolayi agzin acik uyumus olabilirsinBenim gün içinde hamile kaldığımdan beri artmıştı ama ilk defa gece oldu. Ölüyorum sandım var ya nasıl sıçramışım yataktan. Burnum tıkalı galiba bi de. Nörolojik bi şey falan olmasından korktum. Sonra internette araştırdık biraz. Hamilelikte ağızda salya artışı çok oluyormuş. Onla mı ilgili acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?