2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz
Allah razi olsun arkadaslar...

benm yarın 12de randevum cok heyecnlıyım en son 5haftalıkken gıttım

Arkadaslar cmv pozitif cikmis. Avidite testi istedi. Sonuc yuksek cikarsa gebelik devam edecek sonuc düşük çıkarsa kurtaj yapilacak

Cmv igm pozitif cikmis. Avidite testi verdim sonuc yuksrk cikarsa gebelik devam dusuk.cikarsa kurtaj dedi.
rabbim tez zamanda gönlünüze ferahlık versin, sonuçlar da iyi gelsin hayırlısıyla
tam olarak bunlar ne oluyor?
igg daha önce geçirilen ve bağışıklık kazanılan ,igm de şuan mı geçiriyrosunuz demek bir açıklama yaptı mı doktorunuz

Arkadaslar cmv pozitif cikmis. Avidite testi istedi. Sonuc yuksek cikarsa gebelik devam edecek sonuc düşük çıkarsa kurtaj yapilacak
Canim dur bakalim hemen umitsizlige kapilma Allah buyuk.bu guzel gunlerin yuzusuyu hurmetine yavrularini sana bagislasin

Allah razi.olsun
Şuan mi daha once mi gecirmisim belli degilmis pozitif cikmis simdi avidite denilen bu virusu su an mi yoksa 3 ay ve daha once mi gecirdigime bakacaklarmış. Test yuksek gelirse gebelige devammis. Yoksa kurtaj.

Arkadaslar kurtaj nasil yapilir bana bir riski var midir kurtaj olmak riskli midir doktora şok oldugum icin soramadim
P pdozlem YesilElmaTT J jessmike

Düşüncelerin için teşekkürler. Gerçekten beni daha iyi hissettirdi. Şaka mı bu ? Neyse umarım başınıza gelmez de Burda yargıladığınız kadar kolay bi şey olmadığını anlarsınız.
ben kimseyi yargılamak yada üzmek için yazmadım ayrıca bu yazıyı yazdığımda senin yazdıklarını henüz okumamıştım kaybına ve üzüntüne bende çok çok üzüldüm rabbim kimseye yaşatmasın elbette bazı şeyleri yaşamadan konuşmak çok kolay sizi kırdıysam özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…